Conrad Odesláno pátek v 09:53 Nahlásit Odesláno pátek v 09:53 (upraveno) Viceprezident státní ruské společnosti Transněfť Andrej Badalov zemřel po pádu z okna svého bytu v Moskvě. Kdybych byl v Rusku na vysoké manažerské pozici trval bych na luxusním suterénním bytě. Ono to jde jistě i jinak, ale vypadá to, že techniku okno mají nacvičenou. Upraveno pátek v 09:56 uživatelem Conrad 1 2
Frantik Odesláno pátek v 10:09 Nahlásit Odesláno pátek v 10:09 Uz od Masaryka to dělají pořád stejne 1 4
vzduch Odesláno pátek v 10:22 Nahlásit Odesláno pátek v 10:22 před 25 minutami, Conrad napsal: Viceprezident státní ruské společnosti Transněfť Andrej Badalov zemřel po pádu z okna svého bytu v Moskvě. Kdybych byl v Rusku na vysoké manažerské pozici trval bych na luxusním suterénním bytě. Ono to jde jistě i jinak, ale vypadá to, že techniku okno mají nacvičenou. "Pád z okna" je v Rusku zřejmě sportovní disciplína pro nepohodlné. Z hlediska kriminalistiky se špatně prokazuje cizí zavinění, pokud tam vůbec je vůle něco dokazovat.
Fade Odesláno pátek v 12:00 Nahlásit Odesláno pátek v 12:00 Nemyslím si, že v tom absurdistánu v této věci něco policie dokazuje
p3k Odesláno pátek v 14:59 Nahlásit Odesláno pátek v 14:59 před 5 hodinami, Conrad napsal: Viceprezident státní ruské společnosti Transněfť Andrej Badalov zemřel po pádu z okna svého bytu v Moskvě. Kdybych byl v Rusku na vysoké manažerské pozici trval bych na luxusním suterénním bytě. Ono to jde jistě i jinak, ale vypadá to, že techniku okno mají nacvičenou. pak by byla zpráva: Viceprezident.......se utopil ve vodě z prasklého vodovodního potrubí
Fade Odesláno pátek v 15:09 Nahlásit Odesláno pátek v 15:09 Jeden se brutálně pobodal na břiše při holení a druhý si nešťastnou náhodou uřízl hlavu když si česal vlasy.
Jehlan Odesláno pátek v 16:02 Nahlásit Odesláno pátek v 16:02 před 5 hodinami, vzduch napsal: "Pád z okna" je v Rusku zřejmě sportovní disciplína pro nepohodlné. Z hlediska kriminalistiky se špatně prokazuje cizí zavinění, pokud tam vůbec je vůle něco dokazovat. Suspicious Russia-related deaths since 2022 - Wikipedia
martar Odesláno pátek v 17:45 Nahlásit Odesláno pátek v 17:45 Aniž bych chtěl zpochybňovat, že nemalá část těch pádů z okna je v něčí režii, musím zmínit svou zkušenost s rusákama. V opilosti, což je u nich permanentní nebo velmi častý stav, skutečně předvádějí i bez cizí pomoci věci, že jsem vždycky žasnul. Jako by měli těžiště ve výši ramen. Pády z okna přizemní chatky, pády přes plot, pády z korby náklaďáku, pády z terasy s metrovou zídkou... to jsem fakt u jiných národů neviděl... 1
Andrew Odesláno pátek v 17:50 Nahlásit Odesláno pátek v 17:50 před 4 minutami, martar napsal: Aniž bych chtěl zpochybňovat, že nemalá část těch pádů z okna je v něčí režii, musím zmínit svou zkušenost s rusákama. V opilosti, což je u nich permanentní nebo velmi častý stav, skutečně předvádějí i bez cizí pomoci věci, že jsem vždycky žasnul. Jako by měli těžiště ve výši ramen. Pády z okna přizemní chatky, pády přes plot, pády z korby náklaďáku, pády z terasy s metrovou zídkou... to jsem fakt u jiných národů neviděl... Taky jsem jich pár poznal a u té bohatší třídy jsem takovou míru alkoholismu o jaké asi píšeš nezaznamenal, kvalitní vína a šampaňské ano, ale vždy s mírou.
martar Odesláno pátek v 20:25 Nahlásit Odesláno pátek v 20:25 V tom máš pravdu, moje zkušenosti se týkají spíš mužikú než oligarchů..
paro Odesláno sobota v 07:41 Nahlásit Odesláno sobota v 07:41 CZ Army si stěžuje, že nemá dostatek odborníků. https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/odbornici-vlade-se-darilo-v-modernizaci-armady-neuspela-v-naborech/2695092 Má recentní osobní zkušenost je taková, že se nemají čemu divit. Byl jsem osloven, zda bych k nim nešel. Čili já se o místo neucházel, ale oni o mě. Už jen platová nabídka pro doktora s 3 atestacemi a 25 lety praxe je nesrovnatelná s tím, co nabídnou v běžné státní nemocnici (bavíme se o řádově desítkách % dolů). Slibovaná možnost dorovnání příjmu a udržení erudice nějakou DPČ mimo Army až cca. po půl roce, když se náčelnictvo a jakýsi státní tajemník (nezabíhám raději příliš do historie, kdo se tímhle označoval) uvolí to oštemplovat. Když k tomu připočtu "náborový příspěvek", který je definovaný "až do výše 450t při závazku 7 let" a další "benefity", tak se fakt nedivím. A to ponechme stranou prostředí a způsob jednání v zařízeních, zvaných Rekrutační středisko. 1
instant Odesláno sobota v 08:01 Nahlásit Odesláno sobota v 08:01 22 hours ago, Conrad said: Viceprezident státní ruské společnosti Transněfť Andrej Badalov zemřel po pádu z okna svého bytu v Moskvě. Kdybych byl v Rusku na vysoké manažerské pozici trval bych na luxusním suterénním bytě. Ono to jde jistě i jinak, ale vypadá to, že techniku okno mají nacvičenou. by si cumel ako vysoko su v Rusku sutereny.. 1
Radek124 Odesláno sobota v 15:38 Nahlásit Odesláno sobota v 15:38 Pravda, na měknoucím sibiřským permafrostu musí být i ten "suterén" vysoko nad terénem - a protože ani tak už to občas nestačí, bere to tamní ruská svoloč jako důvod proč si uzurpovat kvalitní cizí zem na západě...
