m.n. Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 To jsou moje bejvalky, co jsem kupoval na krame? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 toz to nevim, prvne byly tu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/93673-jaeger-lecoultre-master-compressor-gmt%C2%A0/ a pak tu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100597-jaeger-lecoultre-master-compressor-gmt/?hl=compressor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Jo, to budou ty me... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 V dávné historii jsem našel když jsem měl na ruce tydle krásky, reedice ze současného roku na ně nemá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Nádhera! Tohle vlakno si dávám do oblíbených (a těším se, až ho najde hedonista) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Jak jsem psal včera, dorazil nový pštros od Camille Fournet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Parádní! Tahle loňská "basic" řada se mi moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 18. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Jak jsem psal včera, dorazil nový pštros od Camille Fournet. Ten řemen k nim sedne parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 18. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Tak taky něco přihodím: Memovox z doby, kdy v JLC měli odvahu dát design na starost Magali Metrailler: Varianta Reverso Grande Ultra Thin na řemínku od Rasti RC3: Edit: Ještě pro Bandiho jednu variantu s osmidenním strojkem:Vůbec jsem netušil, že je tady takový fanda JLC. Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Vůbec jsem netušil, že je tady takový fanda JLC. Nádhera sery.vlk je vubec fajnsmerk, ja slintal nad tema Blancpainama co mel Dokonce dvoje tusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 sery.vlk je vubec fajnsmekr, ja slintal nad tema Blancpainama co mel Dokonce dvoje tusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Dee: Veliká gratulace! V reálu jsou všecky ty loňské JLC sektorové číselníky min. o 3 levely lepší než na fotkách! (Jinak vlk hlavně patří k Chocholouškoj...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Tak se přidávám. Máte to všichni moc hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Starý mrdky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Presne, Karle, mrxky stary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Tak ňák furt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) Tak se přidávám. Máte to všichni moc hezkýNádhera, na ty jsem se těšil. Škoda že bych je vedle moonů těžko unosil, jsou ale boží. A na týhle fotce jsou krásně vidět ty kopce lumi Edit: ten žraločí zub dole, to je jenom zkreslení sklíčkem, žejo? Jinak je tam normální trojúhelníček? Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Tak ňák furt...Chapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se