shewcza Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Tohle je celkem fajn počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Pekna, co to je za Hondičku? Ma to zrcatka, vypada, ze i predni svetlo, ale bez SPZ?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Budu potřebovat nový šůsy, a jsem rozhodlej pro SIDI Adventure 2. Ale koukám, že je dělaj i s broušenou kůží. Tak jsem se chtěl zeptat jestli kromě asi péče (přípravků), to má něco pro a proti. Spíš jsem nakloň pro klasiku hladkou. Ale klidně si nechám poradit do čeho by bylo lepší jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Hostýn, pěknej vejlet....Odesláno z mého SM-F711B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 před 1 hodinou, Strocek napsal: Budu potřebovat nový šůsy, a jsem rozhodlej pro SIDI Adventure 2. Ale koukám, že je dělaj i s broušenou kůží. Tak jsem se chtěl zeptat jestli kromě asi péče (přípravků), to má něco pro a proti. Spíš jsem nakloň pro klasiku hladkou. Ale klidně si nechám poradit do čeho by bylo lepší jít. Ahoj, já bych ve vnějším materiálu neviděl problém. Stejně jsou s goretexem, takže jde spíš o to která varianta je náchylnější na okopání. Měl jsem ty hladké, pár šrámů měly, ale tomu se nevyhneš. Nakonec jsem je musel prodat kvůli užší špičce. A pořídil jsem Alpinestars Toucan. Cena podobná, ale řekl bych že jsou o něco pohodlnější. Ale to asi nechceš slyšet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Priatelia moze byt rozdiel vo dvoh olejoch do vidle, taky ze to clovek uciti, ak su oba 15W? Mal som tam predtym Yamalube a pochvaloval si ako sa neutralizovalo potapanie pri brzdeni a teraz som dal Repsol a pride mi ze potapanie je spat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 (upraveno) Před hodinou, honza1 napsal: Ahoj, já bych ve vnějším materiálu neviděl problém. Stejně jsou s goretexem, takže jde spíš o to která varianta je náchylnější na okopání. Měl jsem ty hladké, pár šrámů měly, ale tomu se nevyhneš. Nakonec jsem je musel prodat kvůli užší špičce. A pořídil jsem Alpinestars Toucan. Cena podobná, ale řekl bych že jsou o něco pohodlnější. Ale to asi nechceš slyšet TVL tak ti dík . Moje pořádný boty na motorku byly SIDI Vertebra Race. Tipuju že asi ten první model, deset let a víc starej. To jsem měl ještě CBRko 900 RR. Pořád držely, ale v sobotu popraskala pata tak, že se rozlámal ten plast. Já s nima jezdim na enduru (né teda v terénu i když lehce polňačky atd.) a pořád jsem si nebyl schopnej koupit pořádný boty na endůrko, až teď přišla ta správná doba. Chtěl jsem pokračovat v těch Sidech. I když užší bota, tak už mám trefenou velikost a hrozně dobře mi seděly. Nevim jak teda bota na enduro, ale uvidíme. Každopádně dík za tip, Alpinestarky by mi asi nevadily. K jaký motorce je máš? Upraveno 25. června 2023 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 před 4 hodinami, Zelenina napsal: Pekna, co to je za Hondičku? Ma to zrcatka, vypada, ze i predni svetlo, ale bez SPZ? Sent from my iPhone using Tapatalk Díky. Je to crf 250L. Má to homologaci na silnici a samozřejmě i SPZ ale když jsem ji zamazával, tak sem byl línej přiblížit foto, tak se smazala celá. Tady jsem se teda snažil trochu víc. teď už dělají Crf300L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 před 48 minutami, Strocek napsal: TVL tak ti dík . Moje pořádný boty na motorku byly SIDI Vertebra Race. Tipuju že asi ten první model, deset let a víc starej. To jsem měl ještě CBRko 900 RR. Pořád držely, ale v sobotu popraskala pata tak, že se rozlámal ten plast. Já s nima jezdim na enduru (né teda v terénu i když lehce polňačky atd.) a pořád jsem si nebyl schopnej koupit pořádný boty na endůrko, až teď přišla ta správná doba. Chtěl jsem pokračovat v těch Sidech. I když užší bota, tak už mám trefenou velikost a hrozně dobře mi seděly. Nevim jak teda bota na enduro, ale uvidíme. Každopádně dík za tip, Alpinestarky by mi asi nevadily. K jaký motorce je máš? Beru je na Triumpha Tigera, ale i na klasiku vzducháče z osmdesátek Ale zase třeba kámošovi vadilo, že nemá cit ve špičce při řazení. Je prostě pevná. ALe mně to nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Strocek, mel sem oboje a nakonec nechal taky alpiny. Stejne jako Honza1. Zustal sem vernej Acku, mam celkem asi ctvery Ty ,,tukany´´ asi sest let, vozim to na 1090 adv r a jako cestovni bota i mimo asfalt super. Muzu taky v klidu doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 kuci... včera sem si objednal ty SIDI, ale tak jestli to nebude vončo, tak pofrčej zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 (upraveno) Kuci vy ste mi nasadili brouka do hlavy to je hrozný . Máte ty Alpiny velikostí stejně jako ty SIDI? Kromě tý uzkosti. Tu mám teď já, co si vybrat . Upraveno 26. června 2023 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 No vidíš, na to jsem zapomněl, v těch Alpinech se líp korzuje Já mám běžně boty 42, ale Sidi i Alpinestary jsem bral 43. Kdysi jsem měl Sidi 42 a to se nedalo, už tlačily fest. Ale třeba tenisky Adidas musím mít 44, tak teď si vyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Já mám všechny Ády 42, ty starý Sidy 42 a tyhle sem vzal taky 42 a myslim, že to bude ončo. Podle SIDI tabulek bych měl mít 41, ale asi jak sou užší, tak ta 42 bude akorát. Dám jim šanci. Ještě uvažuju že si skáknu zkusit ty tukany pro klid duše, ale nevidim na těch Sidech, krom toho, že sou teď pochopitelně tvrdý, nic co by mě dráždilo. Tady je pěkný srovnávací video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Pomalu pokračujem: -výměna podpory vzd.filtru s větší propustností (na foto origo s vnitřní síťkou) -gripy Renthal -tit.stupačky Raptor -nové polepy -přelepený průzor zadní brzdy ochranou folií proti proražení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 @honza1 @TLD Kluci byl jsem si dneska vyzkoušet ty Tukany. Je to teda kus boty to se musí nechat, hlavně ten kloub, to je dobrá bakule . Vklouzl jsem do nich bez problémů, jsou fakt široký, ale jako tak, že jsem to až takhle nečekal oproti těm SIDám, který jsou opravu úzký. Přišlo mi, že to mám v nich takový volnější a že kdyby se trošku zajely abych v nich neplaval. Taky jsem si nebyl jistej, že jak to mám volnější, že ten cit v noze nebylo ončo. Takže si nechám ty SIDI, ale díky za zkušenosti a byl jsem rád, že jsem si je šel vyzkoušet teďka, pro klid duše, protože byla možnost ty SIDI vrátit a vzít Tukany, ale nechám si SIDI a uvidíme časem. Třeba to za půl roku budu vidět jinak . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Sice jen dva dny solo ježdění, jedna noc spaní, ale baterky alespoň trochu dobity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Redd,krasa. Toto je presne to co mam taky rad Strocek,se sidi nemuzes slapnout vedle. Budes spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Taky jsem dobíjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se