Baldic Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Jako docela se mi libi. Ale teda invertovany tachac a svitici analni otvor bych asi nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakodrak Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Svítící anál :-D jinak hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Nekde jsem snad videl a ted to nemuzu najit samolepku motorkare na auto. Jakoby celni pohled na motorkare kdyz na nej koukate v zrcatku... idealne s motorkou bmw 1200gs... pomuze nekdo? Nize uvedeny obrazek mi neprijde spatny, ale neni to uplne ono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 V 28. 5. 2020 v 7:21, Wanderer napsal: Včerejší vyjížďka k vodě. Vyjizdka k stk ;-), pojedest s tim na motoakci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Tak ten brambor je nádhernej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 před 40 minutami, M-72 napsal: Vyjizdka k stk ;-), pojedest s tim na motoakci? Koukám, žes byl u společného kamaráda. :-) Motoakci se nebráním, záleží, co to bude zač. Za 14 dnů beru ale všednodenní Emku, jednak ji potřebuju vyzkoušet a pak potřebuji sajdu pro kluka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 (upraveno) DUKE650: JAWA PERAK... Je fajn vidět, že alespoň v Indii může značka Jawa důstojně existovat a vyrábět krásné motorky... Upraveno 30. května 2020 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Tak další motor složenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Krásnej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Na Vysocine je proste krasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 před 23 hodinami, Baldic napsal: Na Vysocine je proste krasne. Tripleblack :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 No tak čekal jsem něco podobného...Už je to tady.... Zákazy motorek kvůli hluku....https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/nemecko-motorka-vyfuk-motorkar.A200527_213413_automoto_fdvOdesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Pro ty co nemají prémium https://www.auto.cz/nemci-chteji-zakazat-jizdu-na-motorce-o-svatcich-a-nedelich-ty-elektricke-mohou-dostat-vyjimku-134661 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Já jezdím jenom o víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Dnes konecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 (upraveno) Jojo, dneska bylo parádně. To se mi povedlo ojet gumu hodně na kraji, fakt se to dá hodně naklopit. :-) Upraveno 6. června 2020 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Jo, dnes skoro 250km. Bolo krásne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 před 2 hodinami, Wanderer napsal: Jojo, dneska bylo parádně. To se mi povedlo ojet gumu hodně na kraji, fakt se to dá hodně naklopit. :-) Este ze si ma “postrcil”, ani som netusil, ze tu je aj toto vlakno.. Moja blbost. Norton je bozsky, dokonalost sama. Tiez som brit-positive, ale takato klasika mi bohuzial nehovori pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 včera vyšlo jedno moc pěkné video o Nortonech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Jako pěkný. Koukám, že s přehozenejma nohama jsem na tom ještě dobře. Akorát Jindra by si mohl před recenzí aspoň něco nastudovat, třeba aspoň kolik to má rychlostí. A bejt vyvalenej z přeplavování karburátorů, to se nedivím, že to startovali 3 hodiny. Mám ale obavu, že Jindra moc dlouho videa dávat nebude. Nejen u tohohle videa je vidět, že jezdí fakt rychle, předjíždí přes plnou čáru (to je většinou vystřihnuté, ale najdenou je před autem), po vesnicích pětaosmdesát, lítá rychle kam nevidí, to je otázka času, než někoho sejme nebo někdo jeho. Jen můj názor. Ale zajímavé stroje tam má, to ano a rád se kouknu na další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se