Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 14,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Prezident P.P. ve Vysokém Mýtě na supermotu i s hodinkama :photo: více info v odkazu níže.

Autodrom Vysoké Mýto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

Tak jsem včera v rámci servisu svého Classica 350 měl možnost otestovat jeho většího brášku Classic 650.

Dojem je asi takový-no do prdele

Ta motorka mi neskutečně sedla a bojím se, že si jí asi budu muset pořídit
f04e0cf439d71f02836fb4cc6b385311.jpg
9e8b8f5e18807231ca11685ebb1c4b36.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 2
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 7 hodinami, Juraj11 napsal:

Tak jsem včera v rámci servisu svého Classica 350 měl možnost otestovat jeho většího brášku Classic 650.

Dojem je asi takový-no do prdele

Ta motorka mi neskutečně sedla a bojím se, že si jí asi budu muset pořídit

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nádhera. 👍 V neděli jsem byl na demo dnech Royal Enfield a classic 350 vyzkoušel a mám červíka.😊

Říká se, že Enfield se neprodává, ten se dokupuje.😀

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Teď mám na motorce  kardan, ale na Hornetu jsem měl namontovaný automatický podtlakový mazání Scottoiler. Naleješ olej...nastavíš průtok oleje a pak už  doléváš jen olej a o nic se  nestaráš. Řetěz vydrží s tímhle mazáním opravdu dlouho. Sprej mám teď jen na veterána.

Upraveno uživatelem Vir
Odesláno

Ja som začínal s Motulom road +, c2+ (biely povlak lepivý) ten bol celkom ok držal na reťazi dobre. Potom som skúsil motul c1 ten už dosť odfrkoval. Teraz mam IronSafe, český výrobok. každý to chváli, ale stále keď to nanesiem tak odfrkne dosť, ale potom je to už ok a reťaz čistá asi na 2 k km. potom preventívne mažem znova. Mám to na street tripli a jazdím len dobré počasie.

Odesláno

Tady je to fakt super 😁 Řešily se tu tlumiče, tak jsem to také pořešil a dal jsem Progressive Suspension. Teď se řešilo oblečení a ochrana (zde děkuji za dovzdělání, o D3O jsem neměl tušení 🤜🤛) a mám nové botky s tou epesní ochranou. Chrániče kolen jsou na cestě (ty v Trilobitech jsou fakt na hovno) a dnes jsem ulovil v parádní slevě airbagovou vestu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...