Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 20,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 3 hodinami, Gustaf napsal:

Dobře Kuba 👍 

Povedený! Jen mi přišla škoda dát tak dobré video do žumpy. I když chápu, že politika je žumpa a že komentování politiky může být taktéž.

Odesláno
před 22 minutami, Eddie35 napsal:

Povedený! Jen mi přišla škoda dát tak dobré video do žumpy. I když chápu, že politika je žumpa a že komentování politiky může být taktéž.

Většinou se politika řeší zde, tak proto jsem to dal sem....

• Dát hlas 1
Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Vidím tri roviny…

tou první tragickou nejsou lidé na politických postech typu závodník nebo politolog, kteří by se v soukromém sektoru neuplatnili, problém jsou voliči, kteří těm mentálním zvratkum věří a rozhodují se podle nich ve volbách…

tou druhou je skutečnost, ze polovina dat na zemi, pochází z posledních dvou let a lidi nejsou schopni filtrovat…

tou dalsi je prave kluk jako Kuba, se střední soukromou školou uméni, který se pasuje do role mentora- ruku na srdce, kdyby Ti nejakej středoškolák radil ve firmě, bral bys ho vazne? Uvedu na pravou míru- v západním Německu se traduje: jestli chces slyset něco hloupého, zeptej se na politicky názor umělce.

Odesláno

Tak zrovna sdělení, že je dobré jít volit, přece platí stejně od umělce, inženýra i od popeláře. To video je dle mého názoru docela vtipné a srozumitelné. On také ne každý studovaný člověk umí před kamerou, na to jsou holt herci...

• Like 1
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 59 minutami, vwtyp11 napsal:

Vidím tri roviny…

tou první tragickou nejsou lidé na politických postech typu závodník nebo politolog, kteří by se v soukromém sektoru neuplatnili, problém jsou voliči, kteří těm mentálním zvratkum věří a rozhodují se podle nich ve volbách…

tou druhou je skutečnost, ze polovina dat na zemi, pochází z posledních dvou let a lidi nejsou schopni filtrovat…

tou dalsi je prave kluk jako Kuba, se střední soukromou školou uméni, který se pasuje do role mentora- ruku na srdce, kdyby Ti nejakej středoškolák radil ve firmě, bral bys ho vazne? Uvedu na pravou míru- v západním Německu se traduje: jestli chces slyset něco hloupého, zeptej se na politicky názor umělce.

Presne tak. Kdyz mi bude chytry stredoskolak radit ve firme, budu ho brat uplne vazne. 

• Dát hlas 3
Odesláno
před 52 minutami, vwtyp11 napsal:

Vidím tri roviny…

To je obecně dost rozšířený pohled, založený bohužel na mylném chápání funkce státu. Stát a společnost totiž není soukromá firma, tudíž je v nich prostor i pro "primárně neziskové" formy práce. Stát poskytuje servis svým občanům, zajišťuje péči a podporu.

Ani učitel není od toho, aby primárně vytvářel hodnoty finanční, že ? Naopak, jakýkoli pokus "vše řídit jako soukromou firmu" vede k větší korupci a snaze vyděl peníze za jakoukoli cenu ... a naopak, neznám žádný úspěšný podnik, kde se s vedením demokraticky diskutuje. 

• Dát hlas 7
Odesláno

Tak jsem v posledních dvou dnech nechtěně slyšel 2x vidláka, tvl to je novodobej Klema jak přes kopirak 🤮

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Jsem zvedav na Moldavsko. Maji taky pred volbama a uz zabanovali druhou proruskou partaj. Pro Putnu slusna záminka na ochranu práv ruskych soudruhů tanky. Navic by se mu to hodilo ve valce s UA, neco jako Hitler kdyz obesel Maginotovu linii pres Belgii.. No a jako bonus muze dat prislib Moldavsku přístupu k moři, o které je "zla" Ukrajina obírá...

Odesláno
před 9 hodinami, Jehlan napsal:

Kvalitní materiál 🙄

Přijde mi to dost necitlivé, 🤮

Když se to vezme pragmaticky, žádný stát nestojí o neaktivní seniory, je to logické. Aby to nevypadalo necitlivě, tak jen zvedají hranici do důchodu. Výsledek bude výpočet odchodu do důchodu bude mít vzorec - průměrný věk +1 rok = důchodový věk.

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
před 9 hodinami, Jehlan napsal:

Kvalitní materiál 🙄 

Přijde mi to dost necitlivé, 🤮

Já jsem sociologii studoval ... vytržené z kontextu to je, resp.bylo, ale obecně to je pravda. Například v jihovýchodní Asii, Papua, Indonesie, jsou doposud tradiční společenství, kde jedinec, který dosáhne určitého vysokého věku, sám odejde do džungle, kde vyhladoví a zemře. Je to právě proto, aby nezatěžoval příbuzné ... nám to přijde necitlivé, ale evolučně je to pozitivní.

Upraveno uživatelem Jarett
  • Dát hlas 1
Odesláno
Já jsem sociologii studoval ... vytržené z kontextu to je, resp.bylo, ale obecně to je pravda. Například v jihovýchodní Asii, Papua, Indonesie, jsou doposud tradiční společenství, kde jedinec, který dosáhne určitého vysokého věku, sám odejde do džungle, kde vyhladoví a zemře. Je to právě proto, aby nezatěžoval příbuzné ... nám to přijde necitlivé, ale evolučně je to pozitivní.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-seniorka-z-hodoninska-se-ztratila-na-houbach-nasli-ji-po-dvou-dnech-na-slovensku-40540890

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
před 15 hodinami, odjinud napsal:

Jsem zvedav na Moldavsko. Maji taky pred volbama a uz zabanovali druhou proruskou partaj. Pro Putnu slusna záminka na ochranu práv ruskych soudruhů tanky. Navic by se mu to hodilo ve valce s UA, neco jako Hitler kdyz obesel Maginotovu linii pres Belgii.. No a jako bonus muze dat prislib Moldavsku přístupu k moři, o které je "zla" Ukrajina obírá...

Uz tam jsou pry poradci z F a CZ. Nejaka fotka prohla netem, ale nemuzu potvrdit, zda to neni dezinfo.

IMG_2226.jpeg

Upraveno uživatelem hinkle

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...