Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

ale teda tvrdit že na GS nic nemá z pohledu cestovní motorky chce opravdu spousta odvahy a zaslepeni

Počkej, to je omyl: Já naopak oceňuju to, že ta motorka má oproti velkým cesťákům mnoho nedostatků a omezení (ale na druhou stranu i nějaké plus jako větší odolnost). Protože jsem pózér, který najede ročně max pár tisíc kilometrů, tak si to chci nějak znepříjemnit, abych se cítil jako drsňák. A o tento drsňácký pocit přicházím, když si sednu za něco s elektrický stavitelným plexi a palubkou, že auta před rokem 2005 by záviděla :-) Proto se i Road Kinga snažím okleštit o všechny nepotřebné kraviny jako plexi, patová řadička, dálniční stupačky pro natažené nohy, všechny ozdobné zábradlíčka apod., i když jako bagger není konstrukcí výfuků a blatníků zrovna vhodný adept na bobbera.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pomineme-li takové maličkosti jako vyhřívané hefty, či zásuvka, co postrádá Bellagio?  Prý je to zábavná motorka.

Nejdříve odešlo hladové oko. Vůbec se nerozsvítilo a při absenci měření hladiny v nádrži to znamenalo zaškytání a stání v lese. Naštěstí jsem měl sebou kolegu, takže PETka a hotovo, čidlo vyměněno, moje chyba, měl jsem si hlídat kiláky. Pak odešlo čidlo tlaku oleje, to zas tak důležité není. Pak čidlo měření rychlosti, projíždět slovenskýma dědinama sedmdesátkou už nebylo ono (netušil jsem, kolik jedu, závada v červenci, oprava až v září - taliáni v létě nefachají), nicméně žádný policajt okolo, takže taky vlastně ok. Upadlý výfuk beru na sebe, ty vibrace jsou fakt značné a je třeba pravidelně dotahovat. Jeden ze dvou šroubů úchytu výfuku se vytřepal a ten druhý to už neudržel a na železničním přejezdu ho prostě střihlo. Seklá převodovka už taková sranda nebyla, šlo to do smyku a hodil jsem tlamu. Nicméně skrytá vada a vyměněno. Pravidelné učůrávání oleje přes přepad byla bohužel vlastnost, vyřešeno domácím inženýrstvím - narváním drátěnky do odsávání olejových par. No a když mě dvakrát nechala na cestách (prasklá hadička u benzinového čerpadla, odtah, oprava - to už šlo do tisíců) a pomalu začaly praskat plasty a rezivět světlo (stáří tři/čtyři roky), tak jsem se rozhodl, že už ji asi ani nechci. Mohu tedy potvrdit, guzziny bývají o emocích, ta moje byla opravdu zábavná motorka, to u báwa nezažiješ  :)

Ale vážně, bellagio určitě zábavná motorka je a byla s ní fakt sranda (i když je to docela těžká mašina), no hlavně nekupovat novou a jezdit spíš kolem komína. Ostatně k tomu je asi primárně určená, no BMW je ale kvalitou a technikou opravdu jinde.

Odkaz ke komentáři

Zmizíku, myslím, že každý čoprák už někdy viděl jiného čopráka s nohama na předkopech, takže představu má ;-) A je to věc pohodlí, ne stylu, takže mají fpiči jak u toho vypadají. Krom toho mi nepřijde, že by to bylo až tak komický..?

Kdyby náhodou ta otázka padla: ano, taky mám na cruiseru předkopy a občas je i využiju, ale proto to nepíšu.

Odkaz ke komentáři

Davajte si pozor a hlavne dodrzujte predpisanu rychlost. Minuly tyzden kamarat na pezinskej babe. Mlady drifter mu pri vyjazde z kamenelomu nedal prednost. Nasledovala zrazka a velmi zle nasledky. Kamarat v umelom spanku totalne na franforce. Mozno bude mrzak ( ako to pri takych nehodach byva ) a jeho partnerku ozivovali asi 45 minut a bude rada ak bude bez nasledkov. Samozrejme je tam predpisana 70ka a ako ho poznam isiel urcite raz tolko... Motocykel BMW

Odkaz ke komentáři

Kluci ja myslim ze dohadovani co je lepsi je zbytecne jako u vseho. Vzdy je to o prioritach.

Ja mam bmw 1100gs. Kdyz jedu po dalnici, rad bych jel radsi na cestaku, kdyz jedu sotoliny, jel bych radsi na lehke, ale mam jen jednu, tak jedu proste na gs. Takze pro me nejlepsi, pro nekoho nepohodlne, pro nekoho tezke.

Mit moznost mit plnou garaz, zrejme bych tam GS nemel, ale nemam.

Jo a do mesta mam hondu 110 vawe a ta je ve meste lepsi jak gs.

Kazdopadne uzivejte kazdej toho co mate a vsichni co maji vysnenou jakoukoliv motorku, at ji maji co nejdrive.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Polsko - Darlowko, Leba a tak. Počítám, že to ještě vezmu přes Gdaňsk. Jo, je to super.

aa77642f2ff8a65d022418a1d6767209.jpga3e3706fe815f15e263ac548717f61b7.jpg

Já mám k Polsku vztah. Kurva, pojeďte tam příští víkend někdo se mnou. Jel bych na Scrambleroj nebo Tigeroj - přišlo by na to.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...