Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle celkem chápu, je to z jejich sjezdu, šlo jen o volbu předsedy, tedy nic, co by ho mělo zajímat, proč by si neschrupnul.

• Haha 1
  • Odpovědi 21,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 3 minutami, JR_2010 napsal:

Tohle celkem chápu, je to z jejich sjezdu, šlo jen o volbu předsedy, tedy nic, co by ho mělo zajímat, proč by si neschrupnul.

A ten komentář pod tím.... podobnost čistě náhodná 😆

• Haha 2
Odesláno

Prošlo to minule, projde jim to znova. Vyjádření úřadu je zas uplne stejné - domaci terorista, sebeobrana. Normální gestapo to je.

Jinak co se týká výcviku, tak pred trumpetou meli půl roku, ted stačí 6 týdnů

• Dát hlas 1
Odesláno
Ten zákrok už je zcela mimo. Co mají za výcvik? Jak na Divokém západě. 

Nedokážu posoudit výcvik, ale jen taktika zásahu je podle mě nonsens. Kdyby to neskončilo smrtí, toho týpka, tak je to jak groteska. Jeden řve “má zbraň”, druhej z něj udělá cedník, pak se ptá “kde je zbraň “ a třetí řekne “mám ji”. Skoro bych řekl, že je štěstí, když netrefil i někoho z spoluzasahovačů.

Btw - ten maník mi nepřijde, že se nějak aktivně bránil. A když jsou takoví “borci”, to neumí znehybnit jednu bábu a chlapa na zemi?

Sent from my iPad using Tapatalk
Odesláno
před 18 minutami, Gustaf napsal:

Jo, to je ta jeho knížka, o které nic neví? 😆

Nechal asi v hospodě kolovat notýsek a propisku...

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Na te nestastne strelbe v usa neni nejhorsi to, ze se stala.. ale to jak ji vyuziva vladnouci elita... zadne vysetrovani, ale rovnou bojovy pokrik a nalepky.. a pochvala pro verne bojove oddily... ktere jsou dnes skoro beztrestne.. sledujeme uchopovani moci v primem prenosu...Screenshot_20260125_181218_X.jpg.a6dc0e46fb7a1e2be5b281e69c7653e1.jpgScreenshot_20260125_181240_X.jpg.33214d3cd1c141c920ff6945d736adf7.jpg

Screenshot_20260125_181818_X.jpg.0834eeb6e6437009473957d7cb9ff475.jpg

• Sad 1
Odesláno

No najendou ten Garlandův film vidpadá docela realisticky.

<iframe src="https://www.csfd.cz/video/157841423/embed/?width=1280&height=720" width="1280" height="720" scrolling="no" seamless frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Odesláno
Nezačínají tak občanské války? 
Uz jen cekam, kdy trumpeta toho vyuzije a vyhlasi nejake stanne právo a posle tam regulerni army....

Protoze zatim vsichni to hrnou tak, ze je tam bordel a je ho potreba zklidnit silou... zli domaci teroriste...Screenshot_20260126_094948_X.thumb.jpg.2b80638985154e5d6f3b953b44198555.jpg

Screenshot_20260126_095554_X.thumb.jpg.319afebdc6c750fbb0541cdc7ac4b9ed.jpg

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 17 hodinami, petr_cha napsal:

Na te nestastne strelbe v usa neni nejhorsi to, ze se stala.. ale to jak ji vyuziva vladnouci elita... zadne vysetrovani, ale rovnou bojovy pokrik a nalepky.. a pochvala pro verne bojove oddily... ktere jsou dnes skoro beztrestne.. sledujeme uchopovani moci v primem prenosu...

No právě... a když si vezmeš bouchačku a deš mezi takovýhle dementy, tak tomu průseru deš naproti. 

Je to smutný, ale když vidíš co je všechno možný a asi beztrestně, tak bych rači zůstal doma naprdeli.

Tim to pochopitelně neobhajuju.