Z. Paul Odesláno sobota v 19:52 Nahlásit Odesláno sobota v 19:52 před 12 hodinami, paro napsal: CZ Army si stěžuje, že nemá dostatek odborníků. https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/odbornici-vlade-se-darilo-v-modernizaci-armady-neuspela-v-naborech/2695092 Má recentní osobní zkušenost je taková, že se nemají čemu divit. Byl jsem osloven, zda bych k nim nešel. Čili já se o místo neucházel, ale oni o mě. Už jen platová nabídka pro doktora s 3 atestacemi a 25 lety praxe je nesrovnatelná s tím, co nabídnou v běžné státní nemocnici (bavíme se o řádově desítkách % dolů). Slibovaná možnost dorovnání příjmu a udržení erudice nějakou DPČ mimo Army až cca. po půl roce, když se náčelnictvo a jakýsi státní tajemník (nezabíhám raději příliš do historie, kdo se tímhle označoval) uvolí to oštemplovat. Když k tomu připočtu "náborový příspěvek", který je definovaný "až do výše 450t při závazku 7 let" a další "benefity", tak se fakt nedivím. A to ponechme stranou prostředí a způsob jednání v zařízeních, zvaných Rekrutační středisko. Asi myslíš rekrutační pracoviště - můžu jen ze zvědavosti vědět jaké konkrétní máš na mysli? Na to ostatní Ti nemá smysl reagovat, ale to zařízení mě zajímá. A taky kdo konkrétně Tě oslovil, klidně můžeš do SZ, ale když už jsi začal tu, tak nevidim problem tu pokračovat.
petr_cha Odesláno sobota v 19:59 Nahlásit Odesláno sobota v 19:59 Tak co, vzpomnela si pozde a je to jeji chyba..... ?Turekhttps://www.idnes.cz/zpravy/domaci/filip-turek-trestni-oznameni-rychlikova-nasili-biti-znasilneni-expartnerka.A250705_140332_domaci_ttySent from my SM-P619 using Tapatalk
martar Odesláno neděle v 00:28 Nahlásit Odesláno neděle v 00:28 (upraveno) V 10. 4. 2025 v 12:28, martar napsal: Když už jsi nakousl ty volby, popravdě mé středoevropské hlavě nejde na rozum, proč si musí americký volič vybírat v podstatě jen ze dvou možností - woke magorů inklinujících čím dál tim víc doleva a pravičáckých magorů zastydlých v devatenáctém století. Chápu, že bipartijní systém má v USA dlouhou tradici, ale pokud se obě hlavni strany vyprofilují do extrémních poloh, přichází možná čas pro nějakou umírněnou stranu blízko středu, která osloví většinu běžných voličů a stabilizuje trochu situaci. V obou tradičních stranách jsou umírnění jednotlivci i celá křídla, středová strana by nemusela vznikat od nuly. Otázkou je, zda Amíci nejsou na politické přeběhlíky citlivější než třeba my Tak jsem před třemi měsíci přemýšlel nahlas o třetí straně v USA a hele ho, Elona Všichni politologové řikaj, že v USA nemá třetí strana šanci uspět, ale já se nechám překvapit... Upraveno neděle v 00:43 uživatelem martar
Radek124 Odesláno neděle v 04:36 Nahlásit Odesláno neděle v 04:36 Citlivost na politické přeběhlíky v USA? Těmi byli i Reagan, Trump i Musk...Akorát ten poslední se po návratu Dumpa stihl pro obě strany tak zprofanovat, že je spíš otázka nakolik u tamních voličů funguje "vzpomínkový optimismus"
paro Odesláno neděle v 04:40 Nahlásit Odesláno neděle v 04:40 Jako evolucne vznikly skarohlid a pesimista, se domnivam ze je to v prvni rade otazkou financniho objemu, ktery je do toho schopny nasypat. A druhak je to mozna dlouhodoby investicni produkt. Pokud ukousne rekneme 10-20% elektoratu, tak co bude cena za vysloveni podpory jedne partaji v pristich volbach. Sent from my iPad using Tapatalk
Conrad Odesláno neděle v 06:56 Nahlásit Odesláno neděle v 06:56 https://cnn.iprima.cz/komentar-fialova-pirueta-aneb-jak-volby-udelaly-z-premiera-bojovnika-proti-green-dealu-479368?sznclid=Vz4zamNmYWVgYG9iZGJnbm5iZ2ZuZSsjamZgYmZnZmVhbmR5YWNhKyMyamZgYmZgY2ZnYmd5Z25mKzRqZmBgE2BgZGJlYG9nEhJhYGFjbmEUFm8WERZlZWJjFW8&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1503121&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=1503121&dop_vert_id=int1&dop_req_id=pBltj0avWM2-202507060627&dop_id=112645986 1
Micey Odesláno neděle v 09:27 Nahlásit Odesláno neděle v 09:27 (upraveno) Souhlasim ze tendle clanek patri do zumpy. Ona pani Stonjekova, jakozto autorka, ma vubec zajimavy komentare:) Upraveno neděle v 09:28 uživatelem Micey 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se