Pozorovatel Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/trump-usa-iran-evropa-hormuzsky-pruliv.A260331_102426_zahranicni_jhr Americký prezident Donald Trump sdělil spojencům, že je ochoten ukončit válku s Íránem, i pokud Teherán znovu neotevře klíčový Hormuzský průliv. Řešení situace by podle něj mělo připadnout Evropě a státům Perského zálivu, uvedl deník The Wall Street Journal (WSJ) s odvoláním na své zdroje. Ten pomrdanč je ale cocot....... 4
Jarett Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Já myslím, že kategorizace hloupých politických rozhodnutí dostává s érou D.T. další, dosud netušenou, úroveň ... 1
Roman I. Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března (upraveno) Opravdu jsem stará škola. Jsem nazlobenej, když třeba na hokeji nebo posledně při demonstraci na Letne nejsou chlapi schopni si sundat čepici při státní hymně, nesnáším, když na jakémkoli sportovním utkání mi musí nějaký trotl ukázat nápisem na vlajce, z které prdele tam přijel a teď na me vybafne článek o tom, ze ta zrzavá slepice od stbaka a s ni druha vod pitomia vali vlajku po zemi. Kurva tou vlajkou se přikrývají např. rakve vojáků, kteří padli ve službě. To jsem jedinej pytel, který je na tohle alergický? Upraveno 31. března uživatelem Roman I. 17
Dzos Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Jestli je to ověřené, tak to je síla. Maďaři vždycky byli, slušně řečeno, nevyzpytatelní, ale posledních 10 a více let jsou čím dál větší proruské svině. Teda ne všichni, ale ti co vládnou určitě. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-zverejnena-nahravka-mezi-madarskym-ministrem-a-kremlem-je-pro-budapest-devastujici-40570809#dop_ab_variant=1639801&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest302_asistent_url_varC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Gustaf Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Kolaborantský svině....a s nimi i ta vládnoucí parta na Slovensku. Bohužel ta naše skvadra se k nim pomalu přidává.
Frantik Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Ale našilidi to tak chtej. Ze jako společně bojujeme proti EU, ty vole ....a chceme mír! 1
hinkle Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Ohledne te vlajky bych zase tak prisny nebyl.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
African Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března 8 minutes ago, hinkle said: Ohledne te vlajky bych zase tak prisny nebyl.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Plasnivec Alpský.....tak jak pak to chlapci myslí? To snad musí být fotomontáž, ať mi nikdo neříká...
petr_cha Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Koukam, ze se tu uz zase dlouho neresil edelweis? Uz zase skryty objev?Nebudu hledat svuj stary prispevek, ze tato kytka je tradicnim symbolem horskych skupin v mnoha statech...https://www.armyweb.cz/clanek/ukrajinska-10-horska-utocna-brigada-edelweiss-od-obrany-bukoviny-po-boje-na-fronteCo to ma spolecneho se slepicema, co vali vlajku po zemi, to netusim..https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/den-statni-vlajky-vlada-opozice-kritika-ustava.A260331_083021_domaci_dyn
Roman I. Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března před 54 minutami, hinkle napsal: Ohledne te vlajky bych zase tak prisny nebyl.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No tohle je samozrejme příšerný. Bez diskuze. 1
Conrad Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března (upraveno) před 51 minutami, petr_cha napsal: Koukam, ze se tu uz zase dlouho neresil edelweis? Uz zase skryty objev? Nebudu hledat svuj stary prispevek, ze tato kytka je tradicnim symbolem horskych akupin v mnoha statech... https://www.armyweb.cz/clanek/ukrajinska-10-horska-utocna-brigada-edelweiss-od-obrany-bukoviny-po-boje-na-fronte Máš recht, ta rostlinka za to nemůže, že si ji vzaly do znaku různé jednotky. Upraveno 31. března uživatelem Conrad
