Maxel Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Když tak koukam na ten poslední tommasův návrh - co skeletony a zkusit tam nacpat znak-lva jako nosný prvek?S odkazem stoletého výročí to asi nemá moc společného, jen mě to napadlo jako další-netradiční varianta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Ve skeletonech by se vše vytrácelo.Dovolim si připomenout, že v jednoduchosti je krása a to si tohle výročí zaslouží. Proto se mně tommasovo snažení líbí.Dát to do hranatého pouzdra, čísla na indexech, jak by to vypadalo?Rytina z boku, doladit detaily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 dej mi obrázek pouzdra (stačí odkaz) jaké si představuješ zepředu, ideálně render z webu nějakého výrobcezkusím to tam nacpat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 offtopic. jen mě to tak dnes napadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Není to k věci, ale jsem překvapen jak tě to nadzvedlo.Nebudu tady rozjíždět flame. Já to doma na své záložní kalkulačce ani nepoznal že se něco děje. Jo vista basic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Jestli myslíš nadzvednutou mou maličkost tak ano, a to hodně.Nejen já, jsou tady další a je jich hodně nadzvednutých dost vysoko.Asi je opravdu čas na nějakou evoluci. Konec OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Já bych v tomhle vláknu asi nechtěl řešit to co se tak nějak řeší skoro všude... Spíš bych se posoustredil na to se konečně rozhodnout co vlastně chceme. Moje ideální varianta : pouzdro typu viz níže, ciferník alá tommas4, velikost 40mm. Nějaká hezká rytina na dynku.Přesně za tohle bych cca 1200-1500? rád dal.Jak vidíte strojek nezminuju, unitas si myslím, že by se nevesel, pak bych klidně bral cokoli. EDIT : a skoro bych řekl že i kdyby došlo k nejhorsimu, čím víc toho stihneme domluvit tu, tím min toho budeme mít k řešení na watsupp až to tu zavřou. Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Tak sem to dočetl až sem a zopakuju co tu zaznělo mockrát, ale pořád mi tu prostě chybí ten generál nicméně směr co navrhl Tomáš tedy bílý cifr, 1918 červeně a modré ručky by byl, myslím, fajn základ limitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Nechci tu do toho zanaset dalsi slepou ulicku, ale co takhle regulateur?Z prilozeneho vzorku bych asi vyhodil rezervu natahu, ale jinak krasny cisty cifernik. Kdyby se to dalo do onoho vyse uvedeneho poduskoveho pouzdra? Nejsem az takovy znalec, abych byl schopen vydolovat info, jestli se daji jednoduse sehnat strojky s regulator komplikaci ani za kolik. Ale nejakou historickou souvislost by to melo. A navic ja jsem regulatory vzdycky chtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Nechci tu do toho zanaset dalsi slepou ulicku, ale co takhle regulateur?Z prilozeneho vzorku bych asi vyhodil rezervu natahu, ale jinak krasny cisty cifernik. Kdyby se to dalo do onoho vyse uvedeneho poduskoveho pouzdra? Nejsem az takovy znalec, abych byl schopen vydolovat info, jestli se daji jednoduse sehnat strojky s regulator komplikaci ani za kolik. Ale nejakou historickou souvislost by to melo. A navic ja jsem regulatory vzdycky chtel Erard regulateury řeší nástavou (obvykle Duboiz Depraz) na Etách (sellitach), případně ETA Pesseux. Cenově ale neposloužím - nevím to.Ad původní návrh modré ručky, červené číslice - díky Tome Takhle já bych volil jednoduchý menší ciferník (nepíšu to teď kvůli velikosti pouzdra, za mě je velikost pouzdra daná účelem, t.j. vyplyne z toho, jak by měly hodinky vypadat a působit, podle toho bych pak zvažoval pouzdro). Chtěl bych ale zdůraznit, že pokud chceme mít čístý ciferník (se znakem nebo bez), tak taková varianta bude vypadat lépe na subtilnějších hodinkách. Píšu to proto, že mě oblekovky zajímají a mám jich pár nakoukaných - to co vypadá dobře v rozměru 36-38, obvykle není ve 42 mm ono, a proto je u většího pouzdra nutné volit trochu jiný přístup. Samozřejmě, pokud jste Jaquet Droz, můžete mít ciferník klidně 50mm velký a furt to bude pecka ) T.j. za mě je to o ujasnění směru - z toho pak imho vyplyne ta velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Hoši, jen takové plivnutí do vody, ať se něco děje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 offtopic. jen mě to tak dnes napadloKdo to umí,takto pěkně vyrýt ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Hoši, jen takové plivnutí do vody, ať se něco děje Tak tohle bylo asi zatim to nejlepsi plivnuti co sem tu videl ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Baker: tak to je flusanec:), prosím pokračuj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Hoši, jen takové plivnutí do vody, ať se něco děje 100let.jpg 100let2.jpgParáda! Lehkou kolejnici dokola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Kdo to umí,takto pěkně vyrýt ?já myslel, že to podle pouzdra pujde poznat... ale možná je to jen tím, že jsou reversa na mám dreamlistu http://www.jaeger-lecoultre.com/us/en/customer-services/personalization.html jeto samozřejmě cenově asi dost mimo, ale limitka 18 kusů JLC Reverso s rytinou a nějakou úpravou na cifru, taková šlechtická varianta limitky Baker: super návrh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Hoši, jen takové plivnutí do vody, ať se něco děje 100let.jpg 100let2.jpgaka je velkost puzdra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Dost dobrý Viktore.Takové čisté a decentní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 aka je velkost puzdra? Navrhoval bych 40-41mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 40mm by bol ideal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se