Tom4 Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Přemýšlel jsem jak se dostat na 100, když je to sté výročí, ale diamanty na tom vypadají blbě,rubín vsazený do korunky je docela levný, tak jedině zlato?
Tikal Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Když už se tu tak pěkně bavíte o nekolikakusove sérii něčeho co tu většina asi nechce, nešlo by udělat to hlasování Tikale? Nešlo, na to má kouzla asi nestačí, respektive nikde jsem nenašel, jak to udělat.....
AndyAaron Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Z poslednich prispevku to vypada, ze se na velikosti nesejdeme, tak si dovolim navrhnout myslenku dvou verzi pouzdra.1. 38 - 40mm pro hobity.2. 43 - 47mm pro obry.Ostatni lidi si vyberou dle sveho uvazeni.Chapu, ze dle pouzdra bude asi nutne pouzit jiny strojek atd. Ale 43+ velke obludy jsou pro me no go.
Tikal Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Tam se to bude lámat nejvíce. Těžko můžu hlasovat pro tvar pouzdra, když nevím jeho zamýšlenou velikost...
baza Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Nebo naopak ořezat extrémy a být s jedním pouzdrem 40-42mm ?
mAra_ Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Tak ono je rozdíl 42 mm kulaté pouzdro a čtvercové, ne? Mám strach jestli 42 mm ve ctvercovem pouzdru by už nebylo zase obří... Takže je otázka : anketa o pouzdru a potom o velikosti, nebo to spojit, a sparovat velikost a tvar? A když to nepůjde tady , tak bychom udelali anketu zvlášť?
Vit Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 42mm jako optimální střed ? Viděl bych to také tak, 42mm je minimum pro zástavbu Unitasu.(za rozumné prachy dělá taková pouzdra např Roland Kemmner (dodává někdy celé hodinky po Precistu)) Chci se zeptat, zda je to čtvercové, popř. polštářkové pouzdro pověřeno z hlediska možnosti a dostupnosti koupě strojku i pouzdra a jejich vzájemné kompaktibility.Pokud ne, nemá smysl se o něm vůbec bavit. Osobně bych anketu viděl takto: 1) Pouzdro (typ + dodavatel) + Kalibr (typ + dodavatel) - rozměr - zájemce 1 (cena max 25.000Kč) - zájemce 2 (cena max 125.000Kč) 2) Pouzdro (typ + dodavatel) + Kalibr (typ + dodavatel) - rozměr - zájemce 1 (cena max 25.000Kč) - zájemce 2 (cena max 125.000Kč) 3) ....4) ....
Baker Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Velikost pouzdra není až tak důležitá jako průměr skla a ciferníku, i hodinky s průměrem 40mm a 1mm okrajem kolem skla mohou působit na zápěstí větší než 42mm, u čtvercového pouzra to platí dvojnásob. Jinak Unitas by se měl v pohodě vejít i do pouzra 41mm. Pokud to mají být decentní hodinky (oblekovky), navíc s bílým ciferníkem, tak tu velikost ještě zvažte. Tady máte příklad podobných hodinek ... které jsou opticky největší?
Honza1234 Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Co pro hlasování využít nějaký externí web a výsledky potom přes print screen vložit sem? Tuším, že by to mělo být možné třeba v doodle.com. Osobně bych zatím hlasoval jenom o tvaru a velikosti pouzdra, ať se to nekomplikuje s kalibry a cenovými hodinami. Jinak vývoj vlákna je pěkný, sleduji dlouhodobě a musím říct, že všechny návrhy mají něco do sebe.
Tom4 Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 (upraveno) Tak já se do toho snad vrhnu Anketu najdete na facebooku chronomagu, je to prosím pouze anketa / průzkum zájmuberte na vědomí že tam může kliknout kdokoliv nic lepšího mě nenapadlo,chtěl jsem ať se alespoň trošku pohneme z místanejsem si jistý zda můžete hlasovat i bez přihlášení na FB kdo by tam něměl registraci a neměl po ruce náctiletého či dítě které mu poradí tak mi svou preferenci napište do sz, zapracuju to pak do ankety, to je maličkostv anketě tam lze dát pouze 1 otázku takže první ohledně tvaru pouzdra je zde: https://www.facebook.com/groups/128844845429/a samozřejmě k anketě nejde dát obrázek, uff . . tak níže v tomto postu najdete pouzdra použil jsem kolegův obrázek, doufám že to nevadí a trošku jsem to zjednodušil na 3 typydruhá otázka ohledně velikosti ctěné tlapkyvýsledky pak hodím sem díky, anketu zavřu za týden, tedy večer v neděli 21/1edit - je to strašně kostrbatý tohle, sem nejde nalinkovat přímo ta anketní otázka?pff . . . Upraveno 14. ledna 2018 uživatelem Tom4
Tom4 Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 (upraveno) Aha, tak tady je link kde vyhledávání ve skupině vyhodí ty dvě anketní otázky stačí kliknout na jedn a druhý post a dát tam svůj hlas, hotovohttps://www.facebook.com/groups/128844845429/search/?query=anketn%C3%AD%20limitku Upraveno 14. ledna 2018 uživatelem Tom4
mAra_ Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 (upraveno) Trošku mě děsí, že za patnáct minut co jsi to sem posunul je tam 15 hlasování... Rád bych se pletu, ale trochu mi to připadá, jako by tam snad hlasovali ti, co o limitu zájem v konečném důsledku mít ani nebudou...Přece, tohle vlákno sleduje 22 lidi... To bychom měli skoro odhlasovano... Než jsem ti stihl dopsat, je jich tam dvacet... Nechci být příliš podezrivavy, ale je to divné. Upraveno 14. ledna 2018 uživatelem mAra_
Marhi Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 Tak jelikož mám velmi velký osobní odpor k asociálním sítím , budu si muset počkat na vůli lidu.Volte dobře.
igby29 Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 Zájem mám a hlasoval jsem v obou otázkách pro 2 varianty.Bral jsem to jako buď a nebo......
Vit Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 Tak jelikož mám velmi velký osobní odpor k asociálním sítím , budu si muset počkat na vůli lidu.Volte dobře.+1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se