hopa26 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Jako poděkování v návaznosti na toto vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/111569-holÄŤiÄŤka-od-nás-ze-vsi/page-9#entry2054371 bude provedena v sobotu 13.1 . 2018 děkovací a oslavná vlaková jízda.http://bluetrains.cz/galerie/jednotky/regioshark/ Odjezd v 11,30hod z Pardubic vlakem 5335 do Hlinska v Čechách,návrat stejným vlakem 5344 s návratem do Pardubic ve 14,14 hod-téhož dne. Počet lidí,kteří se povezou musí být omezen-je to běžná linka,ale budu mít vyhrazen oddíl jen pro Vás. Celkem se poveze 26 lidí.Lístek pro Vás zaplatím já,za celou skupinu. Dále pro Vás nachystám dobré jídlo a pití s obsluhou,to ať ta cesta lépe utíká.Snad mohu prozradit,že se mi podařilo domluvit s Maxelem,který se velmi ochotně zapojil do přípravy.Přestože by dokázal vykouzlit mnohem víc,bude velmi omezen prostorem,jídlo musí převézt od sebe z domova,ve vlaku jsou jen malé stolečky-takže to bude spíše do ruky .K pití bude tradičníležák z malého soukromého pivovaru z Dašic,whisky,bourbon a víno ,dětem nějaké nealko a sladkosti. Obsazení jízdy je předběžně takové - 0)Já-řízení,úsměvy,stud.1)Kamil -moderování ,bany během jízdy za nevhodné chování a odhazování lahví a odpadků mimo koše.2)Liqid-výherce aukce,největší dárce,slavnostní předání trika ČD.3)Roman-noblesa,reprezentace,zajištění úrovně celé výpravy.4)Zmizík-světáctví,veselé žertovné příhody a zážitky.5)SonnyC-přednáška o zbraních a nábor pro podnik ČD .5)Ricous .6)reservé pro paní ředitelku VDV.7)reservé pro pana ředitele Darujme.cz.8)Martin Harák -noviny ČD.9)Sphinxx-předběžný zájem o jízdu.10)Lamiczka -předběžný zájem o jízdu.11)Lamiczka dcerka,předběžný zájem o jízdu.12)Vjace-předběžný zájem o jízdu.13)Sborez-předběžný zájem o jízdu.14)Kamil reservé pro doprovod15)Maxel-kulinářské záležitosti16)Ředitelství ČD-reprezentace,dárky.17)18)19)20)21)22)23)24)reservé Maxel 25)reservé pro váženého člena26)reservé ,divoká karta. Ještě doplním vcelku důležité info. Dělám na dráze hodně let.Občas se stane,že se něco pokazí-může selhat stroj,mohu taky selhat já a onemocnět,taky může být zpoždění nebo i jiná okolnost co naruší na první pohled jasný a jednoduchý plán. Proto bych Vás chtěl poprosit o shovívavost a nadhled-pokud něco takového nastane,musíme to vyřešit operativně a nedá se to naplánovat dopředu.Já nic pít nebudu a nemůžu,pojedu potom další vláčky a jdu do práce i v neděli. Za mne asi vše,nechci z toho dělat divadlo-lidi se svezou,popovídají si,ukážou hodinky ,popijou ,pojí a zase rozejdou.Taková oslava a tečka za dobrou věcí.A pro mne zůstané pocit,že to stálo za to,že jsem pomohl a i lidem co pomohli třeba udělal radost.Vzhledem k tomu,že nejsem nijak náročný mi to bude úplně stačit.Petr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Super, potvrzuji svůj zájem a 13.1. budu připraven. Na všechno se těším. Ještě doplním, že není nutné za mne platit jízdné, naopak bych klidně přispěl víc aby to pokrylo i Maxelovi náklady na občerstvení a přebytek zase poslat Elišce. Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem Sborez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Za mě to taky vypadá, že to klapne a přidávám se ke sborezovi udělal bych kasičku, kam něco přispějeme na celou jízdu a co zbyde, tak ještě do sbírky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Perfektní hopo. Dotahuješ věci, jsi borec. Užijte si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Jen dotaz - nezůstaneme my přespolní v Pardubkách někde přes noc? Teda nemyslim na nádraží, i když jsem na něm taky pár nocí strávil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Nadherny pribeh a este krajsie zakoncenie. Vyjadrujem uctu vsetkym zapojenym . Chronomag ma predsa len stale svojho ducha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Já mám bohužel v neděli výstavu se psem, takže prespání nehrozí. