African Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 taky sem to uzavrel.Fsecky masiny sou prodany.Sojku,hadry a rukavice hodim na aukro a nejak cejtim,ze na jare uz nezaseju A můžu se zeptat, co se ti přihodilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 A můžu se zeptat, co se ti přihodilo? TAK TI CLOVECE ANI NEVIM.......NEJAKEJ TEN SLAJDR SEM VOSOUPAL,U SESTI MRTVEJCH SEM BYL BOHUZEL OSOBNE...... a v zari mi nejak doslo,ze sedum supercors za sezonu meni malo,petikilo za benzin kazdej den bylo minimum,udrzba a servis na italech stala balik(mimo aprilky) a furt si rikam,ze jednou se tomu vysypanymu pisku,nebo vylity nafte na silnici vyhnout nestacim...............minulej mesic jsem este prubnul bavoraka geeso a po dve ste kilakach sem byl akorad nasranej,ze sem nejel autem.....normalne mi to prestalo bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2010 TAK TI CLOVECE ANI NEVIM.......NEJAKEJ TEN SLAJDR SEM VOSOUPAL,U SESTI MRTVEJCH SEM BYL BOHUZEL OSOBNE...... a v zari mi nejak doslo,ze sedum supercors za sezonu meni malo,petikilo za benzin kazdej den bylo minimum,udrzba a servis na italech stala balik(mimo aprilky) a furt si rikam,ze jednou se tomu vysypanymu pisku,nebo vylity nafte na silnici vyhnout nestacim...............minulej mesic jsem este prubnul bavoraka geeso a po dve ste kilakach sem byl akorad nasranej,ze sem nejel autem.....normalne mi to prestalo bavit Také to cítím tak nějak podobně. Letos jsem zakoupil fungl motocykl, ale po dvou měsících jsem ho prodal a zvažuji, zda se na silnici ještě vrátím. Nikdy jsem takové dilema neměl, vždy jsem se těšil na novou sezonu. Zůstal mně ještě jeden stroj na zábavu v terénu, je to KTM 250 SX-F / 2010 /, to mě zatím baví hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2010 Já to na podzim střelil. Kdyby někdo sháněl hadry a ostatní věci..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2010 Sakra pánové, já měl ještě 2 měsíce zpátky podobný chmurný nálady a prodal jsem jak cestovní enduro tak i maxiskůtr. Jenže mě kromě chvilkové obavy o zdraví k takovýmu kroku donutila tzv. "krize". Už dneska jsem rád, že jsem si hadry nechal a ten novej čistič řetězu a olej nedal k mašině jako bonus. Já osobně na jaře zaseju...pěknou zimu kolegové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2010 Nepropadejte trudnomyslnosti, až na jaře vysvitne sluničko a oschne asfalt, budete se na to dívat třeba úplně jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2010 koncenie s motorkami je asi najdrahsi spas co poznam, teda financne. mna to postihlo uz dvakrat, na tretikrat uz to asi bude definitiva, ale inak je to maso, kupovat vsetko to harampadi odznova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackshark Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Poslední letošní projížďka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 ja dnes zazimoval. baterka doma, Honda přikrytá a bude se čekat na březen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 Zajíždění a letos asi poslední projíždka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 harley davidson old school bobber...moja motorka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Pěknej bobber, připojuji foto svého ex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník REO Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Žabička Kawasaki ZRX 1200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 ZRX 1200 - podle mého gusta jedna z nejhezčích motorek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Ta Kawa je libova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Ta Kawa a cébéčková Honda jsou jediní dva japonci, kteří mě neuvěřitelně oslovujou. Jinak většinou zůstávám v Evropě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Mně zas přirostla k srdci tahle japonská klasika. Už jsem jí jednou měl, neuváženě prodal a téměř přesně po roce od prodeje jí pořídil znovu. S hodinkama se mi tohle ještě nestalo;-). Ja a KAWA ZRX je v týhle zelený barvě naprosto skvělá:-). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 hele, xjr1, to už je ta nová??? Jestli jo, MUSIM brzo se za tebou zastavit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 ten bobber je pekny, skoda ze som na take motorky moc velkyhmm.. cbx.. japonska klasika extra triedy. take ja mozem hocikedy hocikolko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 hele, xjr1, to už je ta nová??? Jestli jo, MUSIM brzo se za tebou zastavit! Noo, na fotce je ta stará, ale ta nově příchozí je stejná, jen o trochu zachovalejší a ještě jsem ji ani nestih vyfotit Se zastav, jsem v práci furt...a ještě jsem an neviděl tvý doxy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se