mondeo2 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 V 6. 3. 2018 v 16:57, Gustaf napsal: A píchas do nich klacikem orezanym do špičky, aby zpívaly :D Tak dík, si mě prásknul a teď se do mě pustí ňákej vochránce trpaslíků...................
martar Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Hele, jen taková technická, furt se tu zmiňuje Mimibazar - vážně je to to nejhorší peklo? Ptám se proto, že v prvních třech letech věku dětí jsem přes mimibazar prodával a kupoval, ale pro rady a sociálno jsem si chodil na eMimino....
mondeo2 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 tak jako v inzerátech tam byl docela klid, ta moje tam občas něco dobře na malý nakoupila, je to sice už asi víc jak deset let.......horší to bylo v diskuzích......samej smajl a ta zdrobnělá mluva..... https://www.mimibazar.cz/navod.php?strana=2&id=810
martar Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 A kua evidentně jsem znal jen vršek ledovce
SCIFI Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 V 6. 3. 2018 v 20:55, mondeo2 napsal: horší to bylo v diskuzích......samej smajl a ta zdrobnělá mluva.....připadá ti to tady že je to jiný?
Radek124 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Krabičky, řemínky, nožky, stěžejky, pružinky, korunky, vlnky, datumky, setrvačky, číslíčka, ručičky - ony ty baby z nás taky občas musí chytat fantas, nemluvě o tom že i tady už se pár lidí chlubilo, jak "bydlenkám" vylepšují mimibazár ve stylu úvodního příspěvku soudružky hraběnky Gorzové...
Dráteník Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 (upraveno) V 5. 3. 2018 v 19:18, odjinud napsal: bombřík: bunda zvaná ?bomber?, ale pro mimino No tvl, Landa se v hrobe obraci :-) Landa se nemůže v hrobě obracet, protože je to blbec, který si myslel, že nosí bomer. Že se ta bunda nazývá bomber mu musel s posměchem vysvětlit tlustý, polský nacista. Upraveno 7. března 2018 uživatelem Dráteník
wizard-ov Odesláno 7. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Hele a nenosil on nakonec Bobr ? Nebo Bíbr ? Nebo Bejbl ? Ještě, že tu jsou ti tlustí polští nacisti, ti nám to alespoň osvětlí...Co jsem viděl Landu v televizi naposled, tak nosil nějaký slušivý hábit bílý s křížema, tak to je asi ten bomer....
Gustaf Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 V 7. 3. 2018 v 6:15, ivan_989 napsal: Landa zomrel ?asi nějaká vize nebo co
Anela Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 V 7. 3. 2018 v 6:15, ivan_989 napsal: Landa zomrel ?nejaky patek dozadu jsem registroval, ze prohlasil ze prestane zpivat a bude se venovat kouzelnictvi? mozna ma novy pseudonym? a co na to jan tleskac?
Klotzman Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Von dostal od nějakých hadráků ten prsten moci nebo co, tak asi vládne
leebauer Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Mám dětí - celkem čtyry kusy.Mimibazar je fakt peklo a že rozvádí lidi - to je bez debat.Můj případ to sice nebyl, ale já to zvládl několikrát i bez něj.Jinak pytlíky mám povadlý oba - myslím ty pod vočima a na ten v gatích prdim,Až tak ho mám prej povadlej.
PepaSFI Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 V 7. 3. 2018 v 0:52, Radek124 napsal: Krabičky, řemínky, nožky, stěžejky, pružinky, korunky, vlnky, datumky, setrvačky, číslíčka, ručičky - ony ty baby z nás taky občas musí chytat fantas, nemluvě o tom že i tady už se pár lidí chlubilo, jak "bydlenkám" vylepšují mimibazár ve stylu úvodního příspěvku soudružky hraběnky Gorzové... no ony ty zdrobněliny jsou často oficiálním odborným pojmem, dyť se taky bavíme o věcech které jsou často rozměrově pod rozlišovací schopností běžného zraku. A do inzerátů obvykle nepíšem že ty hodinečky mají na sobě roštomiloušký ručičenky..... a sakra, teď jsem možná něco spustil.
mondeo2 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Ale jezuskote..................................mucinky
wizard-ov Odesláno 7. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2018 My bydlenky v Ostravě říkáme jemnými hlásky "Notypyčo"
leebauer Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Tohle vlákníko je fakt krutopřísný.Božínku růžovej.
Lobber Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Tak v Ostravě ste od jak živa zvláštní, na to sme si už zvykli ... ale přesto vás milujem :0D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se