martar Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 (upraveno) ORIS AQUIS CLIPPERTON LIMITED EDITION(... tak trochu se zpožděním, ale nikde jsem tu nenašel info o téhle limitce)Clippertonův ostrov, jeden z mimořádně izolovaných ekosystémů naší planety, důležitý zejména pro migrující ptáky a pelagické žraloky, ohrožený komerčním rybolovem a nepůvodními druhy zvířat, fascinuje biology už léta. V souvislosti se sponzorstvím expedice na tento ostrov oznámila společnost Oris vznik limitované edice sportovních potápěčských hodinek z řady Aquis. Na dýnku mají vyobrazen atol Clipperton a jeho souřadnice, podobně je zdobená i krabka k limitce. Ciferník má modrý sunburst a jestli fotky nelžou, mírný fumé efekt (světlejší střed). 43,5 mm nerez pouzdroSafír se spodním ARPrůhled na cal. 733 (upravená Sellita SW 200-1)Keramická vložka lunety2000 ks Zdroj a další info:http://oceanictime.blogspot.cz/2017/12/oris-aquis-clipperton-limited-edition.html A kdo má rád hodinky s příběhem, tady je hodně drsná storka o ostrově Clipperton:https://xman.idnes.cz/clippertonuv-ostrov-tyran-alvarez-d6e-/xman-styl.aspx?c=A171207_164919_xman-styl_fro Upraveno 17. prosince 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 paradni diversky. tohle oris proste umi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Co na ne rict, kdyz:- mam rad potapky- moje oblibena barva je modra- nemusim chrona- ... Jako fakt pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 (upraveno) Jsem debil, píšu průhled na strojek a je tam to plný dýnko s ostrovem.. Mě zblbnul inzerát na levný Orisky od Ardenniuse, kterej jsem měl simultánně otevřenej :D Sorry. Taky se mi líbí. Upraveno 17. prosince 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Živé foto z Worn&Wound: http://wornandwound.com/introducing-oris-aquis-clipperton-limited-edition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Oris svůj model Aquis Date za posledních 5 let hodně vymazlil...a mně se tahle poslední řada fakt líbí! Zkouknul jsem standardní verze v Koscomu a až něco našetřím, mám jasného favorita a další posun o stupínek výše. Teď mám svojí mechanickou prvotinu Seiko želvy PADI. Jinak se mi moc líbí keramická luneta tohoto modelu 2017. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Hezký ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Koukal jsem na ně nedávno a jsou fakt moc hezký. Hlavně ten cifr mě bere. Ručky se mi možná víc líbily starý, ale možná je to jen nezvyk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 (upraveno) Na Aquise koukám dlouho. Kdybych někdy nevratně porouchal Alpinery, tak neváhám. Moc hezký. Upraveno 19. prosince 2017 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Jsou moc pěkné, pouze ta minutovka se mi zdá nemastná neslaná, což je u divers watch docela blbé :-( Škoda veliká, jinak by byli opravdu super.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Ten cifr je fakt pecka, chtěl bych jej vidět na živo, jestli je jak na fotkach. Moc pěknej model,Oris mám moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Hodinky nádherné a jsem unesen ze zpracování dýnka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Oris jede, tohle ma napad a skvele vypadaji.. Libi se mi moc, i kdyz porad si nemohu zvyknout na uchyceni tahu/gumy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se