johny357 Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna A ja furt resil velikost stanu na moto a jestli se mne vubec chce stavet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Roland Sands Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Prezident P.P. ve Vysokém Mýtě na supermotu i s hodinkama více info v odkazu níže. Autodrom Vysoké Mýto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 1 1 2
zceyee Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Zrovna nedavno sem premyslel proc u Pisku zakazali supermoto, nevite nekdo?
Roland Sands Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna před 2 hodinami, zceyee napsal: Zrovna nedavno sem premyslel proc u Pisku zakazali supermoto, nevite nekdo? Hlukové limity.
Xenomorfus Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Esi se kdo budete motat v sobotu kolem Rymařova, budem si k večeru povidat o ceste do Dakaru ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Juraj11 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Tak jsem včera v rámci servisu svého Classica 350 měl možnost otestovat jeho většího brášku Classic 650.Dojem je asi takový-no do prdeleTa motorka mi neskutečně sedla a bojím se, že si jí asi budu muset pořídit Sent from my iPhone using Tapatalk 2 3
Kupa54 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Ten motor je prostě fantastický. A mladíkovi sluší. Mám ho v Interceptoru.
Ředitel Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna před 7 hodinami, Juraj11 napsal: Tak jsem včera v rámci servisu svého Classica 350 měl možnost otestovat jeho většího brášku Classic 650. Dojem je asi takový-no do prdele Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta motorka mi neskutečně sedla a bojím se, že si jí asi budu muset pořídit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Nádhera. V neděli jsem byl na demo dnech Royal Enfield a classic 350 vyzkoušel a mám červíka. Říká se, že Enfield se neprodává, ten se dokupuje. 1
Roland Sands Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Dneska už bez politiky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
lamizol Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Dnešní podvečerní mazačka. Čim mažete pánové? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kairos Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Ja timhle, na retezu drzi, neodstrikuje a nespini. https://eshop.wuerth.cz/Sprej-na-retezy-SPREJ-NA-RETEZY-500ML/089301513.sku/cs/CZ/CZK/?CampaignName=SR007
Vir Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vir Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna (upraveno) Teď mám na motorce kardan, ale na Hornetu jsem měl namontovaný automatický podtlakový mazání Scottoiler. Naleješ olej...nastavíš průtok oleje a pak už doléváš jen olej a o nic se nestaráš. Řetěz vydrží s tímhle mazáním opravdu dlouho. Sprej mám teď jen na veterána. Upraveno 28. srpna uživatelem Vir
kolky87 Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Ja som začínal s Motulom road +, c2+ (biely povlak lepivý) ten bol celkom ok držal na reťazi dobre. Potom som skúsil motul c1 ten už dosť odfrkoval. Teraz mam IronSafe, český výrobok. každý to chváli, ale stále keď to nanesiem tak odfrkne dosť, ale potom je to už ok a reťaz čistá asi na 2 k km. potom preventívne mažem znova. Mám to na street tripli a jazdím len dobré počasie.
KFL Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Mažu s Motorex Road. Čistim Iponem, protože v nějakym testu vyšel nejlíp ze všech (především nerozežírá o kroužky). 1
zceyee Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Ja to mazu pokazdy necim jinym, co najdu. Hlavne ze je to namazany. 3
JakubS Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Tady je to fakt super Řešily se tu tlumiče, tak jsem to také pořešil a dal jsem Progressive Suspension. Teď se řešilo oblečení a ochrana (zde děkuji za dovzdělání, o D3O jsem neměl tušení ) a mám nové botky s tou epesní ochranou. Chrániče kolen jsou na cestě (ty v Trilobitech jsou fakt na hovno) a dnes jsem ulovil v parádní slevě airbagovou vestu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zelenina Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Používám na moto i kolo Muc-Off. Produkty spolu fungují a nakoupím jednou za rok Black Friday.Sent from my iPhone using Tapatalk
KFL Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Offtopic: Jede někdo na Triumph United příští víkend do Budějic? Že bysme vytvořili nějakou minichronobuňku.. Akce je otevřená všem značkám a jezdcům.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se