gerhard Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 Vyzera to OK co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 Na 500ku ste tazki, na tuto mozno budete velki.. mne sa tato bmw vzdy pacila, ale neviem, ci to nie je pre dvoch fyzicky male. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Fiha no obor nie som, podla hokejoveho komentatora som maleho vzrastu. 178cm/97kg(odvtedy ked na nejakych MS takto pocastival Ziga Pallfyho - myslel som dovtedy ze mam aspon primer vysku , hehe no asi ne) tak a kocka ma 170cm/56kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Vysku mas pokial ide o motorky absolutne v poriadku. Mne raz bolo vysletlene, ze motorky sa vyrabaju standardne pre ludi okolo 170 a vsetci vacsi sa na beznych motorkach budu uz trochu krcit. Veril som tomu a verim dodnes, lebo aspon trochu prijemny posed som nebol na ziadnej z tych, ktore som vtedy vyskusal schopny dosiahnut (182cm/95kg). Tak isto ako ty som obzeral masiny okolo 600 ccm. Chvilu to uz aj vyzeralo ze sa na to motorkarcenie prave pre to nepohodlie aj vykaslem, ale potom mi ktosi povedal, ze sa mam poobzerat po litrovych nahacoch (ZRX,XJR,GSF,GSX...) no a tam to bolo hned o poznanie veselsie. Na tu motorkru budete tazki aj velki proste pre to, ze budete dvaja. Precital som hone for a recenzii o vhodnosti tej ktorej motorky na tu ktoru cinnost a nepamtam sa, ze by si niekedy niekto niekedy pochvaloval podlitrovu motorku na cestovanie vo dvojici.... pokial ludia vyslovene nenadavali, tak vzdy aspon prehodili nieco v style "da sa, ale uz to nie je ono". Myslim ze mozes ist v pohode napriklad do R1200R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 gerhard - kolko uz mas najazdene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 prva moto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 tak posledne co by som ti radil je spolujazdec. kym sa nevyjazdis, odporucam solo. ako prva moto je ta 800ka podla mna prijemny stroj. lahka, padne do ruky a ma primerany vykon. dlhodobe naklady na servis neries, aj tak ju o dva roky predas. urobis na tom raz-dvakrat olej a filtre a budes kupovat nieco ine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Dakujem za radu, fakt nechcem toto leto nejako turistikovat v dvojke, skor cesty do prace tak 30cka denne spolu + vikendy mimo trosku krátke vyjazdy a postupne zvysovat km. A tiez tu skolu krizovych situacii ny som chcel toto leto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 podla mna tato trieda je na to idealna. nad ST/GT si nerozmyslal? na denne jazdenie su mozno praktickejsie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Jasne mam dokonca aj ponuku na ST od K motob 2010 ale toto mam dojednane na vymenu za auto + doplatok , nemam hotovy cash. A nechce sa mi prv rieait auto ....som lenivy na tie obhliadky x ludi pride si zajazdit potom ze sa ozvu a tak....Motorku som dnes dal pozriet v Kmoto Kosice u Kamila a ma dobru historiu, este ked pride chlapec za mnoukl konvom tyzdna , suhlasi ze ju k nim dame na diagnostiku. Tak myslim by to bolo vporiadku takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Tak dnes na Elektře 150 po Praze na projížďkách. Šmarjá, to byl očistec ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 ako ze si najazdil 150km po prahe na elektre? to si za to plateny, alebo co cloveka k takemu pocinu prinuti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Je to jednoduché. Nejdřív to mělo být jen do práce a zpět. Pak jedna necekana pojížďka, druhá, třetí, a najednou fakt kilo pade v tom pekle. Navíc od soboty mám street roda rozebraného, takže to fakt zbylo na Electru ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 tak to si true motorkar ja na take nieco nervy nemam bandasku odstavujem zasadne vzdy v dejviciach a po prahe jazdim metrom par krat som to skusil minuly rok ale s bandaskou staci v tomto teple postat kus na semafore a vazne hrozi sterilizacia teplom od motora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 A tak zajtra smer západ, Zvolen a som zvedavý na stav a jazdu na BMW f800r. Ak sa dohodneme tak si to veziem domov. (ideme aj na diagnostiku do Bystrice) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 (upraveno) Jsi zbytečně opatrný ;-) Je to jenom motorka...Hlavně, ať ti to sedí velikostí, ale to je především problém nás větších. Upraveno 8. srpna 2018 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Hoj jasne, som suchar :-) a som skor menší, tak super. Budu aj 3 kufre k tomu origo tak to sa tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Jak jsem tu psal tyden dozadu, ze se mi moc zalibily vyfuky Jekill and Hyde, tak se musim priznat, vcera jsem je objednal... Dodani dva az tri tydny, tak uvidime. Penez teda staly spousta, snad to bude stat za to. Videa na YT mam vsechny zhlednute... No dockat se nemuzu...A rekl jsem si, ze Stage III poridim pristi jaro. At to nemam vsechno najednou... (prece jen, by se mnou doma uz nemluvil vubec nikdo, krom psa) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Tak včera absolvována motoškola. Vřele doporučuji všem. Pepa Sršeň je fakt profík a umí poradit a naučit. Jeden den svezení za ním jako vodičem mi dal hrozně moc. Dokáže člověka fakt posunout a ukázat mu, jak jezdit rychleji a zároveň bezpečněji. Za mne pecka. Díky Pepo. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se