Odesláno
No právě... a když si vezmeš bouchačku a deš mezi takovýhle dementy, tak tomu průseru deš naproti. 
Je to smutný, ale když vidíš co je všechno možný a asi beztrestně, tak bych rači zůstal doma naprdeli.
Tim to pochopitelně neobhajuju.
A o to presne v totalite jde.. zustante doma na prdeli a poslouchejte a nepremejslejte... a dekujte svemu vudci, ze se o vas postara...

Nestastny incident se muze stat, ale jde o to, jak se k nemu postavi system... a zdali ho zneuzije...

sledujeme nastup nove totality...

• Dát hlas 1
Odesláno

Nedavno jsem se obecne zamejslel nad tim Trumpem a korunu tomu nasadil jeho proslov v Davosu. Tolik urážek, nesmyslu a blabolu jsem dlouho neslysel, až jsem se musel stydet a byl jsem zaroven i nasranej, co si ten dement muze dovolit a proc ho nikdo nevyvede a neposle do prdele 😞 

Kdyz bylo to volebni klání, tak jsem uz nemohl dal poslouchat to blaboleni demokratů a ocividne nemocnýho Bidena a to jak se Amerika zmítala v černým rasismu, LGBT propagande, generalove chodili v sukních a na konci motliteb rikal nejakej dement "amen, awomen". Celej ten progresivní shit, cenzura, pozitivní diskriminace, pseudokorektnost, kvóty, stíhání lidí, apod.

Rikal jsem si, ze tahle dekadence a ten tlak musi logicky vytvorit nejakej protitlak a to se stalo. Takze jsem byl docela "rad" ze vyhral Trump, no ale ani ve snu me nenapadlo, ze MAGA boys jsou realny fašos, to se jinak neda nazvat. Nasazeni armady a strileni lidi na ulici, to je normalne okupace, stejne tak vyhrozovani Gronsku a dalsim spojencum, unosy z Venezuely, arogantni a agresivni kecy, nesmyslný cla, nástup incelů a podobnejch komunit, lži a demagogie strachu .........a hlavne - jestli jsem hodne vinil Bidena, ze zakrejval svoji nemoc/demenci tak u Trumpa je evidetne podobna diagnoza a zacina bejt hodne mimo. A to je mnohem nebezpecnejsi. Nedokazu si predstavit jeste dalsi roky.

Jedinej svetlej bod za tim vsim US hnusem jsem videl, ze se Evropa trochu vzpamatuje z toho nicnedelani a zacne aspon neco podnikat, ale tim si taky uz nejsem tak jistej, kdyz za ten rok se nestalo NIC 😞 

No nic, dneska se pujdu vozrat asi 🙂 

• Like 2
  • Dát hlas 9
Odesláno

Ano, lidstvo nejde rovne...ulet na jednu stranu bohuzel dost pravdepodobne vyvola ulet do druheho extremu.. ale tenhle je fakt velky a bude se tezko vracet, tohle je dost rozjety vlak...Screenshot_20260126_131323_X.thumb.jpg.4c9f0165c02732dc1a36af45dedf86dd.jpgScreenshot_20260126_133211_X.thumb.jpg.c55fb94d99b737682944597bb103c859.jpg

Odesláno
před 40 minutami, Frantik napsal:

No nic, dneska se pujdu vozrat asi 🙂 

Já to mám podobně, jen s tím rozdílem, že od Silvestra nechlástám :D

Odesláno
před 7 minutami, Jeronimo napsal:

Já to mám podobně, jen s tím rozdílem, že od Silvestra nechlástám :D

Tak zas to budes mit levnejsi a rychlejsi 🙂 

• Haha 1
Odesláno

Z domacich haju... chapu dobre, ze navržený novy rozpocet 2026 ma schodek 310 mld.. a to vcetne tech 40 mld, co si stanjura neuhlidal z EU a dorazi o rok pozdeji... takze snizi vydaje na obranu o 20 mld, dostanou z eu 40 mld doplatek za 2025, zvysili v lednu predikci vynosu o 20 mld a presto vsechno je schodek 310.. to znamena navyseni vydaju o 100 miliard! V dobe rustu ekonomiky pumpujeme dalsi penize na dluh...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...