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Jen poznámka - číslo 5 je na tom seznamu dvakrát: Sonny a Ricous, tak ať vám nevznikne nějaký zádrhel... Jinak super myšlenka a hezký zakončení "projektu"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Diky za upozorneni. Dam behem zitrka aktualizovanou verzi.Se Sonakem pocitam trosku jako pomocnikem,protoze zna drazni mapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 aktualizovaná a doplněná verze seznamu. 0)Já-řízení,úsměvy,stud.1)Kamil -moderování ,bany během jízdy za nevhodné chování a odhazování lahví a odpadků mimo koše.2)Liqid-výherce aukce,největší dárce,slavnostní předání trika ČD.3)Roman-noblesa,reprezentace,zajištění úrovně celé výpravy.4)Zmizík-světáctví,veselé žertovné příhody a zážitky.5)Ricous6)reservé pro paní ředitelku VDV.7)reservé pro pana ředitele Darujme.cz.8)Martin Harák -noviny ČD.9)Sphinxx10)Lamiczka11)Lamiczka dcerka12)Vjace13)Sborez14)Bert-Orlíkový král 15)Maxel-kulinářské záležitosti16)Ředitelství ČD-reprezentace,dárky.17)Sphinxxova paní18)Spinxxova dcerka19)20)21)22)Jedla-několikanásobný mistr republiky v plavání,olympionik,majitel prvních lepších Hujeru.23)SonnyC-přednáška o zbraních a nábor pro podnik ČD .24)reservé Maxelova paní25)reservé pro váženého člena26)reservé ,divoká karta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Je to dokončená myšlenka (akce) - od prvního nápadu, k uzavření (poděkování).Sliboval jsem to synovi (6 let), ale je se svojí matkou v daném termínu na horách, takže - užijte si to.Děkuji Hopovi za organizaci a aktivitu - to je již vzácné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Bohuzel musim svoji ucast odreknout. Nehodlam s Kamilem sedet v jednom vagonu ani jet po stejny trati. Mrzi me to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Chlapi tak si to pěkně užijte bydlet někde blíž a mít malé děti tak neuvažuji ani minutu. Ještě jednou dík Petře, vždy na podobný projekt rád přispěju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Bohužel budu tou dobou mimo. Budu mít prvně dovolenou po 8 měsících a zrovna se to trefí do této akce :-((( To mě fakt mrzí :-( Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Bohuzel musim svoji ucast odreknout. Nehodlam s Kamilem sedet v jednom vagonu ani jet po stejny trati. Mrzi me to.Ser na to a pojeď. Taky sem se na to chtěl vykvajznout, ale hlavy zchladly, emoce opadly... bude dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubomír Pánek Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Ser na to a pojeď. Taky sem se na to chtěl vykvajznout, ale hlavy zchladly, emoce opadly... bude dobře.Tak jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Tak jo.Wtf? Si zazdil Zmizíka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubomír Pánek Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Wtf? Si zazdil Zmizíka?Zejtra teprv mne vyprsi ban tak tohle mam na obrazky. Odepsal jsem z toho omylem, tak snad to nedostanu zas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Zejtra teprv mne vyprsi ban tak tohle mam na obrazky. Odepsal jsem z toho omylem, tak snad to nedostanu zas.Aha. Tak to sry, sem to měl napsat až zejtra. Každopádně jsem rád, že pojedeš. Bude sranda, a snad i dobrej dlabanec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 4. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Díky Maxeli za přímluvu. Tou jízdou bych mimo poděkování chtěl lidi spojovat.Proto si moc přeji,aby Milis dorazil. Už proto,že je velmi významným filantropem naší sbírky. Případné hroty jistě otupil čas,ve vlaku nabídnu své služby jako mediator.Ještě jsem to tedy nezkoušel,ale někde začít musím. V sobotu bych udělal další aktualizaci seznamu a doplním info o programu,který slibuje mnohá překvapení,původně neplánovaná. Velmi potěšující. Snad bychom mohli odtajnit i pokrmy,které Maxel doveze. Děkuji také za nabídku jídel,která mi na jízdu nabízíte.Je jisté,že hlad nehrozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se