Teatime Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Koza, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Pomalu abych na chladič nalepil ještě pruh lepenky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Dneska jsem jednoho na jizni Morave videl. Chvilku jsem mu zavidel, ale pak mi z nej i v aute zacala byt zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochne Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 jede tu někdo motokros pro zábavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomS Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 jede tu někdo motokros pro zábavu? Já občas jezdim Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochne Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Třeba se potkáme na trati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flay Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 (upraveno) Začínám Upraveno 29. prosince 2020 uživatelem flay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Mám jí už pár let a spokojenost. Ale přemýšlím nad něčím jiným. Jen mi ještě nepadla žádná do oka. Je to jak s hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 4 hodinami, flay napsal: Začínám Krasne stroje ale nebylo by jim lip v Moste nebo Brne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 6 hodinami, flay napsal: Začínám ...taky motokros? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Já teda nezačínám, ale ta kombinace lehký terén/silnice mi taky vyhovuje. Tak letos asi poslední vyjížďka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 43 minutami, Wanderer napsal: Já teda nezačínám, ale ta kombinace lehký terén/silnice mi taky vyhovuje. Tak letos asi poslední vyjížďka. Automat? To se často nevidí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Jojo, Automatic. Původní a plně funkční. Jak počítám, dnešní projížďkou jsem s ní uzavřel 29 sezónu. Ještě mám tutéž v bílé, ale čeká na renovaci. I ta odstředivá spojka se dá doma seřídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 (upraveno) Ahoj, uz aby bylo jaro Tak alespon foto z cest po Avignonu.. zastavka v mistnim HD. Wanderer:pekny fotky a motorka.. Upraveno 30. prosince 2020 uživatelem Yeager Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Na zimu je ta sajda lepší. Je teplo na nohy, když je v zatáčce namrznuto, stačí dát řidítkama kontra a i ty brody se projížďejí líp. :-) Dnes jsem si fakt zajezdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Dneska to šlo, hlavně mládeži. Já jsem už out Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 jeste jedno foto z testride.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 před 4 minutami, Yeager napsal: jeste jedno foto z testride.. A co sport glide ? Jede to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se