Liqid Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 (upraveno) Za mě Scramber super, tady pěkná ukázka obou verzí Upraveno 14. listopadu 2018 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 warann, super... poslal si ho pres ? Dneska se nedalo pracovat, vubec, rano kolo, odpo moto. Mam toho dost, ale happy. Zase jsem na par dni ,, nabitej" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 No nádhera, super až má jeden chuť. Fotky - kraása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Nové JAWA od indiánů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Nejsem fanda vintage retro atd, ale tady musím smeknout. Netuším, jak to jezdí a kolik to vydrží, ale koupil bych to už kvůli vzhledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Já to říkám furt, že poslední hezká Jawa je sportka. Je vidět, že ten kejvačkovej design je prostě nadčasovej. Líbí se mi to moc a dá se k tomu dát jen pozdech, že škoda, že tohle nedokázali u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 No asi by dokazali, ale plnit dotacne ciarky a nakoniec to predat bolo asi jednoduchsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 (upraveno) Za mě taky palec nahoru, tohle bych měl doma fakt rád. Tady je i moc pěkný zvuk motoru. Upraveno 15. listopadu 2018 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Kdyby měl někdo zájem, moje Káťa je bohužel na prodej... :-/ Full výbava vč. travel paketu, quick shifteru, hill hold controlu, atd. První majitel, 10tis.km. Čerstvě po garančce, nové oleje, filtry, pneu atd. Připravená na sezonu.V případě fotazů více info do sz. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Ak to budu vozit do EU tak urcite nie koli CR/SR a inde to ziadny velky potencial nema takze to sem asi vozit nebudu. Nevim ako a ci maju vyriesene E4, ale ak maju, tak to bude stat okolo 150K (viz Enfieldy) a napriklad za 130K kupis v tristovkach napriklad Yamahu MT03 a ta bude mat 31kW takze ina liga,.... o spolahlivosti nehovoriac. Ano ulakomi sa urcite par retro uchylov, ale taky retro uchyl (mimo CR/SR) zas nema vacsinou az taky problem si priplatit napriklad za Triumpha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Dneska celej den koukám všude možně a ty jawky se strašně povedly, hlavně ten černej bobber. Top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Jo jo, ten "pérák" je krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Extra povedená věc. Fakt koukám, co se jim povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Jj...jen se k nam asi nedostanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 (upraveno) Tu červenou JAWU bych si klidně koupil. Škoda, že to nezvládli aspoň trochu podobně u nás, když před lety dostali možnost i peníze. Holt některý věci neumíme.A abych nebyl OT, tak jsem si o víkendu začal sám dělat na svý motorce. Přehodit zadní gumu u HD je fakt voser! Tak jsem teda zachvátil zvedák a přidělal si hned i Lower Fairing ať nemám tak rychle revma.... Upraveno 26. listopadu 2018 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Ahoj motorkari, nemate niekto v okoli Prahy doma stary predny brzdovy kotuc z mota? Kamos motorkar ma o chvilku narodeniny a chcel by som mu urobit tematicky darcek, nastenne hodiny. Nieco taketo:Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 dva kotuce z bandasky mozem venovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Dnesek je dokonalej. Brzy rano jsem vypadnul na hodku a pul na bike do lesa, po svace jsem vytahnul Kacenu. Super. V lesnich usecich jsem mel trosku sevrenou prdku, protoze led, ale v poho. Zima nebyla, uzil jsem si to naramne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Pánové mám dotaz na křiváka. Mám koženou kombi na míru, pak ještě samostanou bundu Dainesku, ale chci si už nějakej čas koupit klasickýho křiváka. Prodávaj i moto verzi, že se tam daj vložit chrániče s tím, že se to dá nosit i jako normální bunda, když je vyndáš. Spíš teda bude v nabídce bunda bez chráničů s možností je samostatně dokoupit a vložit. Asi bych ho občas vytáhnul i na moto, ale nebyla by to priorita, normálně bych ho chtěl nosit, tak jestli má cenu kupovat ten moto křivák, jestli se dá normálně nosit nebo je spíš víc na motorku. https://www.louis.eu/artikel/highway-1-pilot-leather-jacket/207264?list=42522c6b5bf60dcc1acd9b4c1d9ab56d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Triumphu ide karta http://youtu.be/mPFjplTKuho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se