Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no jo no, po řvu Dluženy o chybějících miliardách v rozpočtu, si to běžný Pepík přeloží, že se to ukradlo….

P.S. kdyby běžný Pepik takto nepřemýšlel, tak se tam ti klauni nedostali. Ale lid chtěl klauny, tak přijel cirkus

• Like 3
  • Dát hlas 1
  • Odpovědi 21,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ono by to sedělo spíš do humoru, ale černého, tak to dám sem.

Sběratelka funkcí, mj. zmocněnkyně vlády pro lidská práva (mimochodem, proč má tato vláda tolik zmocněnců, to ti ministři jsou taková amatérská paka? ...) se předvedla v neděli na Primě. Mám za to, že její hlavní, možná jediná kvalifikace, díky níž získala poslanecký mandát a ty další funkce, je slepá, až bezmezná loajalita vůči jejímu guru Babišovi. Nicméně i to dokázala povýšit na ještě vyšší level, neboť se naučila plynně mluvit jazykem guru kmene. 

Monolog poslankyně Malé k Marku Bendovi:

„Ale, ale, ale! Je to jenom proto, aby byl klid, protože prostě to a to, to je to, co mi, pane předsedo, jako vadí, celou dobu, že prostě, že vy máte tu pravdu a lásku, ale musí to být ta vaše pravda. A když to není ta vaše pravda, tak je to skutečně proruský narativ, a to je to, co mi vadí. Bez ohledu na to, co ten Filip Turek řekl, je blbý, že to byl zase Filip Turek, ale prostě, je to pořád dokola. Prostě to, s čím vy nesouzníte, tak je to prostě problém.“

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 11 hodinami, African napsal:

Proč bizár...jako že si můžou dělat co se jim zachce a budou všichni nedotknutelní? Já jsem pro jakékoliv vyšetřování toho bordelu tam nahoře a tím nemyslím jenom Stanjuru....

Ad 1 - je to naprostý nesmysl, který nemá nikde oporu v zákonu. Z podstaty věci je to celé jedno velké dada a jen to dokazuje, jaké populistické kreatury byly zvoleny do čela státu. Soudružka Schillerová je ulhaná p_ča. 

Ad 2 - schodek místo avizovaných 241 miliard je reálně cca 250, Stanjura se sekl jen o "pouhých" 9 miliard. Zpozdila se platba z EU, což moc dobře ví i Dlužena.. 

Ad 3 - schodek může být třeba bilion, když voličům budu tvrdit, že všechny projekty se hned teď musí dokončit + "musíme" dofinancovat zdravotnictví, průmysl a obchod, dopravu, místní rozvoj, školství, obranu... atd. 

Ad 4 - střed zájmů zcela zmizel ze scény, ačkoliv nebyl nijak vyřešen, Babiš lhal všem s povahou fondu. Jeho další firmy nejsou nijak ošetřeny - viz. SynBiol a Hartneberg holding. Nikdy se zkrátka ničeho nevzdá, svoje impérium bude naopak aktivně dál spravovat, zvětšovat a čerpat dotace jako o život. A to všechno s Dluženou v zádech, která bude připravena kdykoliv na kohokoliv zakleknout. 

Upraveno uživatelem Axel
  • Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
10 hours ago, petr_cha said:

Stanjura neco ukrad?

.....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Co já vím, to jsem přeci nepsal...napsal jsem že nevidím jako bizár, když bude politik obviněn za špatné hospodaření státu a je úplně jedno jestli to bude Staňura, Babiš nebo Alenka....

Odesláno

Ale to je politická odpovědnost, ne trestněprávní. To je jako kdybys šel do vězení za to, že si vezmeš úvěr na dovolenou. Politik nějak hospodaří. Nějak = na sekeru, kterou lepí dluhem (tedy hlavně devalvací úspor střadatelů). Je to správné? NE vždy. Je to legální? ANO. Jak tomu zabránit? Volit někoho, kdo to dělat nebude. Ale soud je nonsense.

• Like 3
  • Dát hlas 3
Odesláno

Příkladem krádeže ze strany vlády by mohla být situace, kdy z jejího rozhodnutí za covidu každýmu důchodci bylo věnováno bez jakýhokoli důvodu 5000 Kč, defacto ty peníze ukradla mně a Vám ostatním. A nikdo po trestněprávní odpovědnosti nevolal, naopak, stali se pro určitou část populace hrdiny...a takových příkladů by se asi dalo najít více.

• Like 5
  • Dát hlas 2
Odesláno
13 hours ago, JR_2010 said:

Nojo, no, tohle je přesně výsledek, je vidět, že zase tak špatně to divadlo asi nehrajou, když mají dost diváků, aby je to zvládlo uživit...

Já měl úplně stejný pocit s tím Fialovbým slepencem, akorát že lidi jim to divadlo moc dlouho nežrali...ale jo vlastně, já zapomněl že jsou tady všichni strašně hloupý Pepíci 😂

Odesláno
1 minute ago, Frantik said:

Tak teď jste na řadě a zatím teda nic moc. Ale přeju vám, aby jste to zvládli lépe a měli se lépe.

Já od toho moc nečekám, chce to úplně novou krev a už se konečně pohnout z místa.....ale takový tady chybí. Takže klidně připojit k Rakousku a budu happy jak dva grepy 😆

• Dát hlas 1
Odesláno

Jenom s obavami doufám, že se teď z místa nikam nepohneme, protože to nekonzistentní seskupení nabuřelých eg zavání jenom průserem ... pokud bude komu, tak si za rok dva povíme. I když si myslím, že tak dlouho tahle "láska z rozumu" vydržet nemůže. 

