Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Safi je to celkem jednoduché, kdyby napsal hamas, nikdo by se nad tím nepozastavil. Osvědčila se mi taková pomůcka. Když nevíš, jestli je to za hranou, nebo ne, nahraď si to židy. A kdyz ti to v teto uprave bude pripadat jako projev nenávisti, jsi pravdepodobne za hranou. 

• Like 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vysoká cena másla dorazila se zpožděním i do Ruska. Místní expert zdražení vysvětlil nárůstem konzumace zmrzliny.

Vysoká obliba pochutiny v oplatku tak prý způsobila nedostatek smetany, ze které se máslo vyrábí.

Upraveno uživatelem Jehlan
"prý"
Odkaz ke komentáři

V 1. 11. 2024 v 22:46, nickolas napsal:

Až to Putinovi někdo řekne, tak chudák Mercator vypadne z vokna…

.... a do role hlavního Putinova kartografického mužíka bude jmenován soudruh Gnomoničenko. Prý mu jde zobrazování v těchto zeměpisných šířkách lépe ....

Odkaz ke komentáři

V 1. 11. 2024 v 22:43, Duke650 napsal:

Starý pan Mercator nemohl tušit, jak jeho projekce miliony mužiků utvrdí ve fikci "jsme obrovská globální velmoc"

img_1_1730446964561.jpg

To je dobré. Pro doplnění přidám vzdálenost jiných dvou krajních bodů, jak to zobrazení zkresluje.

img_1_1730446964561.jpg.980b8a6d6f510bf60fe0fd6a8c2129ca (1).jpg

Upraveno uživatelem misso
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, paro napsal:

http://

A tohle chce do vlady? Asi jsem fakt uz starej a do dnesni doby se nehodim, kdyz od politika ocekavam jistou umerenost.

…o sebe a kompatibilitu s dobou si starost nedělej. Spíš existují spoluobčané s volebním právem, kteří na politiky vztahují jiná kritéria a očekávání, než Ty; a s věkem to nutně nesouvisi 😉 A btw - ve vládě už "to" bylo 🙂 Paní předsedkyně poslaneckého klubu a (bývalá) ministrině financí jen předvádí kompetence, které její voliči na těchto postech vyžadují…🤪 Elementary, dear Watson! 😂

Upraveno uživatelem Jone
Odkaz ke komentáři

V 10. 11. 2024 v 6:25, paro napsal:

http://

A tohle chce do vlady? Asi jsem fakt uz starej a do dnesni doby se nehodim, kdyz od politika ocekavam jistou umerenost.

A co to mělo vlastně znamenat? Já jsem na to koukal bez zvuku a tak mě nejdřív napadlo, že pani jako řídí přeloženou sklápěčku Tatru 111 a snaží se jí zastavit policista v tom týdnu, co stávkovali ....

Odkaz ke komentáři

před 51 minutami, Potkan napsal:

@Roman I. Vymlatit zuby kazdymu pubertakovi je vubec to nejlepsi reseni. Jestli ty nebudes nejakej ten motivacni kouc? :)

puberta je dospívání mezi 13. až 15. lety u chlapců. Na tý fotce jsem viděl čůráky řádově o 10 let starší. A u puberťáka jsem schopný a ochotný tolerovat debilní humor na téma SS. U dospělých lidí to je pro mě výraz nejvyššího zmrdství a přes držku bych jim s chutí dal. Na Rádoby chytrý pseudo kecy o svobodě slova a nekorektního humoru nehraju. Tečka. Motivační kouč nejsem a tobě nerozumím.

Odkaz ke komentáři

Ja vim, ze moje cestina neni moc srozumitelna, nemam ceskou klavesnici, tak se nezlob. Podle me to vic vypovida o tom autorovi clanku, ze se jim dostava takove pozornosti, nez o nich samotnych. A kdyz te to tema tak nadzvedava ze zidle, nebylo by lepsi jim vysvetlit, ze z takovych veci se sranda nedela a je to detinske? Kdyby to treba byli potomci tvych sousedu, taky bys jim hned sel dat do drzky a nadal do curaku? Ja jsem treba rad, ze mi v mladi starsi nektere veci vysvetlili, kdyz jsem se treba nechoval uplne vhodne. Ale tak kazdy to ma jinak...

EDIT: Stejne jako jsem rad, ze mi tady kolegove gentlemani vysvetli, v kolika letech je clovek v puberte. Moc se omlouvam. Tihle panove jsou opravdu mnohem starsi a automaticky si zaslouzi rozkopat xicht.

Upraveno uživatelem Potkan
Odkaz ke komentáři

…to nevidíte, že jen provokují a schválně si dělají pr.el ze svých kritiků a odpůrců?
Je to virál, který každý "spravedlivě rozhořčený" jen pomáhá šířit… Autory každá negativní reakce těší, cílem je přehnaná reakce: takový společenský ekvivalent medicínské "cytokinové bouře". Ideální je takové provokace ignorovat. 
…a pro @Fadeobávám se, že je tam ideová nedělitelnost - kdo věší komunisty, musí pít i Savo a vlastnit nacistické artefakty😉

IMG_0165.thumb.jpeg.1ce418d020b76d1c2e02c38fc782b0a2.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Jone napsal:

…to nevidíte, že jen provokují a schválně si dělají pr.el ze svých kritiků a odpůrců?
Je to virál, který každý "spravedlivě rozhořčený" jen pomáhá šířit… Autory každá negativní reakce těší, cílem je přehnaná reakce: takový společenský ekvivalent medicínské "cytokinové bouře". Ideální je takové provokace ignorovat. 
…a pro @Fadeobávám se, že je tam ideová nedělitelnost - kdo věší komunisty, musí pít i Savo a vlastnit nacistické artefakty😉

IMG_0165.thumb.jpeg.1ce418d020b76d1c2e02c38fc782b0a2.jpeg

Hovno. Nacisti a komunisti jsou stejná verbež, jen každá z jiné strany. Takže ať se klidně pověsí navzájem. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...