AndyAaron Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Ale jo, dal to do zumpy a ne do humoru. Krve by se ale ve mne nedorezal, natoz pak nejakej smich...
Bert Odesláno 5. ledna Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna No, jestli tohle někoho pobaví, ...... Tak to o dotyčném poměrně hodně vypovídá. 1 2
Kotlick Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Včera večer jsem uvažoval, co bych vám tady napsal k tomu mezinárodnímu právu, Donaldově obsesi po ropě, oceli, hliníku a kokainu... Dneska ráno to za mě vyřešil Jan Kofroň nadpisem svého newsletteru: Jan Kofroň: V multipolárním světě idealismus a slabost nemají místo. Dosavadní řád končí, přichází ekonomický a vojenský pragmatismus. PS: Evropa je nepoučitelná, Donald nám "vyhrožoval" a varoval nás v prvním prez. období a všichni se mu smáli. Dneska už se tak nesmějou, protože je jasné že to všechno myslí vážně. Měli jsme na to 10 let a nic. My si tu hrajeme zelené divadlo a v pauzách vydáváme nesouhlasné rezoluce, ale kulisy se dávno změnily, takže jsme všem pro smích a nikdo nás nebere vážně. Donald si jde pro ropu a další suroviny, protože může. Rezoluce ještě nikdy nikoho nezastavily. 1
Bert Odesláno 6. ledna Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna No a co kdybychom zapálili svíčky, zazpívali si, a tak nějak se semknuli. Nepomohlo by to? P.S. ještě mne napadlo, že bychom mohli začít sbírat plastový víčka , ale to už je pasé, protože ty již jsou napevno u láhve ....
miguel Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Kto to je “my”? Ved sme to prave “my” - ktori Europu nechcu. V Cesko-Slovensku mame na oboch stranach kolaborantsku vladu, tak sa tu nestazujme na Europu. My na to nemame, nam tak nasrac do ruk a dat kazdemu flasku a “statny” byt. Dolezite je, aby sused nahodou nemal viac, ako ja… 1
Kotlick Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna před 47 minutami, Bert napsal: No a co kdybychom zapálili svíčky, zazpívali si, a tak nějak se semknuli. Nepomohlo by to? P.S. ještě mne napadlo, že bychom mohli začít sbírat plastový víčka , ale to už je pasé, protože ty již jsou napevno u láhve .... Tak to vždycky pomohlo to nemohu říct... Na Twitteru byla snaha ulehčit Madurovi už tak těžkou situaci při převozu do USA. Chudák dostal americkou imperialistickou PETku bez víčka. Uživatelé navrhovali, že by EU měla toto flagrantní porušení práva na připevněné víčko ostře odsoudit, neli podat protest diplomatickou cestou.
Kotlick Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna před 1 hodinou, miguel napsal: Kto to je “my”? Ved sme to prave “my” - ktori Europu nechcu. V Cesko-Slovensku mame na oboch stranach kolaborantsku vladu, tak sa tu nestazujme na Europu. My na to nemame, nam tak nasrac do ruk a dat kazdemu flasku a “statny” byt. Dolezite je, aby sused nahodou nemal viac, ako ja… My jsme EU, se vším co k tomu patří, tzn. s výhodami i nevýhodami. To že jednotlivé státy sledují své zájmy a dělají politiku dovnitř pro své voliče je bohužel pravda, je to špatně a nejsme to jen my CZ, SK, HU. Dělají to na různých úrovních všichni. Do toho jsme si zregulovali, zdanili nebo zadotovali i to co nemáme. Je to důsledek dlouhého období prosperity a blahobytu na cizí účet. Zejména USA, kteří nad námi drželi ochranný deštník tak dlouho, až jsme zpohodlněli a začli řešit blbosti, místo podstatných věcí. Nevím jak z toho ven, pomůže snad jen opravdu velký náraz do zdi, čehož se obávám, ale asi to jinak nepůjde. 5 1
hinkle Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna (upraveno) Ale maji to ti dezolati a dezinformatori pekne vymysleno…https://www.weforum.org/stories/2022/09/my-carbon-an-approach-for-inclusive-and-sustainable-cities/ Upraveno 6. ledna uživatelem hinkle
geometr Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna před 1 hodinou, Kotlick napsal: Nevím jak z toho ven, pomůže snad jen opravdu velký náraz do zdi, čehož se obávám, ale asi to jinak nepůjde. ... no, třeba válka. K radikálním změnám obvykle dochází po válce, přičemž se to ještě za války upeče. A z toho třeba já strach mám. 1
hinkle Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Ale v blazinci o tom jeste nevedi, ackoliv by to tam meli mit z prvni ruky. Je tam zavreno mnoho panu dustojniku. 2 1
runner Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna před 5 hodinami, Bert napsal: No a co kdybychom zapálili svíčky, zazpívali si, a tak nějak se semknuli. Nepomohlo by to? P.S. ještě mne napadlo, že bychom mohli začít sbírat plastový víčka , ale to už je pasé, protože ty již jsou napevno u láhve .... To mi připomnělo https://youtu.be/rpPNvICjagc?si=YA9ccbE-c07s8bqO 1
hinkle Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna V 4. 1. 2026 v 21:15, odjinud napsal: Tak v Grónsku prý týraj lední medvědy, takže... Greenland’s Prime Minister Jens-Frederik Nielsen says he would like to restore “good cooperation” with the US and adds the country is “open for business.” Art of the deal..
kuncák7 Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna před 17 hodinami, geometr napsal: ... no, třeba válka. K radikálním změnám obvykle dochází po válce, přičemž se to ještě za války upeče. A z toho třeba já strach mám. Geometře, zcela přátelsky - s tímhle moudrem jdi do zádele ( mluvíš mi z duše, bylo to to první, co mě napadlo, když jsem dočetl příspěvek od Kotlicka ). Až jsem se toho lekl.
geometr Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna před 2 hodinami, kuncák7 napsal: ... Až jsem se toho lekl. No, stejně tak já.
SUZUKIGSXR Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna před 3 hodinami, instant napsal: my uz vo vojne sme, a uz sa to pecie U nás to Kadimurovi a jeho kumpánům ještě nedošlo, asi je to dle nich příliš vzdálený problém.
Micey Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna (upraveno) Toe stejnak v prdeli. Mam rad tendle porad na Plusu, teoreticky zajimavy tema, pac jsem cekal, ze mi to uz konecne nekdo vysvetli. Jeden ustavni pravnik a namestek na ministersvu (espedak) rekne, ze je uplne jasny ze zadnej stret zajmu neni a ani bejt nemuze. Druhej advokat rekne, ze je stret zajmu jasnej. Oba maj, zda se, relevantni argumenty. Moderator je to nenecha dorict. A ted si z toho jako laik vyber:) Upraveno 7. ledna uživatelem Micey
instant Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna 5 minutes ago, SUZUKIGSXR said: U nás to Kadimurovi a jeho kumpánům ještě nedošlo, asi je to dle nich příliš vzdálený problém. ja si myslim ze prave tymto ubohym existenciam je to jasne, ze sa meni poriadok. Slovami Tonyho z filmu The Snatch - su to proste hlupi kokoti a citia picu. Co im vacsinou nedochadza je vyznam pojmu "uzitocny idiot" - resp nedocenia, aka mizerna je sanca, ze zrovna ich to stinanie hlav obide.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se