Toblin Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Líbí se mi velký korunky na 3, ale tady u želvýho pouzdra je taková vypíčená. Viděl bych ji raději na 4.Ovšem pouzdro je tedy povedené, lepší než na velkých, včetně lunety.Ta modro bílá varianta je k sežrání, to je odstín Pelagos
Arthur N. Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Že by pro mne náhrada za malinke SKX013? Ty Padi s vlnkama se mi libi asi nejvic. Pribliznou cenu uz prosim nekdo znate?
Chumpus Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Mně se takhle z fotek vůbec nelíbí. Celkově mi prostě nesedí. Jsem zvědavý, jestli se to změní naživo. A říkám si, jestli tohle nebude případ modelu, který po roce dvou zaříznou a o pár let později se nebude dát sehnat za normální cenu.
instant Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Chce to je dat na ruku,takhle to je jako kecat o ženské když jsi ji ještě nestřihnul :-)Tak gentleman snad potom uz mlci.. maximalne sa vyznamne zatvari a zmeni temu na pocasie.. alebo hodinky :-D
Harwey Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Chce to vidiet nazivo ked budu dostupne. Na malu ruku by mohli byt ok.
DavidLC Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Tak gentleman snad potom uz mlci.. maximalne sa vyznamne zatvari a zmeni temu na pocasie.. alebo hodinky :-DJo tak proto se na mne bejvalky významně tváří a baví se o počasí.......... :lol2:
Povidláček Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Mně se na první pohled líbí (i s kyklopem), ale trochu mi vadí ty hybridní indexy. Škoda, že nejsou klasika kulatý.
instant Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Jo tak proto se na mne bejvalky významně tváří a baví se o počasí.......... :lol2:Ale to su zeny.. kozy, vajecniky, chapes. To je iny zivocisny druh.
lub Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 tyhle indexy jsem mel na petkach srp165 a je fakt, ze jsem si na ten patvar nezvykl. jinak velikost akorat a tvar pouzdra super, kyklop a indexy to proste zabiji..
DavidLC Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Ale to su zeny.. kozy, vajecniky, chapes. To je iny zivocisny druh.Ale chápu, také žiju ve smíšeném manželství.....
stosi Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Po dlouhé době hodinky, co se mi fakt líbí. Klasické želvy docela velké a hodně konzervativní.. SKX007/9/13/15 už doma byly.. takže jen co trochu padne cena.. těším se. Modré vypadají skvěle. Hádám, že tah nebude problém dokoupit.
Chumpus Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2018 Už jsou v ČR. Foceno dnes v Koscomu. Líbí se mi, jak na gumě vynikne tvar pouzdra. Modrý jsou fakt moc pěkný. Pořizovat je ale nebudu, zůstanu u klasických želv.
Jiří Štencek Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2018 Tak jsem je přiložil vedle svých klasických želv a není to zlé
Ace84 Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2018 Hmm, ta korunka a 3. hodině mě zatím vadí. Ale zajímací hodinka. Jirko, to je tvoje ruka? Ty želvy teď vypadají brutálně velké.
Jiří Štencek Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Ano, moje ruka Já zůstanu u svých, ale myslím, že se mini opravdu povedly..
nooski Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Odesláno 9. února 2018 Tyhle jsou z mini zelv podle me ty nejkrasnejsi.
HodinarPraha Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Jsou SUPER pěkně sedí i na tahu... jen ten kyklop...
Tyler Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Za mě jsou krásný a v týhle cenový relaci - pokud člověk nechce hommage a má malé zápěstí - tak jsou prakticky bezkonkurenční... Určitě se na ně přijedu do Prahy podívat. Jen tak mimochodem, kyklopa jsem chtěl sundat i ze Steinů Ocean One 39 (ale asi spíš půjdou z domu, jak vidím mini želvy), ale u nich je safír. Myslíte, že postup sundání kyklopu, tj. nahřát ho plynovým zapalovačem, aby povolilo lepidlo a stáhnout ho žiletkou/skalpelem, že by mohl hardlex poškodit, i kdyby byl člověk opatrný?
Simon Alexander Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Myslíte, že postup sundání kyklopu, tj. nahřát ho plynovým zapalovačem, aby povolilo lepidlo a stáhnout ho žiletkou/skalpelem, že by mohl hardlex poškodit, i kdyby byl člověk opatrný? Tylere, abys ho sundal, bude potřeba sklo nahřát aspoň na 200°C a to chvilku trvá, pokud je nalepený. Pokud ano, určitě nějakým epoxem a ten je vůči teplotám odolný. A taky by muselo sklo ven, jinak by se v pouzdře rozletělo. Jednoduší sehnat sklo bez kyklopa, no ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se