Kairos Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března před 1 hodinou, hinkle napsal: Ohledne te vlajky bych zase tak prisny nebyl.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nevim kdo jsou ti dva vedle rozvedcika ale vsichni tri by za zneucteni ceske vlajky meli skocit do zdi
gunman Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Nevím, kdo jsou ti dva kašpaři vedle prezidenta, ale nechat se vyfotit s prasením naší vlajky je hnus. 1
Conrad Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března (upraveno) Před hodinou, Kairos napsal: Před hodinou, Kairos napsal: Nevim kdo jsou ti dva vedle rozvedcika ale vsichni tri by za zneucteni ceske vlajky meli skocit do zdi Upraveno 31. března uživatelem Conrad
Bobisek Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Zjevně budu v menšině, ale tyto v před 9 hodinami, Roman I. napsal: Opravdu jsem stará škola. Jsem nazlobenej, když třeba na hokeji nebo posledně při demonstraci na Letne nejsou chlapi schopni si sundat čepici při státní hymně, nesnáším, když na jakémkoli sportovním utkání mi musí nějaký trotl ukázat nápisem na vlajce, z které prdele tam přijel a teď na me vybafne článek o tom, ze ta zrzavá slepice od stbaka a s ni druha vod pitomia vali vlajku po zemi. Kurva tou vlajkou se přikrývají např. rakve vojáků, kteří padli ve službě. To jsem jedinej pytel, který je na tohle alergický? Zjevně budu v menšině, ale podobné adoraci české vlajky úplně nerozumím. Jako opravdu ohrozí ČR nebo její státnost, pokud někdo pomaluje vlajku na fotbale? Ta kauza mi přijde skoro až úmyslné vrtěti psem - antidezoláti se budou spravedlivě rozhořčovat nad nestoudností dvou skorosekretářek, zatímco jejich šéfové v pozadí v poklidu demontují liberální demokracii
Roman I. Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března před 18 minutami, Bobisek napsal: Zjevně budu v menšině, ale tyto v Zjevně budu v menšině, ale podobné adoraci české vlajky úplně nerozumím. Jako opravdu ohrozí ČR nebo její státnost, pokud někdo pomaluje vlajku na fotbale? Ta kauza mi přijde skoro až úmyslné vrtěti psem - antidezoláti se budou spravedlivě rozhořčovat nad nestoudností dvou skorosekretářek, zatímco jejich šéfové v pozadí v poklidu demontují liberální demokracii Ale prd. Nejspis se tvoje fantazie rozběhla hodně prudce. Pokud by to bylo, jak píšeš vrtění psem, tak zbytečně sestřeluješ svoji i moji schopnost alespoň rámcově číst události současne doby. Muzu tě ubezpečit, ze mě víc zneklidňují uplne jine kroky současného parlamentu a vlády. A jestli te zajima muj popud k tomu postu, jsem clovek, ktery ma rad tradici a určitý řád. Cítím se v tom komfortně.
Bobisek Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Tak ty i já myslím čteme události současné doby dosti přiléhavě. Právě proto jsem psal, že není třeba se vyčerpávat nad přešlapem každého pucfleka přimknutého k současné koalici. Na jejich aktivitách přece řád ani tradice nestojí? Samozřejmě že podstatu mé námitky sám těmito komentáři porušuji 1
African Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna (upraveno) 11 hours ago, gunman said: Nevím, kdo jsou ti dva kašpaři vedle prezidenta, ale nechat se vyfotit s prasením naší vlajky je hnus. Já si jenom dokážu živě představit co by se dělo, kdyby se takhle nechal vyfotit Turek Prostě si to tady každý přebere jak se mu to hodí do krámu, klasika..... Upraveno 1. dubna uživatelem African 1
kamilb Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna před 1 hodinou, African napsal: Já si jenom dokážu živě představit co by se dělo, kdyby se takhle nechal vyfotit Turek Straník každým coulem . Tak to má byt. Držím ti palce, ať vám to vydrží
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se