Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Proti vyslovení nedůvěry se postavilo všech pět europoslanců z nejsilnější frakce Evropské lidové strany (EPP), ke které patří i Ursula von der Leyenová - Luděk Niedermayer a Ondřej Kolář (TOP 09), Danuše Nerudová a Jan Farský (STAN) a Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL). Taktéž hlasovala pirátská europoslankyně Markéta Gregorová z frakce Zelených.

Europoslanci ODS Alexandr Vondra, Veronika Vrecionová a Ondřej Krutílek, kteří patří do frakce Evropských konzervativců a reformistů (ECR) dali již předem najevo, že návrh nepodpoří, unijní exekutivu ale zkritizovali. Samotného hlasování se pak nezúčastnili. Hlasování se podle zápisu zdržel také europoslanec za ANO Ondřej Kovařík.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Babička říkala, že sebechvála smrdí více než kupka hnoje

aaaaaaaa.jpg

Odesláno (upraveno)

tyve, kdo jim dělá tu kampaň? Vždyť to je stále zoufalejší!

Upraveno uživatelem vanderB.
  • Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, geometr napsal:

K zblití.

Když tohle v Tobě vyvolává dávivej reflex, tak bych si s nadcházejícíma volbama pro jistotu pořídil ještě plíny.

• Like 3
  • Dát hlas 1
Odesláno

Přesně tak, dneska jsem v rádiu zaslechl ušopleska jak glosoval ten nedávnej výpadek proudu a to je tedy dílo...ta dikce, to je katastrofa a to vůbec nehodnotím nějakou špatnou češtinu, to se dá tolerovat.

• Like 1
Odesláno

Páni, musíte aspoň uznať, že váš aktuálny premiér nerobí vašej vlasti takú hanbu v zahraničí, ako ten náš Slovensku. 

• Like 2
Odesláno
před 6 minutami, JR_2010 napsal:

Přesně tak, dneska jsem v rádiu zaslechl ušopleska jak glosoval ten nedávnej výpadek proudu a to je tedy dílo...ta dikce, to je katastrofa a to vůbec nehodnotím nějakou špatnou češtinu, to se dá tolerovat.

Ono obecně jak jsem četl vysvětlování toho výpadku od různých  taky odborníku ,tak pokud zda blackout bude nebo ne záleží na tom, s nadsázkou pokud si na jeden drát sedne vrabec tak pánbůh potěš

Odesláno

Dlouhý leta se ty sítě jen udržovaly aby tak nějak fungovaly a mezitím se nároky na dodávky znásobily, bude to asi bohužel častější jev. Ale v tom pořadu mě pobavil ten člověk, co o tý problematice, podle mého, něco věděl, když řekl, že to slovo "blackout"  se hojně používá proto, protože obsahuje  bla, a řada lidí se k tomu vyjadřuje i když o tom vědí prd, takže říkají vlastně jen to bla, bla, jinak řečeno blábolí kraviny.

Odesláno
před 1 hodinou, Juan napsal:

Páni, musíte aspoň uznať, že váš aktuálny premiér nerobí vašej vlasti takú hanbu v zahraničí, ako ten náš Slovensku. 

Však zahraniční politika je podle mě nejsilnější stránka naší aktuální vlády. (Totéž prezident.) V domácích tématech a jejich komunikaci jsou zoufalí. Což mě kurevsky mrzí...

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Premier je uchazejici, vlada je slabsi, ale problem je komunikace a promo pred volbama. To je k placi. No spis k vzteku, k placi budou nejspis vysledky voleb.

Odesláno
Ono obecně jak jsem četl vysvětlování toho výpadku od různých  taky odborníku ,tak pokud zda blackout bude nebo ne záleží na tom, s nadsázkou pokud si na jeden drát sedne vrabec tak pánbůh potěš
Neinvestujes a neudrzujes, tak nemas.. ten kabel byl z 60.let a nezdvojeny.. na udrzbu planovan uz dlouho..

Shrnuti od byvaleho pana vedouciho..
https://www.marigold.cz/item/blackout-cesko/
Odesláno

V promo akcích se vůbec nevyznám, ale netuším, jak to mají uchopit, vše se díky křičící menšině obrátí proti nim. 

Když to beru že svého oboru- nikdy se víc neinvestovalo do dopravní infrastruktury- opravy, nové obchvaty, železniční koridory,..... částečně se povolila někde 150 na dálnici ( s tím problém mám, ale to je můj boj ) čímž se prostě uvolnilo další tabu. Začlo se víc něco dělat s pretizenejma kamionama ( ty předchozí pokusy s vahama- to byl ve finále výsměch - chybějí kalibrace, lehce právně napadnutelné ). Ale stejně jen slysim- drahé dálniční známky, špatná a pomalá výběrová řízení, pomalá práce,...... Vždycky budou nejvíc a nejhlasitěji řvát lidí, co tomu vůbec nerozumí. A tak je to všude.

Fiala mi rozhodně není sympatickej, ale nic lepšího v době voleb nebylo k mání a teď před volbami znovu není. A pevné věřím, že PR a promo mají na starosti profi společnosti, co trochu víc, co a jak. 

Odesláno

@kuncák7 jo souhlas, ale vem si např. ten "blackout" a pak svolání bezpečnostní rady.

Mohli po BR  vystoupit na tiskovce a říct, že je potřeba posílit energetickou infrastrukturu a že okamžitě dávají do parlamentu změnu např. zákona o liniových stavbách, která zrychlí opravy a výstavbu el. sítě. Změna zruší EIA a možnost se kohokoliv odvolat/protestovat atd. atp.. Bude to v režimu nějaké priority, národního zájmu ... whatever. 

A ještě měli veřejně říct, že to projednají s opozicí a že doufají, že na tom bude shoda a půjde to rychle.

Pokud by opozice nesouhlasila, tak by jim to mohli mlátit o hlavu až do voleb. 

Takhle si představuju reakci. Ale předpokládá to, že by to pak opravdu udělali, jinak by byli za kašpary.

Odesláno

Tyjo, a to všechno se jako dá stihnout za tejden, včetně návrhu změny zákona? A za situace, kdy se ani přesně nevědělo, co se vlastně stalo?...Jinak tenhle způsob zbrklýho jednání teď vidíme přesně v Americe, a kam to vede...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...