Odesláno
před 18 minutami, African napsal:

Já měl úplně stejný pocit s tím Fialovbým slepencem, akorát že lidi jim to divadlo moc dlouho nežrali...ale jo vlastně, já zapomněl že jsou tady všichni strašně hloupý Pepíci 😂

Nikde jsem nepsal o hlouposti kohokoli, jen poukazuju na fakt, že tahle garnitura jede těžký vymývání mozků a dost se jim to daří. A není to nějaký souhrn individuálních názorů jednotlivejch politiků, je to centrálně řízená strategie, dá se to krásně vysledovat v těch argumentačních vlnách, před volbama to bylo o spálené zemi, totálním krachu společnosti a asociální vládě, teď se to přelilo do keců o zajištění nejlepšího místa pro život na týhle planetě a my makáme pro lidi, já to řídím a na všechno sám dohlídnu a ti před náma nedělali vůbec nic a nikdo to neřídil. Co se týká předchozího "slepence" a jeho výsledků, určitě nebylo všechno růžový, ale když se zeptám na to, co jim tedy zásadně vytknout, tak to většina lidí neumí pojmenovat, konkretizovat, a když už to konkretizuje, tak jim často vyčítá věci, na který v podstatě neměli žádnej vliv, jen se to stalo za jejich působení.

• Dát hlas 5
Odesláno
1 hour ago, African said:

Já od toho moc nečekám, chce to úplně novou krev a už se konečně pohnout z místa.....ale takový tady chybí. Takže klidně připojit k Rakousku a budu happy jak dva grepy 😆

Ivanku, kamarade, volim debilov, ale tiez od toho nic moc necakam.. riesenie je neexistujuci politik, aha ale on vlastne neexistuje tak potom co.. aha uz to mam, nech to za nas vyriesia rakusania.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 35 minutami, instant napsal:

Takže klidně připojit k Rakousku a budu happy jak dva grepy 😆

ja toto hovorím už minimálne 10 rokov nech tí naši kokoti idú do Viedne a požiadajú či by sme sa nemohli vrátiť - takže brzdi najskôr Horné uhry 😆

Odesláno
před 44 minutami, instant napsal:

ani neviem preco sem, ale tak Zumpa uz je synonymum pre politiku, kto mate chut pre zmenu na zaujimave citanie:

https://legrandcontinent.eu/fr/2026/01/02/chine-etats-unis-domination-mondiale/

Jinak řečeno, kostky jsou vrženy a řada věcí je prostě daná...Evropa má, podle mého, obrovskou šanci, ale jak je v tom článku správně uvedeno na závěr, předpokladem je nástup unitarismu a naopak potlačení nacionalismu.

Odesláno
1 hour ago, instant said:

Ivanku, kamarade, volim debilov, ale tiez od toho nic moc necakam.. riesenie je neexistujuci politik, aha ale on vlastne neexistuje tak potom co.. aha uz to mam, nech to za nas vyriesia rakusania.

To byl vtip s těma Rakušákama 😅 Já nevím jestli volím debili, ale každopádně vždy něco nového, protože stále doufáš co kdyby, něco jako Polsko, co kdyby.... Ale postupem času přestáváš věřit, defakto letos jsem šel k volbám jen z důvodu že se tam cpali ty zmrdi komunistický, jinak se zkouším politice vyhýbat.

Odesláno

Takhle voli můj švára. Vždy ty nový strany s představou, že nový koště dobře mete.

Ale kur.a, Babiš už není nový koště přes deset let a všichni víme, co je to za šmejda...

Odesláno

Afri kurva, co to je za debily jsi přece musel vedet od začátku. Pokud ne hned tak potom, co se to tady propiralo tak to muselo byt jasné. A pokud ani to nepomohlo, tak prvni 2 měsíce uz je to jasné přece i úplném idiotovi. Já vím, ze se těžko přijímá, kdyz se člověk mýlí, obzvlášť těžké je připustit, ze ostatní meli od začátku pravdu, ale kurva... tak jsme snad dospělý lidé a dospělý chlap se snad dokáže ze svých chyb poučit, ne se zatvrdit ve světě nihilismu, vokalizovaneho radoby mamvpičismu, ktery ma pusobit, jakoze jsem strasne nad věcí, omlouvani neomluvotelneho a čekání na dalsiho spasitele, kterých čeká v řadě dalších sto (Kubo dívám se tvým smerem).

• Like 3
  • Dát hlas 1
Odesláno
1 hour ago, Maro said:

Afri kurva, co to je za debily jsi přece musel vedet od začátku. Pokud ne hned tak potom, co se to tady propiralo tak to muselo byt jasné. A pokud ani to nepomohlo, tak prvni 2 měsíce uz je to jasné přece i úplném idiotovi. Já vím, ze se těžko přijímá, kdyz se člověk mýlí, obzvlášť těžké je připustit, ze ostatní meli od začátku pravdu, ale kurva... tak jsme snad dospělý lidé a dospělý chlap se snad dokáže ze svých chyb poučit, ne se zatvrdit ve světě nihilismu, vokalizovaneho radoby mamvpičismu, ktery ma pusobit, jakoze jsem strasne nad věcí, omlouvani neomluvotelneho a čekání na dalsiho spasitele, kterých čeká v řadě dalších sto (Kubo dívám se tvým smerem).

Nevěděl, přečetl jsem si jejich program a nevadil mě, o nikoho z nich jsem se nezajímal, ani jsem je neznal. Turek se nedá přehlédnout, je všude jak to u nás bývá zvykem a upřímně na pifko bych s ním nešel, blbec to asi bude, ale té straně jsem dal šanci... navíc pracuji v automobilovém průmyslu, takže se mi líbil název strany 😆 

• Confused 1
Odesláno

Kdyby tak postupoval při volbě každý, tak by mě zajímalo, koho by vlastně volily kurvy (ty pravý). 

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...