Přejít na obsah

OH Pchjongčchang 2018


tano

Doporučené příspěvky

A mame konec viteze! Paradni hokej :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 872
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jenže my se nebavíme o úpadku, ale o tom, co pro uvedené medaile udělal tenhle stát, potažmo národ. Mám pocit, že peníze se nasypou prvně do fotbalu, pak dlouho nic a to co se nerozkrade teprve dá těm ostatním. Je jasné, že jsou některé sporty drahé, co se týká vybavení, ale aspoň sportoviště by to chtělo. Jak dlouho Sáblíková vozí medaile a dodnes nemá kde trénovat. Kostelecký si musí koupit vlastní střelnici. A z Ledecké mám pocit, že kdyby táta nevydělal na muzice, tak si to nemůže dovolit a dnes není, kde je. Teď si aspoň může vybírat sponzory. Kdyby pár nadšenců nevybudovalo areál v Novém Městě, tak nemáme ani biatlon. My si umíme tak akorát natáhnout na začátku května futrály na zrcátka v národních barvách. O to víc mě těší, každý úspěch, kdy si to sportovec vydupe ze země a jde si za tím.

 

A s tím kotrmelcem je to pravda. Jednou týdně taky trénuju děti a vím co tam chodí. Kotoul zvládne sotva půlka a to tam chodí spíš ti pohyblivější. Pro dost dětí je osobní urážka spotit se při pohybu. A i z těch, co cvičit chodí, pouze minimum nemá problém na tréninku makat. Zbytek jenom kouká, jak se to dá ošvindlovat.

 

To je všechno pravda, ale fakta hovoří jasně, byly to druhé nejlepší ZOH v našich dějinách hned po Soči, takže i bez toho, co pro medaile dělá stát či národ, je to výsledkově o řád lepší, než to bylo za komoušů. V pořadí medailí jsme hned za Itálií, která je v podmínkách pro zimní sporty úplně někde jinde a před Finskem, Polskem, Čínou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno, ono se taky změnily počty na olympiádách rozdávaných medailí, např. super G měl na olympiádě premiéru v předposledním komunistickém roce (1988), o prknu se tehdy snad ani nesnilo... U nových sportů není co diskutovat, ale do olympijských her se dostaly i nové disciplíny klasických sportů (skiatlon na běžkách, v biatlonu se toho jezdilo taky míň).

 

Takže porovnávat tehdy a dnes může být ošidné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím vás, kedy sa zastavuje merací čas pri alpskom lyžovaní? Napr. u bežkárov je mi to jasné, vykopáva nohu. U slalomu sa prehýba dopredu = merá sa hlava, alebo ruka?

Neni to jako u bezek tez spicka boty? Jen dohad, nemuzu to najit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U sjezdového lyžování je to jakákoliv část těla, proto je někdy vidět, jak při dojezdu zejména paralelního slalomu natahují dopředu ruku.

 

The photofinish time is taken when any part of the competitor?s body crosses the finish line

Upraveno uživatelem neuromancer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...