Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Asi je někde něco špatně.

Pivo Plzeň 0,5 litru plech

Tesco 38 kč

Košík  40 kč

Pivotéka 34 kč

Lídl v akci 28,83 kč

Německý e-shop  20 kč 

www.nemeckyeshop.cz

Upraveno uživatelem Conrad
  • Haha 1
Odesláno
Před hodinou, Conrad napsal:

Tesco 38 kč

Košík  40 kč

Pivotéka 34 kč

Lídl v akci 28,83 kč

Německý e-shop  20 kč 

www.nemeckyeshop.cz

Co je na tom blbě?

Odesláno (upraveno)
před 17 minutami, Gustaf napsal:

Co je na tom blbě?

Jen to , že Plzeň z Německa včetně doprav  je výrazně levnější než tady, a jistě na tom neprodělávají, tobě to připadá normální?

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Mě to prijde normalni. Rika se tomu tržní prostredi. Nikdo nikoho nenutí to kupovat. Ale Bába a kluci z SPD rikali, ze to bude za levno pro našilidi, tak čekám.

• Like 2
  • Haha 1
  • Dát hlas 4
Odesláno
před 4 minutami, Conrad napsal:

Jen mě udivilo, že Plzeň z Německa je výrazně levnější než tady, a jistě na tom neprodělávají, tobě to připadá normální?

Někde jsem četl vysvětlení, že kdyby ta Plznička byla stejně drahá jako u nás, tak by neuspěla v konkurenci a proto musí jít tak nízko. Nicméně myslím, že na tom stejně vydělávají. My jsme přece specifický trh, viz mobilní operátoři.

• Dát hlas 2
Odesláno
před 42 minutami, Gustaf napsal:

Co je na tom blbě?

Chybi tam vietnamec u nas na rohu za 36 😀

• Haha 3
Odesláno
před 2 minutami, Prochy68 napsal:

Chybi tam vietnamec u nas na rohu za 36 😀

A ještě když pro tu plzeň jezdí do Německa, to je vývar... 🤣

• Haha 3
Odesláno
před 31 minutami, Conrad napsal:

Jen to , že Plzeň z Německa včetně doprav  je výrazně levnější než tady, a jistě na tom neprodělávají, tobě to připadá normální?

Je to úplně normální...v Německu by za jinou cenu tu naší jedenáctku z Plzně nikdo nekupoval. Mají plno lepších svých piv. Nemluvě o tom, že i u nás je mraky lepších piv za lepší cenu, než si dát někde cepovanou Plzeň za 70 kaček...

• Like 1
  • Dát hlas 4
Odesláno
před 1 hodinou, Conrad napsal:

Tesco 38 kč

Košík  40 kč

Pivotéka 34 kč

Lídl v akci 28,83 kč

Německý e-shop  20 kč 

www.nemeckyeshop.cz

Nechci být hnidopich, přeci jen jsem si to rozklikl že bych jako přikupil. Jako správný český pepík, plzničku můžu. S přiznanou trvanlivostí do 9.5.2026 je to ale v podstatě archivní kousek :) z výprodeje skladů za 5 12. Do toho bych se zrovna nehrnul (Já vím, chápu vydrží to mnohem déle, ale..). Jinak původní cenu uvádějí 59,30
https://www.nemeckyeshop.cz/pivo/darguner-pilsener-pivo-4-4-500-ml/

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

S Plzenksym to mam uplne rovnako ako s benzinom do motorky, nespotrebujem ho pri svojom zivotnom style bohuzial zdaleka tolko, aby som musel skumat cenu. 

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 58 minutami, Gustaf napsal:

Je to úplně normální...v Německu by za jinou cenu tu naší jedenáctku z Plzně nikdo nekupoval. Mají plno lepších svých piv. Nemluvě o tom, že i u nás je mraky lepších piv za lepší cenu, než si dát někde cepovanou Plzeň za 70 kaček...

Presne tak. Ja treba můzu hladinku nekde u Tygra nebo v Lokále anebo v Lékárně, ale jinak moc ne. A domu mraky lepsich piv a speciálů, než plznička v plechu 🙂 

• Dát hlas 2
Odesláno
před 5 hodinami, Tanner napsal:

Nechci být hnidopich, přeci jen jsem si to rozklikl že bych jako přikupil. Jako správný český pepík, plzničku můžu. S přiznanou trvanlivostí do 9.5.2026 je to ale v podstatě archivní kousek :) z výprodeje skladů za 5 12. Do toho bych se zrovna nehrnul (Já vím, chápu vydrží to mnohem déle, ale..). Jinak původní cenu uvádějí 59,30
https://www.nemeckyeshop.cz/pivo/darguner-pilsener-pivo-4-4-500-ml/

Na nemeckymeshopu asi jo ale když zajedeš do Getränkemarku , tak lahvová stojí 22,5 …… aber wirklich ….😁 no a kdyby se srovnávalo ještě něco dalšího …. Tak bychom si asi poplakali …..😶

Odesláno

A skumali ste niekedy za kolko v Reichu nabijaju elektroauta?... ja teda stale jazdim na fosil, ale znamy co je fanda do baterkacov skoro plakal ked mi to rozpraval.

Odesláno
před 9 hodinami, Frantik napsal:

Ja bych obecne nic nekoupil z eshopu, ktery se jmenuje "nemecky eshop", ale to je detail 🙂 

Pro ne, ja to mam za humny, sposta zbozi je tam fajn a za rozumne ceny, mozno vyzvednou osobne, je to hala plna regalu, nachystaji ti to, pomuzou s tezsimi veci do auta, akorat to pivo nepiju…

Odesláno (upraveno)
před 12 hodinami, Conrad napsal:

Tesco 38 kč

Košík  40 kč

Pivotéka 34 kč

Lídl v akci 28,83 kč

Německý e-shop  20 kč 

www.nemeckyeshop.cz

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

já tam kupuju, ale jen Ariel a kapsle G&G

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

(rozdíl v kvalitě : pro DE a pro PL/BG/CZ/SK tam prostě je... jo a na prostěradla jsem musel objednat z USA : Mrs. Stewart’s Bluing)

Upraveno uživatelem Jehlan
Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, cali napsal:

A skumali ste niekedy za kolko v Reichu nabijaju elektroauta?... ja teda stale jazdim na fosil, ale znamy co je fanda do baterkacov skoro plakal ked mi to rozpraval.

Ten rozptyl je velký, záleží jakou má smlouvu ten, co nabíjí. Standardně nejlevnější je Supercharger a Ionity s paušálem. Například aktuálně SC u Linze nyní 0,36 EUR, zdá se to moc? Aktuálně Vestec u Prahy SC za 14,30 :) 

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno
před 9 hodinami, Frantik napsal:

Presne tak. Ja treba můzu hladinku nekde u Tygra nebo v Lokále anebo v Lékárně, ale jinak moc ne. A domu mraky lepsich piv a speciálů, než plznička v plechu 🙂 

Já jsem na Plzeň, nemá tolik alkoholu a chutná mi hodně, i když si rád dám nějaké speciály z malých pivovarů. Každopádně z plechu vypiju Plzeň jen v nejvyšší nouzi, lahev je lahev.

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...