Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 6. 3. 2018 v 16:57, Gustaf napsal:

A píchas do nich klacikem orezanym do špičky, aby zpívaly :D :D

Tak dík, si mě prásknul a teď se do mě pustí ňákej vochránce trpaslíků...................

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hele, jen taková technická, furt se tu zmiňuje Mimibazar - vážně je to to nejhorší peklo? Ptám se proto, že v prvních třech letech věku dětí jsem přes mimibazar prodával a kupoval, ale pro rady a sociálno jsem si chodil na eMimino....

Odesláno

Krabičky, řemínky, nožky, stěžejky, pružinky, korunky, vlnky, datumky, setrvačky, číslíčka, ručičky - ony ty baby z nás taky občas musí chytat fantas, nemluvě o tom že i tady už se pár lidí chlubilo, jak "bydlenkám" vylepšují mimibazár ve stylu úvodního příspěvku soudružky hraběnky Gorzové...  ^_^

Odesláno (upraveno)
  V 5. 3. 2018 v 19:18, odjinud napsal:

bombřík: bunda zvaná ?bomber?, ale pro mimino

No tvl, Landa se v hrobe obraci :-)

Landa se nemůže v hrobě obracet, protože je to blbec, který si myslel, že nosí bomer. Že se ta bunda nazývá bomber mu musel s posměchem vysvětlit tlustý, polský nacista.

Upraveno uživatelem Dráteník
Odesláno

Hele a nenosil on nakonec Bobr ? Nebo Bíbr ? Nebo Bejbl ? 

Ještě, že tu jsou ti tlustí polští nacisti, ti nám to alespoň osvětlí...

Co jsem viděl Landu v televizi naposled, tak nosil nějaký slušivý hábit bílý s křížema, tak to je asi ten bomer....

Odesláno
  V 7. 3. 2018 v 6:15, ivan_989 napsal:

Landa zomrel ?

nejaky patek dozadu jsem registroval, ze prohlasil ze prestane zpivat a bude se venovat kouzelnictvi? mozna ma novy pseudonym? a co na to jan tleskac?

Odesláno

Mám dětí - celkem čtyry kusy.Mimibazar je fakt peklo a  že rozvádí lidi -  to je bez debat.Můj případ to sice nebyl, ale já to zvládl několikrát i bez něj.Jinak pytlíky mám povadlý oba - myslím ty pod vočima a na ten v gatích prdim,Až tak ho mám prej povadlej.

Odesláno
  V 7. 3. 2018 v 0:52, Radek124 napsal:

Krabičky, řemínky, nožky, stěžejky, pružinky, korunky, vlnky, datumky, setrvačky, číslíčka, ručičky - ony ty baby z nás taky občas musí chytat fantas, nemluvě o tom že i tady už se pár lidí chlubilo, jak "bydlenkám" vylepšují mimibazár ve stylu úvodního příspěvku soudružky hraběnky Gorzové...  ^_^

no ony ty zdrobněliny jsou často oficiálním odborným pojmem, dyť se taky bavíme o věcech které jsou často rozměrově pod rozlišovací schopností běžného zraku. A do inzerátů obvykle nepíšem že ty hodinečky mají na sobě roštomiloušký ručičenky..... a sakra, teď jsem možná něco spustil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...