karel k Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 V 29. 8. 2015 v 17:44, Americkej napsal: To pevně doufám, že nebudeme ... já jsem dalek toho, honit kohokoliv svinským krokem. Jinak mý tělo je přiznávám ve stavu pokročilého rozkadu, ale pořád jsem dal na moto Chorvatsko a zpět přes rakouský Alpy, bez kufrů, jen s batohem na zádech. Ovšem po dálnicích naprostý minimum, těm já se snažím vyhýbat vždy. Pokud jedu na Sardinii, po ose je to čirý masochismus, vzhledem k tomu, jaké poježděníčko tam čeká. Jinak Slovensko se jede hezky nejen zmiňovaný Šturec, je fajn i nahoru kolem Mary na Oravu, Poprad ... pěkných silnic dosyta. Doufám, že se na mašinách nikdy nepotkáme, já totiž moc nerad běhám ať už jakýmkoliv krokem. Ať Ti to jezdí.nehrot hrotice, je to jako honit bobra bobrem :-)
instant Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 V 29. 8. 2015 v 17:44, Americkej napsal: To pevně doufám, že nebudeme ... já jsem dalek toho, honit kohokoliv svinským krokem. Jinak mý tělo je přiznávám ve stavu pokročilého rozkadu, ale pořád jsem dal na moto Chorvatsko a zpět přes rakouský Alpy, bez kufrů, jen s batohem na zádech. Ovšem po dálnicích naprostý minimum, těm já se snažím vyhýbat vždy. Pokud jedu na Sardinii, po ose je to čirý masochismus, vzhledem k tomu, jaké poježděníčko tam čeká. Jinak Slovensko se jede hezky nejen zmiňovaný Šturec, je fajn i nahoru kolem Mary na Oravu, Poprad ... pěkných silnic dosyta. Doufám, že se na mašinách nikdy nepotkáme, já totiž moc nerad běhám ať už jakýmkoliv krokem. Ať Ti to jezdí.Ja sa weekendovym bojovnikom - nie len tym brusicom stupaciek na horskych etapach - od istej doby na motorke vyhybam, takze mozes byt v tomto ohlade uplne kludny. Odo mna ta nic zle nestretne.
Roland Sands Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 http://www.rolandsands.com/blog/47/no-regrets V 29. 8. 2015 v 16:31, instant napsal: pekne - je k tomu aj nejake info?
instant Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Dik. Naozaj pekna praca, to prave "art deco" do vily na pobrezi a este to aj jazdi.
karel k Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 V 30. 8. 2015 v 5:32, Roland Sands napsal: http://www.rolandsands.com/blog/47/no-regretsklasa, znas stavbu kruger?
Cyril Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Včera přes dvě kila na Elektře. Mimochodem, Kunčice pod Ondřejníkem a okolí naprostá nádhera. A to jak pro výlet na motorce, tak i pro paragliding. Dnes jsem najel něco málo na Kostíkovi. Prostě parádní víkend.
Sickboy Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Tak to by mě zajímalo, jak se chová ta pružina na přední vidli. To je oldschool jak hovado.
cali Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Hustejsie to ma riesene uz asi len Ural.
Cyril Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 (upraveno) V 30. 8. 2015 v 19:07, CEGY napsal: Tys koupil ve finálu elektru?Jo, pujčil jsem si na Demo dni v H-D Brno novej model a poté, co mi při projížďce spadla údivem brada, jsem neodolal a koupil novou. Mám najeto zatím něco málo přes 3000km a zatím nelituju. Brzdí (ABS/dual-reflex), zatáčí, nedělá to bordel, muzika i GPS ok, pohodlí paráda, včetně potlačených turbulencí díky otvoru v kapotě a po přidání plynu žádný vibrace. Takže mi fakt sedla. V 30. 8. 2015 v 20:13, Sickboy napsal: Tak to by mě zajímalo, jak se chová ta pružina na přední vidli. To je oldschool jak hovado. Springer vidle chodí v pohodě, srovnatelně s Teleleverem u BMW, takže se při brzdění nenoří jako klasický vidle. Vpředu je na tlumič, takže to docela funguje.(Na zadku dva, ty jsou ukrytý pod kyvkou). Jasně, GéeSo to není...váží to 335 kilo. Přední brzda je bídná, ale když jezdím na tomhle, používám souběžně i zadní. která je dvoupístek/kotouč a taky podle toho i jedu. Je to na pohodovku. Vibrace žádný - má to vyvažovací hřídel. Asi aktuálně moje nejhezčí motorka. Upraveno 31. srpna 2015 uživatelem Cyril
Sickboy Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Já používám obě brzdy zároveň na všem. Mimochodem tyhle choppery maj dostatečnej objem. Dneska H-D a Victory dělá 1600 ccm - 1900 ccm. Teda mám takovej dojem a to je na choppera tak akorát. :-D Ten Springer to je fakt rebelská motorka ta matná černá to je přesně můj styl. Tu bych od Harýčka asi zkousnul. A nejhezčí je asi Night train. Každopádně když chopper, tak H-D nebo Victory apod. Nemůžu si pomoct, ale japonský choppery jsou trochu bez duše. A taky mě vysvoveně serou digitální počítadla kilometrů. To na chopper nepatří, ačkoliv to dělá i H-D.
