Duke650 Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Že já blb do toho showroomu lezl ... normálně jsem se zaláskoval jak puberťák .... fotky nic moc, naživo je to sexy bitch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 Že já blb do toho showroomu lezl ... normálně jsem se zaláskoval jak puberťák .... fotky nic moc, naživo je to sexy ***** Souhlas a ještě počkej až se svezeš . ( skvěle ovladatelná ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Kámo mi dnes pujčil HD Fat boy 2013. Boooooooooží, jen jsem taky neměl 22 t eček. Ale mašina skvělá, kovářská práce, motorS a S, screaming eagle, povercomand,mnam. Projel jsem TP a okolí a s plačky vrátil! hůůůůůůů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Já dal s přítelkyní o víkendu skoro 600 km, ona ještě o 200 km víc, první letošní klubová akce Boxer Morava, bylo to bezva. Žádného poprašku (viz. několik příspěvků výš) jsem si nevšiml, v pátek a sobotu bylo sice trochu mokro a spadlo i pár kapek, ale včera to bylo za odměnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Že já blb do toho showroomu lezl ... normálně jsem se zaláskoval jak puberťák .... fotky nic moc, naživo je to sexy ***** Jak jsem si byl do teď schopnej motorku sám sobě rozmluvit, protože je to pro mě v danou chvíli zcela nesmysl, z toho Monstra su tak vysypanej, až se mi o něm i zdá...a zrovna letos musí udělat speciální edici k dvacátýmu výročí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 (upraveno) Jo jo jednoho monstera jsem už měl, rád vzpomínám... a teď ten novej 1100 evo v černé .... mňam... hele už jsem začal shánět garážové stání, i když tady máme půl roku sníh a ani nevím jak a kdy si udělám čas na ježdění.... holt když musíš tak musíšJak jsem si byl do teď schopnej motorku sám sobě rozmluvit, protože je to pro mě v danou chvíli zcela nesmysl, z toho Monstra su tak vysypanej, až se mi o něm i zdá...a zrovna letos musí udělat speciální edici k dvacátýmu výročí... Upraveno 23. dubna 2013 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Já dal s přítelkyní o víkendu skoro 600 km, ona ještě o 200 km víc, první letošní klubová akce Boxer Morava, bylo to bezva. Žádného poprašku (viz. několik příspěvků výš) jsem si nevšiml, v pátek a sobotu bylo sice trochu mokro a spadlo i pár kapek, ale včera to bylo za odměnu...Pravdu dí strýc Ivan! A bylo nás tam víc..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 (upraveno) Najprv uvodne tagy - Road Star Forum - Uzivatel TampaSVT a jeho prestavba RoadStar 1700. Moto bolo v augustovom V-twin magazine. Tuto motorku mam za ikonu prestavby cohosi japonskeho na cosi z mojho pohladu mimoriadne pekneho a teoreticky aj pouzitelneho na nejake to kaficko pod palmami. Proste ak by som si teraz isiel kupit motocykel, toto by bol vhodny nedelny trakturek. Na pracovne dni mam ine vozenie. Po weekendovom sklamani z Gold Winga F6B - neviem ako mi mohlo napadnut ze by sa mi to mohlo pacit - mi vcera zislo na rozum, ze opacim ci nie je nieco na kupu v com by som sa mohol chvilu "pimpovat", tak som zacal hladat pomocou odkazov na tampovu stavbu. Vypadla na mna cerstvo skoncena aukcia na ebaymotors, s cenou ktora snad nepotrebuje komentar. TO MAM ZA TO ZE NECHODIM NA EBAY MOTORS! Normalne takto skysnuty som nebol par rokov.. zivot ide dalej ale toto ma mrzi seriozne. Upraveno 23. dubna 2013 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Instante dyť je to taková okázalá debilita k ho\/nu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 ako motorka je to u nas k nicomu, to je jasne. ale o tom by to u mna urcite nebolo. a je to za cenu prasivych rolexiek. no nekup to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 A no jo, ale těch zbytečnejch věcí člověk za život nasyslí i tak hromadu. Já si ještě na podzim chtěl někde sehnat Datsuna 240Z ale co bych s ním vlastně dělal...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 neviem co by si s nim robil ale vkus mas dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Na co mně je vkus. Všim jsem si nedávno, že jsem ztratil chlapecký výraz v tváři a vypadám jak svůj vlastní strejda. Ale to je jinej příběh a navíc jsem si dal dnes při projížďce na kolmici 5ks 13° pif. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 to mas zato ze sa pozeras do zrkadla.. ja som s tym uz davno prestal a som spokojny parchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 (upraveno) juraj,ked sa nepozeras do zrkadla, tak nepoznas uz ani seba,tak potom sa nedivim ked si mi na zraze povedal, ze si si ma predstavoval inak, ale ta masinka je moc pekna... Upraveno 23. dubna 2013 uživatelem obchodnik-o3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Ja sa poznam az moc dobre, a tiez je pravda ze niekedy sa nespoznavam, ze.. ale pokial ide o gesicht, uznaj - kukal by si na to sam, dobrovolne.. ? Btw dnes rano som pouzil ziletku asi po roku. Tak som to nejako prezil. Teba som si predstavoval mladsieho. Ale tak bral by som to pozitivne, ze si duchom mladik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Kluci, o tom to přece je - dokud si budeme pořizovat krásný zbytečnosti jen pro radost, chlapecký výraz nám nezmizí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Kluci, o tom to přece je - dokud si budeme pořizovat krásný zbytečnosti jen pro radost, chlapecký výraz nám nezmizí...Mně zmizel a hovadin mám přitom plnej barák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2013 Já nemyslím kupovat všechno co člověka napadne. Kdysi jsem nakupoval všechno, nože, modely, telefony, pistole a revolvery, postupně jsem zjistil, že každá nová věc mi přinášela radost (= chlapecký výraz) po kratší a kratší dobu a nakupoval jsem stále častěji. Když toho byl plnej barák a já si uvědomil, že jsem jako narkoman toužící stále častěji po nové dávce, utnul jsem to, mám míň koníčků a než něco koupím, nechám si to pár týdnů rozležet. PS: Ten Haryk je pěknej, ale jedit se na tom moc nedá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2013 Mně zmizel a hovadin mám přitom plnej barák.PRUBNI ZMĚNIT SEXUÁLNÍ VORIENTACI........Po třech nocích s nákym dvacetiletym frajerem,budeš mít hned ružovější tvářičky.....hlavně to neprokecni doma.Žena by se mohla fstekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se