Harry Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 To je škoda, Bizona už člověk na silnici moc nevidí. Ale chápu, jestli máš haryka, a závodíš, tak na to najít čas je obtížný. Žádnýho bizona, čistokrevnou UŘ Jo jo, čas a nálada...
Horhe Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Žádnýho bizona, čistokrevnou UŘ Jo jo, čas a nálada... fíííha, nablejskat a šup s tim do obýváku
mechano Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Nejedete náhodou někdo v sobotu na tuhle akci? http://www.bmwmotoclub.cz/aktualne/201102/ Možná já, dovolí-li povinnosti.
Cyril Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Možná já, dovolí-li povinnosti. Tak to se tam asi uvidíme . Motorku mám připravenou, jenom jsem ji nemyl. Nemá to smysl...zpáteční cestu plánujeme mimo silnice...
lorch Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Možná já, dovolí-li povinnosti. Já jsem nestihl dát dohromady motor, tak snad příští rok.
Jay Doll Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 Cyrile, smím se zeptat z jaké země je MPZ to EW co máš na tom kufru? Nikde jsem to nenašel
Cyril Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 (upraveno) Cyrile, smím se zeptat z jaké země je MPZ to EW co máš na tom kufru? Nikde jsem to nenašel Nejsi první, kdo se na to ptá. . Estonsko. Měli tenkrát na tý jejich benzince pouze tuhle..... P.S. Tady to je třeba taky: http://staty.oktip.cz/?tree=14 Estonsko] [Základní informace] Estonsko je republika s jednokomorovým parlamentem, výkonnou moc má prezident. Úředním jazykem je estonština, domluvíte se také rusky. Anglický název Estonia Kontinent Evropa MPZ EW Telefonní předvolba +372 Měna estonská koruna (EEK) ? kroon Počet obyvatel 1 616 000 Rozloha 45 100 qkm Hlavní město Tallin (427 500 obyvatel) [Doklady a víza] Po dobu pobytu do 30 dnů platí bezvízový styk. Cestovní pas by měl zůstat v platnosti alespoň po dobu pobytu a měla by v něm zůstat volná stránka určená pro víza či razítka, které obdržíte na hranici. Turista by měl být vybaven finančními prostředky podle délky pobytu a je nezbytné se prokázat Zelenou kartou. [Dopravní informace] V obydlených oblastech můžete jet rychlostí 50 km/h, v neobydlených 90 km/h. Za použití žádných silnic se neplatí, peníze si však připravte, pokud chcete vjet do historického centra Tallinu. V krvi není přípustné žádné promile alkoholu a estonští policisté provádějí dechové zkoušky velmi často. U menších čerpacích stanic nemusí být k dispozici bezolovnatý benzín. [Turistické informace] Stejně jako ostatní baltské republiky se Estonsko otvírá světu a nabízí především čistou přírodu, přírodní parky a historické pamětihodnosti. [Tipy] Nejdříve zkuste navštívit univerzitní město Tartu. Pak vás čeká cesta krajinou jezer a větrných mlýnů do Tallinu, nejkrásnějšího města Baltu. V Maardu je rezervace prehistorického osídlení, členité pobřeží Finského zálivu, lesy, vodopády, bludné kameny můžete obdivovat v národním parku Lahemaa. Za návštěvu stojí 400 let stará dřevěná rybářská osada Altja, ruiny livonského Toolsa, přístav k...a. [Velvyslanectví] EMBASSY OF THE CZECH REPUBLIC (společné s finským) Armfeltintie 14, 00150 Helsinki, Finland tel. 003589 171051, 171169 fax 003589 171051, 171169 NEJBLIŽŠÍ ZASTUPITELSTVÍ V RAKOUSKU Marokkanergasse 22/6, 1030 Wien Oesterreich tel. 00431 718 0729 fax 00431 718 072915 Upraveno 23. dubna 2011 uživatelem Cyril
Jay Doll Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 Díky za vyčerpávající popis Estonska
Cyril Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2011 Tak se nás dle pořadatelů sešlo 418 motocyklů BMW. Vydrželi jsme v tom kotli necelý 2 hodiny a prchli do pjurdele . Domů jsme to dali oklikou přes Orlické hory. Bylo to sice dál, ale zato horší cestou...!! S Breitlingem na ruce to nemělo chybu...
xnokiax Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2011 skoda ze som nebol na Sk isiel by som pozriet ked mam teraz GS len ked by to nebolo take tazke ozaj nejde niekto koncom maja smerom na UK alebo IRL? nechce sa mi ist samemu. pojdem z SK do IRL. ked by niekto nieco tak napiste Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 Tak jsem vyhnal pavouky...:-)
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 (upraveno) Doporučuju pročíst tyhle stránkyhttp://www.hlasny.borec.cz/Teď dávají Ewan McGregor, Na mašině kolem světa. Tak je srandovní jakej štáb je kolem TV hvězd a pak si pročtu tohle a fakt koukám Upraveno 27. dubna 2011 uživatelem km.kmk
Hasňa Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 Borci. Ale,...everest jde dachnout expedicne, nebo alpinisticky. Svet jde objevovat stopem, ale i Robinsonem 66. Oba pristupy jsou legitimni a maji sve duvody, vyhody a nevyhody. Evan vyuzil sve popularity, udelal kolem toho vetsi cirkus, mel vetsi pohodu, uzil si to ve vetsim bezpeci a lepsim supportem (proc ne, mit tu moznost, vezmu taky dve auta a pet kamosu a uziju si to v pohode) ale taky natocili profi serial, makli pro Unicef a vydelali nejakou zlatku. A mohli tedy jet i Long way down. Nevidim v tom problem ani nic smesneho. Nejednalo se o partu bodyguardu pri vychazce do kavarny nekde na namesti, kteri by zduraznovali jeho slavu.
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 Borci. Ale,...everest jde dachnout expedicne, nebo alpinisticky. Svet jde objevovat stopem, ale i Robinsonem 66. Oba pristupy jsou legitimni a maji sve duvody, vyhody a nevyhody. Evan vyuzil sve popularity, udelal kolem toho vetsi cirkus, mel vetsi pohodu, uzil si to ve vetsim bezpeci a lepsim supportem (proc ne, mit tu moznost, vezmu taky dve auta a pet kamosu a uziju si to v pohode) ale taky natocili profi serial, makli pro Unicef a vydelali nejakou zlatku. A mohli tedy jet i Long way down. Nevidim v tom problem ani nic smesneho. Nejednalo se o partu bodyguardu pri vychazce do kavarny nekde na namesti, kteri by zduraznovali jeho slavu.
Milis Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 Tak jsem vyhnal pavouky...:-) Poznal sem tu dlažbu!! Kdy konečně přijdete na sraz, pane Inkognito?
Návštěvník km.kmk Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 (upraveno) Poznal sem tu dlažbu!! Kdy konečně přijdete na sraz, pane Inkognito? až se uzdravím pane Mílius Upraveno 28. dubna 2011 uživatelem km.kmk
African Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Nedalo mi to, se pochlubit s mým "novým" torpédem, které jsem vyfasoval za bednu Plzničky" Teď už mi teprve nikdo neuvěří, že nosím originální hodinky a né fejky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xnokiax Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 ked su tu tie starsie stroje tak pridam aj ten moj. este vela vody pretecie v dunaji pokial to bude vyzerat tak ako by malo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jay Doll Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 To je fakt šestiválcová CBX? Tak to gratuluju, úžasnej stroj!
mechano Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Mě připadá krásná, takovou bych taky chtěl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se