Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 8 hodinami, petr_cha napsal:

Jen malej pripodotek... tan chlapik nesel na zadnou demonstraci, s bouchackou.. sel normalne po ulici.. neplanovane... ta jedna z tech dvou zen snad patrila i k nemu...a videl divokej zasah ice.. a zacal ho natacet na mobil... a pak dostal on a 2 zeny peprakem, zensky obe povalili na zem.. zacal ty zeny chranit a drzet a na nej se pak sesypali agenti a povalili ho... co z toho ve tvych ocich udelal spatne nevim...

... kdyby tolik lidi nenatacelo ice na telefony, tak nemame ani ty videa jeho smrti a mame jen jednu jedinou verzi událostí... domaci terorista se zbrani napadl federalni sbor.... a vsichni tomu verime...

To se nyni uvidi, jake budou volby a za jakych podminek......

to že šel neplánovaně po ulici si vyčetl kde a né že to tak třeba nemuselo být, ale kde to uvedený jenom abych věděl. Na novinkách píšou např toto " 

Alex Pretti byl podle svých rodičů zdravotník pracující na jednotce intezivní péče. „Hodně mu záleželo na lidech a byl velmi znepokojen tím, co se dělo v Minneapolisu i jinde ve Spojených státech s ICE, tak jak jsou znepokojeni miliony dalších lidí,“ řekl agentuře AP otec zastřeleného Michael Pretti.

Podle něj se jeho syn účastnil protestů po zastřelení Renée Goodové agentem ICE na začátku měsíce. „Cítil, že protestovat byl způsob, jak vyjádřit péči, však víte, o druhé,“ uvedl Michael Pretti. Dodal, že o protestech se synem mluvil a nabádal ho, aby se nechoval konfrontačně a „nedělal hlouposti“. „Řekl, že to ví,“ dodal Pretti."

zdroj.: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-dalsi-strelba-v-minnesote-pri-zasahu-agentu-pohranicni-straze-40559345

Upraveno uživatelem lamizol
  • Odpovědi 21,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jako větší klacek opozice do ruky dostat nemohla. Jestli s tím nebudou neustále třískat estébáka po palici, tak to jsou obyčejný žaludi. 

• Dát hlas 2
Odesláno

...tvl a ten mamrd se tomu v té sněmovně furt hihňá. Ministr zahraničních věcí a vicepremiér země. 🤮

• Like 1
Odesláno

Zakladni Macinkova amaterska chyba. K cemu nechci "auditni stopu", rikam jen osobne za zvuku startujiciho tryskáče. 🙂

• Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, nickolas napsal:

...tvl a ten mamrd se tomu v té sněmovně furt hihňá. Ministr zahraničních věcí a vicepremiér země. 🤮

Odesláno

Tohle normalne temer fyzicky boli, jakej kokot ten skrcek je. Nejsem vesmes moc nasilnej, ale strasne bych ho chtel zfackovat, jak devku (ve vsi ucte k devkam). Proste bitch slap v nekolikanasobnym vydani

Odesláno
před 4 minutami, Frantik napsal:

Ta tiskovka Macinky je geniální 🙂 Blahopřeju jeho voličům. Myslim to upřímně se vším cynismem 🙂 

Ja jsem si bohuzel jistej, ze vetsina z nich tomu tleska. Ja bejt novinar tak se tam normalne smeju, at ten pablb vidi, co si myslim

• Haha 1
Odesláno

Vecer po 35 pivech s Turkem, čas 03:45:

"Ty vole Macku, ty na me seres a vuuubec si se za me vole nepostavil"

"Ale hooovno vole, ja te mam rad, ja dělám maksimum"

"Hovno"

"Ty vole tak ja tomu curakovi napisu, se z toho posere"

"Jo, nandej mu to a dyztak reknes, zes někomu pučil mobil"

"Jdu na to"

......o 12 hodin později 🙂 🙂 

• Haha 5
Odesláno

Mezikrok - Macinka otevřel ChatGPT.

”Napiš mi vole výhrůžnou zprávu prezidentovi abych ale píčo nevypadal jako nějakej dement. Něco jako - jestli ty zmrde budeš jebat do mýho chábra Turka a nejmenuješ ho ministrem tak ti píčo zničím život. Nachčiju ti do huby a počkáme si na tebe s felákama u baráku“

• Haha 2
Odesláno

Chvilku jsem doufal, že se vrátili Ztohoven. Tak asi ne. Nezbývá, než konstatovat, že nejsme (polo)prezidentskou republikou a že snad ani nechci chápat roli přítele Koláře na hradě.

• Like 1
  • Hlasovat proti 3
Odesláno

Všichni se tomu nesmejou, nemusíte tu mít strach. Pár si pokládá otazku- jak jsem mohl tyhle cu..ky volit? Bohužel pozdě. Bohužel jsem wul.

• Like 2
  • Dát hlas 4
Odesláno (upraveno)
před 3 minutami, ragu napsal:

@kuncák7 ber to pozitivně. Alespoň máš narozdíl od spousty dalších nějakou sebereflexi 

Což je na 4 roky víš na co. Vždycky naivně čekám změnu a jen se projeví to, že pokud jsi kokot, tak se nezměnis. Už jsem dost starej na naivitu. 

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno
před 2 minutami, kuncák7 napsal:

Což je na 4 roky víš na co. Vždycky naivně čekám změnu a jen se projeví to, že pokud jsi kokot, tak se nezměnis. Už jsem dost starej na naivitu. 

Nicméně si vážím toho, že to takhle napíšeš. Tak jsi je volil no, to se dá chápat. Nemůže být vše hned jasné. Ale stavíš se k tomu jako chlap. Za mě palec nahoru.

• Like 4
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...