klobadysek Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Máte někdo nějakou zkušenost s konverzí ráků na bezušové pneumatiky? Nebo nejlépe na firmu co to dělá. Vím že existují kity, ale nechci se sám na sobě učit.
solidus Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března ZROVNA TEĎ mám zkušenost. Nebýt debilního One by Allegro (spedice), tak bych ji měl už o pár dní dřív. Posílal jsem ráfky z Hondy CB1100EX do Bartubeless do Itálie. Respektive jsem to vzal přes českou firmu Angel Wheels. Standartně to nedělají, ale v pohodě jsme se dohodli. Cena je 6500Kč za oba ráfky, trvalo to necelý měsíc. Záruka 4 roky. Předpokládám, že víš, že ráfky na to musí být určené - tzn. mají safety lock/safety bead, názvy se trošku liší. Cestou Outex apod. jsem jít nechtěl. Někomu to teda drží, no.
Roland Sands Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Bartubeless jezdím zadek na supermotu a zatím . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
klobadysek Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března No nic tak extrémního nehledám. Mám rád spíše konzervatiní design a natěch stránkách jsem si nevybral. Zkusím zjistit něco o tom Outexu, zda by to šlo použít na mých kolech.
solidus Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března (upraveno) Počkej, si nerozumíme. Já vzal svoje ráfky a oni mi z nich udělali bezdušáky. Nemusíš si vybrat hotová kola u nich. Já bych si tam taky nevybral a ani by mi tam nepasovaly Upraveno 25. března uživatelem solidus
lamizol Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
klobadysek Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března V 23. 3. 2026 v 14:39, solidus napsal: ZROVNA TEĎ mám zkušenost. Nebýt debilního One by Allegro (spedice), tak bych ji měl už o pár dní dřív. Posílal jsem ráfky z Hondy CB1100EX do Bartubeless do Itálie. Respektive jsem to vzal přes českou firmu Angel Wheels. Standartně to nedělají, ale v pohodě jsme se dohodli. Cena je 6500Kč za oba ráfky, trvalo to necelý měsíc. Záruka 4 roky. Předpokládám, že víš, že ráfky na to musí být určené - tzn. mají safety lock/safety bead, názvy se trošku liší. Cestou Outex apod. jsem jít nechtěl. Někomu to teda drží, no. Já tě pochopil. Nevím jeslti jsou moje ráfky na to určené. Myslíš Budou mi schopni říci zda moje ráfky jsou na to vhodné podle modelu moto nebo to k nim musím fyzicky dotáhnout? Jak jsi to řešil ty? Ty peníze bych za to dal, pokud by to fachalo.
solidus Odesláno čtvrtek v 09:21 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 09:21 Ty ráfky musejí mít takový bezpečnostní rantlík, někdo tomu říká safety bead nebo tak. Je to vlastně patka, která drží pneu na místě i když dojde ke ztrátě tlaku. Většina drátěných kol to nemá. Co máš za moto? O některých se to ví, že to mají, jinak to budeš muset nechat zout a podívat se.
solidus Odesláno čtvrtek v 09:23 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 09:23 Třeba tady na třetím obrázku je to je znázorněné. https://woodyswheelworks.com/products/outex-tubeless-kit
klobadysek Odesláno čtvrtek v 12:01 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:01 Moto Guzzi V7 Special. Ještě jsem to neviděl zuté.
solidus Odesláno čtvrtek v 17:41 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:41 Prosel jsem google a ebay a vypada to, ze predni i zadni rafek maji safety bead/hump. Nechci to tvrdit na 100%, protoze spousta prodejcu nabizi kompatibilni kola. Ale vypada to, ze je to ok. Takze jak jsem psal driv, sundat kola, sundat gumy a poslat do Bartubeless (ja pres angel wheels) a za mesic jsi bezdusovej
KFL Odesláno neděle v 12:31 Nahlásit Odesláno neděle v 12:31 Konecne fakt krasnej den i na Vysocine. Fotky teda z Rakouska . 3 2
Juraj11 Odesláno neděle v 17:41 Nahlásit Odesláno neděle v 17:41 Trošku jsem si hrál s chatGPTSent from my iPhone using Tapatalk
AlfGS Odesláno neděle v 17:56 Nahlásit Odesláno neděle v 17:56 Já dnes trochu pokroutil heftem... kdo pozná? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ABCDE Odesláno neděle v 18:04 Nahlásit Odesláno neděle v 18:04 před 7 minutami, AlfGS napsal: Já dnes trochu pokroutil heftem... kdo pozná? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kružberk
Horhe Odesláno neděle v 18:25 Nahlásit Odesláno neděle v 18:25 Letos prvni dvoudenní trip. Jsem fakt spoko, krásně vyčištěná hlava. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Xenomorfus Odesláno neděle v 18:39 Nahlásit Odesláno neděle v 18:39 Jop, trochu ufoukane, ale jinak parada dnes.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Horhe Odesláno neděle v 18:55 Nahlásit Odesláno neděle v 18:55 před 11 minutami, Xenomorfus napsal: Jop, trochu ufoukane, ale jinak parada dnes.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo, foukalo solidně. Vezl jsem synovce, dohromady jsme měli 560 kg a chvilema jsem byl hodně nervózní. Kor když se mi vzadu začal chlapec vrtět a do toho fouklo. Ale dopadlo to všechno dobře a to je hlavní.
Bert Odesláno neděle v 18:59 Nahlásit Odesláno neděle v 18:59 před 3 minutami, Horhe napsal: Jo, foukalo solidně. Vezl jsem synovce, dohromady jsme měli 560 kg a chvilema jsem byl hodně nervózní. Kor když se mi vzadu začal chlapec vrtět a do toho fouklo. Ale dopadlo to všechno dobře a to je hlavní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se