honza71 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 (upraveno) JJ, už jsem hodil nějaký další fotky do fotogalerie Njn, kdo to ma stihat, vsechno tady checkovat Tak to gratulace velikanska.Jsou nadherny. Upraveno 7. března 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Njn, kdo to ma stihat vsechno tady checkovat Tak to gratulace velikanska.Jsou nadherny.Díky, limitka to není ale prozatím budou stačit :> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 (upraveno) Tak skoro vzdycky je kam jit dal/vys.Ale to nic nemeni na tom, ze tyhle jsou super. Jsem za kazdy takovy kousek tady rad. Nic proti Omega ci Rolex, ale tohle je proste neco jinyho. JLC je TOP a Reverso je legenda ;-) Upraveno 7. března 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Dost dobré vlákno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 (upraveno) Dost dobré vlákno :-)Vid Pridej se. Nejaky jejich divery bys na ty jizni polokouli jiste vyuzil. At uz na NZL nebo v JAR ;-) Upraveno 7. března 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Je tu nejak mrtvo chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Paráda. Ty žeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Diky, tak jeste druha strana ;-)Takhle je vetsinou nenosim, ale nekteri chronopacosi tvrdi, ze ten cernej dial je jeste hezci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Škoda, že mají "jen" dvě strany, Honzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Mi to staci, nestezuju si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Moc moc pekny. Uvazuju u tech tribute s modrejma ruckama. Jeste pred rokem jsem tyhle hranaty dedkovsky vubec nechapal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 DSC_1970 (2).jpgTak JLC tyto, už nějaký ten rok...... Kde je servisuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Prave jsem je vybalil, vedle GS diveru vypadaj jak detsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Nadsenej jsem z nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 10. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Pěknej kousek, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 At ti delaj radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Diky, jsou "neviditelny"....krasne schovany pod manzetou a lehoucky ze ani nevim ze je mam - dobrej kontrast k diverum nebo cosmonautum s kterejma je budu stridat. A na vikend akcni GSAR at me ego neutrpi nosenim damskejch hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Bohužel tyhle krasavice nemám na ruce (důvod viz obrázky), ale protože jsem tu žádné neviděl hodím vám je sem i tak. Doufám že se budou líbit. JLC Master Compressor Valentino Rossi LE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 (upraveno) Nad timhle vlaknem slintam jen tak potaji a nedockave vyhlizim kazdy novy prispevek, ale tyhle posledni jsou teda peknej humus. To je jako fakt nebo to je nejakej cinskej fejk?Edit: nechci majitele pripadne urazit, ale fakt se mi to teda nelibi... Upraveno 10. dubna 2018 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Ty byly fajn. Ale na ruce mi dost odstavaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se