orol Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Ciferník s plastickým znakem první repobliky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Přijde mi docela nesmysl tam psát 1918?2018, když Československo skončilo v roce 1992. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Bohužel to není úplně smysluplný návrh, i když by to bylo hezké - ten obrys byl platný jen pro roky 1918-1938...V době vzniku ale tak vypadala... myslím, že v tom je právě to kouzlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 6. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 (upraveno) V době vzniku ale tak vypadala... myslím, že v tom je právě to kouzlo... Nu, a co tak v tom případě vynechat to druhé datum a nechat tam jen 1918? To, že je to k stému výročí, by mohlo být na dýnku. To by pak původní mapka nejen dávala smysl, ale měla by i velkou sílu. Upraveno 6. června 2017 uživatelem Kojotisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 6. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Vím, že je to nejspíš nerealizovatelné, ale něco takového by se mi líbilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Druhe tyto uz nechcu, jedny staci Ale designove spadaji spis do tech 40. let. Za prvni republiky se nosily designove jine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 6. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Druhe tyto uz nechcu, jedny staci Ale designove spadaji spis do tech 40. let. Za prvni republiky se nosily designove jine... To je samozřejmě pravda, ale i tak by se mi to líbilo :-) Otázka zní, kdo dnes může nabídnout pouzdro odpovídající 20. létům? Tak nějak tuším, že Prim to nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Asi to bude orisek, ale treba ty traktory, jak tu nekdo zminoval, by mi nevadily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Kapsáče,... cože? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 6. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Kapsáče,... cože? No, vlastně proč ne, taková limitka tady ještě nebyla. A hodinek na ruku máme stejně všichni spoustu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Kojotisko - ty Eterny nevypadají zle. Andy by holt jedny musel střelit ;o). Otázkou je, kdo umí čínsky, aby to domluvil ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Kojotisko - ty Eterny nevypadají zle. Andy by holt jedny musel střelit ;o). Otázkou je, kdo umí čínsky, aby to domluvil ;o) přece Melly ... a mohl by to protáhnout přes Mountfield, že by k tomu byla sekačka nebo bazén :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 ...nebo limitovaná edice motorový pily jako symbol následného rozdělení republiky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 7. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 ...nebo limitovaná edice motorový pily jako symbol následného rozdělení republiky... S tím bych počkal na rok 2023 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Proč? 25 let je taky Hezké výročí a šlo by to spojit. Motorovku se zabudovanými hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Eterny, ty bych si snad koupil i já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 7. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Pokud jde o ty Eterny, tak sice spadají časově do doby konce První republiky, ale pořád spadají do První republiky a vlastně tak nějak ohraničují konec období, kdy ta mapa byla ještě aktuální.A pak je tady pořád ta inspirace Oris Big Crown 1917, která odkazuje na tu zcela správnou dobu (takové hodinky by se mi moc líbily!). Jestli je ale reálné navázat nějakou spolupráci ať už s Eternou nebo s Orisem, to fakt netuším, to je pro povolanější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Kuci, predem se omlouvam, ale jen takova blba otazka:Opravdu chcete limitku 100 let od zalozeni Ceskoslovenska? Vzdyt uz par desitek let neexistuje, tak jake vyroci?Mne to pripada, jak slavit dedovi ste narozeniny 20 let po jeho smrti.Ale na druhou stranu, proc ne?!Kazdy se k historii jinak stavime. ;-)neviem ako ostatni, ale ja si narodenie starych starych rodicov pripominam. jo, a su aj 20 rokov po smrti. ale v k veci, taka limitka sa mi zda podareny pocin. budem to sledovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Napadá mě otázka, nosil T.G.M. hodinky ? Pokud ano, jaké ? Určitě bych vybíral z okruhu značek, které byly v Československu za první republiky dostupné ... asi proto se mi líbí třeba Eterny, eventuálně Longines. Druhá věc je samozřejmě pravděpodobnost realizace ... obávám se, že zde na fóru, je limitka v uvedené kategorii nerealizovatelná. Co se týče Primu z Nového města i z Frýdku, tak mi jakákoli spojitost s první republikou příjde minimálně žinantní ... Na dýnku by se mi líbil prvorepublikový znak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Ale jo. Však už mlčím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se