instant Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 V 31. 8. 2015 v 13:11, Sickboy napsal: Já používám obě brzdy zároveň na všem. Mimochodem tyhle choppery maj dostatečnej objem. Dneska H-D a Victory dělá 1600 ccm - 1900 ccm. Teda mám takovej dojem a to je na choppera tak akorát. :-D Ten Springer to je fakt rebelská motorka ta matná černá to je přesně můj styl. Tu bych od Harýčka asi zkousnul. A nejhezčí je asi Night train. Každopádně když chopper, tak H-D nebo Victory apod. Nemůžu si pomoct, ale japonský choppery jsou trochu bez duše. A taky mě vysvoveně serou digitální počítadla kilometrů. To na chopper nepatří, ačkoliv to dělá i H-D. tak to mi povedz preco Victory ano a japonec nie.. ma to fakt zaujima
Sickboy Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Už jenom třeba docela podstatnej rozdíl ve zvukovym projevu. Musim teda přiznat, že když Victory oživovali z mrtvých, tak ty motorky vypadaly klasičtěji. Teď se to trochu zvrhává. Jinak je to samozřejmě čistě můj subjektivní názor. Japonský choppery mi přijdou sterilní. Ostatně jako velká část japonský produkce. Ale u naháče nebo endura se to snese a někdy je to vlastně dobře, ale u chopperů ne. Připají mi vždycky jako kopie.
instant Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 kdyz Victory ozivovali z mrtvych? hmmm.. vidim ze mas vo veci hlboky prehlad
instant Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 V 31. 8. 2015 v 9:54, Cyril napsal: Jo, pujčil jsem si na Demo dni v H-D Brno novej model a poté, co mi při projížďce spadla údivem brada, jsem neodolal a koupil novou. ... paradna kombinacia. springer bol moj oblubeny model, radost na to pozriet - aj v 90tych rokoch ked to bolo chromovane baroko. mne prisla ta electra trochu stiesnena, teda pocitovo, ale ja som mogon. zato som si sadol na GL1800 a prekvapujuco dobre, len prvu vec co by som vymenil je sedadlo - ale to ja skoro na kazdej motorke menim. buduci tyzden si dam nejake jazdy a uvidim co s tym dalej. uz to mam zivo pred ocami jak sa nebudem vediet rozhodnut a kupim zas aspon tri jak naposledy.. no zlate hodinky.
Sacíbagr Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 ...můj beerracer. Sent from my iPhone using Tapatalk
Sickboy Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 V 1. 9. 2015 v 12:25, instant napsal: kdyz Victory ozivovali z mrtvych? hmmm.. vidim ze mas vo veci hlboky prehlad Asi mi to trochu splývá s Indiánama. Žral jsem Victory jako kluk a v tý době měli snad jeden model. Ono nakonec Indian a Victory jsou oba od Polarisu. Což je ovšem zcela bezpředmětné. Vyjadřuji subjektivní názor na japonské choppery, které celkem důvěrně znám. Katalogy jsem znal nazpaměť, když mi bylo 10. Teď spíš jezdim.
Ivan Lelák Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Sacibagr - pěkná fotka:-). Musím říci, že mne vlastně motorky nebaví, aspoň podle toho, jak je moje GSA špinavé a podvečerní vyjížďky nebo nějaký další tuning či doplňky mne nezajímají. Baví mne ale cestování, poznávání cizích zemí, tamní přírody a lidí a v autě je to 1.nuda, 2.bych se tam třeba ani nedostal. Takže motorka. V sobotu jsme se třeba vrátili z 15-tidenní cesty po Balkánu, projeli mimo ČR dalších 10 zemí včetně Makedonie a Albánie, která byla hlavním cílem. Ale nádherná příroda je i v Bosně nebo Černé Hoře, končili jsme malým, ale krásným Slovinskem, ale tam už jsem to znal. Nádherných 4000 km.
gerhard Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Akurát začala košická 6dňová . Jeden stroj bol opretý tak len na ukážku. Bol to hukot teda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se