Jaro Uš Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 Po delší době hledání jsem na ně nakonec narazil a objednal je...IMG_0598.JPGHele, dík. Já tušil, že existuje verze bez data. Jdu hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PipingRock Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Hele, dík. Já tušil, že existuje verze bez data. Jdu hledat. Ja som ich pred mesiacom vykutral na Amazone. Ale bol to boj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 (upraveno) Kde inde sa informovať o Hamiltonoch ak nie priamo v sekcii u štastných majitelov tejto značky? Porušil som nejaký kódex? snad neporušil, ale trochu rozum do hrsti - vlákno se jmenuje "Jaké Hamilton máte ?" (a například, na Frogmany tu jsou v sekci Hamilton už dvě vlákna...) Upraveno 20. srpna 2018 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Abych nebyl OT, tak oznamuji nový přírůstek - k obleku a tak.Ve skutečnosti vypadají ještě líp než na fotkách, tudíž jsem velmi spokojen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zswolf Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Dnes na Rios kůži s podložkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Dnes na Rios kůži s podložkou... kdyby mne u těchto hodinek stále nedráždila ta posunutá patnáctka u indexu 3, tak bych prohlásil, že to je dokonalé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zswolf Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 kdyby mne u těchto hodinek stále nedráždila ta posunutá patnáctka u indexu 3, tak bych prohlásil, že to je dokonalé... Tak do teď jsem si toho nevšiml... hm, díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Tak do teď jsem si toho nevšiml... hm, díky... tak snad jsem se tě moc nena**al ? --------- nové leštěnky jsem přezul na decentní mesh - zdá se mi, že jim dost sluší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchman99 Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Velice pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petpel Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Každý den na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Podzimní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Už pár dní mám tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Už pár dní mám tytoPěkné, z jakého jsou roku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Pěkné, z jakého jsou roku?Netuším, bádám. Zatím si myslím že osmdesátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Já jedu na vintage vlně (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Já jedu na vintage vlně (-:Ty jsou moc pěkný! A jak nový, to nebylo úplně levný, co:-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Jediný pilotky, co jsem kdy měl.... Fieldy s trojúhelnikem. Už je dávno nemám, ale rád na ně vzpomínám. Tak snad nedostanu poprc, že je sem dávám. Par dalších fotek hier: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1417642 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeter83 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 (upraveno) Zdravím pro mě nejhezčí x-windy, už jsou se mnou 5 let:-) Upraveno 30. října 2018 uživatelem Freeter83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 dobri holuby se vraceji ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Coming soon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se