Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Čuměl jsem na to od začátku až do konce, docela fuška :)

líbil se mi Muradov , Kincla jsem čekal, David Dvořák byl super a Buchinger měl dobrý fight .

Buchinger je jedinný fighter co v xfn za něco stojí. Pokud nepočítám ultra nudného Karlose....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mašková nevím no, bud to chce krapet víc potrénovat nebo dostávat lehčí soupeře, byla to tragedie

Vojta : já bych to tak kriticky neviděl, ke Karlosovi se nebudu vyjadřovat jako fighter mě nebere,  ale třeba v Muradorovi vidím potenciál. Ikdyž ten rozhovor po zápase byl takový Vémolovský, chybělo mi tam trochu pokory . Kincl je taky ok, Ondruš a Kníže už jsou za zenitem to je fakt .

Odkaz ke komentáři

Se dalo čekat, Marpo je profi, sem ale nepochopil že Karlos vyzval Marpa?

Měl jsem za to, že Karlos je světová extratřída.., aspoň se tak prezentuje..

Sorry za OT, je tu na bojové sporty tuším vlákno...

Vémola ho vyzval v boxu, což je jeho nejslabší stránka. Ale včera se teda ani Marpo moc nevytáhl. Technicky ty údery byly spíš komický. A byla to docela šaškárna. On ho ve druhým kole dostane 3x na zem a ve třetím pak nevyleze z krytu? Co to jako bylo?
Odkaz ke komentáři

Vypadalo to podivně, nejdřív mě napadlo, že <konspirační teorie> byli nějak domluveni </konspirační teorie>, nebo Marpo přepálil začátek a pak mu došla fyzička a oba to nějak dochodili do konce. Ale pak jsem viděl fotku té ruky...

Odkaz ke komentáři

Dyt fotil tu rozjebanou pest..

Jednou jsem si v bitce podobně zlomil záprstní kůstky. Díky adrenalinu jsem to zjistil až doma. Nemyslím, že by ho to ve třetím kole tak moc limitovalo. Podle mě by to každej normální boxer šel ukončit a ne se schovat do krytu. Myslím, že to chtěli natáhnout.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...