Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak vnímám amíky ve Venezuele.

Z hlediska vojenského: provedení tleskám.

Z hlediska mezinárodního práva: jsem na rozpacích, ale nepochybuji o tom, že si to pošéfují.

Z hlediska geopolitického vlivu si kladu jednu otázku: jak to kurva chtějí táhnout dál?

• Like 1
  • Dát hlas 6
  • Odpovědi 20,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

http://

Já už se fakt nedivím ničemu. Takže podle RF si předseda sněmovny může doma plácat, co mu slina na jazyk přinese, ale velvyslanec cizí země má držet jazyk za zuby?

Asi se do dnešní doby fakt nehodím. Měl jsem za to, že když už je někdo v tak vysoké funkci, musí počítat s tím, že i při smrkání do kapesníku a nakupování rohlíků reprezentuje.

Sent from my iPad using Tapatalk
  • Dát hlas 6
Odesláno

Z hlediska geopolitického vlivu si kladu jednu otázku: jak to kurva chtějí táhnout dál?

Chtěl bych věřit tomu, že to Oranžová hlava alespoň trochu tuší. Dosavadní angažmá US mě opravňují k určité skepsi. Historia magistra vitae est.

Sent from my iPad using Tapatalk
Odesláno
Já myslel, že Amíci maji ropy 3 prdele?
Zakladni pravidlo velkych kluku - kdyz muzu, tak zabiram, rozsiruju a tlacim... bez ohledu na to, kolik uz toho mam... furt dobyvat a furt rust... nikdy jinak.

Komu asi dovoli usa v te venezuele nyni vladnout ? By skoro bylo poctivejsi, kdyby ji rovnou pripojily jako dalsi stat.. :-)20260104_135652.jpg.16c6dc937ebdacf7693d35b37cfde6c4.jpg
  • Díky 1
Odesláno
před 3 hodinami, instant napsal:

ja by som len dodal, ze Rusi boli vo Venezuele intenzivne angazovani 20 rokov. Namorne sily spolu cvicili, PVO Venezuely mali priamo na starosti Rusi aj ked asi "iba" ako privatni kontraktori. Maju tam S300 a bombardery Tu-160. Plno vselijakych poradcov. Venezuela v Rusku minula miliardy za zbrane. 

Nemůžu se zbavit dojmu, že jim to bylo umožněno.

Buď někdo zradil zevnitř (Venezuela) nebo z venku (Rusko) oplátkou za něco 🤔

Odesláno

Pomalu začínám přemýšlet zda byl větší zlo, lehce dementní a spící Biden nebo maniakální a hyperaktivní Trump.

Odesláno
před 3 hodinami, Bert napsal:

Jak vnímám amíky ve Venezuele.

Z hlediska vojenského: provedení tleskám.

Z hlediska mezinárodního práva: jsem na rozpacích, ale nepochybuji o tom, že si to pošéfují.

Vyzkousi to jeste 1-2x a pak uz nebudou muset - hromada zemi udela presne to, co USA budou chtit. Otazka je, zdali jedna z techto zemi nebude Gronsko…

Odesláno (upraveno)

Já vím … Půjdu do pekla 🤣 

ale, už tu 5 minut brečím smíchy nad adeptem Darwinovy ceny … a 2 super kamarádům díky kterým máme tenhle záběr 🤣

Krásný příklad, proč nosit helmu …

( snad je klučina ok ) 

https://www.instagram.com/reel/DR8AkNgDcQj/?igsh=aHdndW4yZjA2dXNw

Upraveno uživatelem Lobber
  • Hlasovat proti 8

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...