geometr Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 Dva z Murphyho zákonů zní: Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř. Usmívejte se, zítra bude hůř. Já si taky s příchodem posledních primátorů Prahy (nic ve zlým, ale nějakej Hanák, pak nějaká Slovena, nějakej doktor ze Zlínska) vždycky myslel, že to už horší bejt nemuže a...
Conrad Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 před 34 minutami, honza71 napsal: @martar chapu. Nicmene se stale domnivam, ze horsi, nez to bylo za posledni socansky vlady a nasledne Buresovi vlady se socanskym prisluhovanim (a to jeste podeprene o komouse) uz to byt nemuze. Totéž si myslel chlapík co padal ze střechy když mijel mezanin
kuncák7 Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 před 19 minutami, geometr napsal: Dva z Murphyho zákonů zní: Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř. Usmívejte se, zítra bude hůř. Já si taky s příchodem posledních primátorů Prahy (nic ve zlým, ale nějakej Hanák, pak nějaká Slovena, nějakej doktor ze Zlínska) vždycky myslel, že to už horší bejt nemuže a... +1, bohužel, zkušenosti mluví za vše.
honza71 Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 před 33 minutami, geometr napsal: Dva z Murphyho zákonů zní: Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř. Usmívejte se, zítra bude hůř. Já si taky s příchodem posledních primátorů Prahy (nic ve zlým, ale nějakej Hanák, pak nějaká Slovena, nějakej doktor ze Zlínska) vždycky myslel, že to už horší bejt nemuže a... Souhlasim, ze delat komunalni politiku s naplavama je fakt blbej napad :). Ale kdyz uvazis, kolik lidi v Praze jsou dnes taky naplavy, tak se neni cemu divit, ze nahazej hlasy klidne Buresove cubce nebo asocialovi ze Zlinska.
Bert Odesláno 14. prosince 2021 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 Ještě, že jsme v žumpě. Geometrem postované moudro je samozřejmě široce uplatnitelné. Například takto. Narodí se malej @geometr, a fotr geometr si pomyslí: Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř. Dofám, že můj příspěvek je stejně dementní jako příspěvek geometra.
geometr Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 @Bert nebudu si to brát osobně. Možná jen nemáš den...
Bert Odesláno 14. prosince 2021 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 No, já bych právě rád, aby sis to vzal. Ty jsi svůj komentář myslel na konkrétní lidi. Já jej vztáhl na Tebe. Pokud si to vezmeš osobně, možná si uvědomíš i onu osobnost komentáře Tvého.
geometr Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 Já jsem uvedl konkrétní lidi jako příklad (politický) toho, že hůř bejt muže. V kontextu poslední debaty a napsané - vyslovené naděje, že snad ne. A to, že je to pokaždé horší v mnou uvedeném příkladu, je pak muj osobní názor, kterej snad v tomhle vlákně mohu uvést.
Bert Odesláno 14. prosince 2021 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 Ale samozřejmě že můžeš, tohle přece v žumpě nikdo nezakazuje. Pak bys ale měl být (logicky) připraven na to, že stejnou mincí někdo oplatí Tobě. To je jako když dáš ve rvačce ránu, a budeš se strašně divit, že jsi druhou koupil nazpět.
geometr Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 A Ty máš pocit, že jsem někoho urážel?
Bert Odesláno 14. prosince 2021 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 Geometře, slovo urážka se nikde v mých příspěvcích na toto téma nevyskytuje. Znova opakuji: Použil jsi nějakou argumentaci (IMHO blbou, styl teta Kateřina), a já pouze do Tvého vzorce dosadil Tebe. Vzhledem k tomu, jak v této debatě dále pokračuješ, zdá se, že Ti můj krok nebyl úplně příjemný. Jsem tomu rád.
geometr Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 před 50 minutami, Bert napsal: Narodí se malej @geometr, a fotr geometr si pomyslí: Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř. Pakliže bych si to měl brát osobně, tak tenhle Tvůj výrok za urážku pokládám. Neargumentoval jsem. Uvedl jsem v reakci na vedenou debatu dva z Murphyho zákonů (nikoliv mé moudro, jak píšeš) a uvedl politický příklad. Murphyho zákony měla být trochu nadsázka, politický příklad konstatováním holého faktu (beru, někdo si muže myslet, že to ti lidé dělají líp a líp, jeho názor). Takže se přiznám, že Ti od začátku Tvého vstupu nerozumím a ani Ty jsi asi neporozuměl příspěvku mému. Víc už k tomu nemám.
martar Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 Přemejšlím tu jak divej, kterej z (ne)jmenovanejch tří komunálpolitiků je u Berta natolik v oblibě, že se nechal takhle nadzvednout
Bert Odesláno 14. prosince 2021 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 před 21 minutami, geometr napsal: Pakliže bych si to měl brát osobně, tak tenhle Tvůj výrok za urážku pokládám. Neargumentoval jsem. Uvedl jsem v reakci na vedenou debatu dva z Murphyho zákonů (nikoliv mé moudro, jak píšeš) a uvedl politický příklad. Murphyho zákony měla být trochu nadsázka, politický příklad konstatováním holého faktu (beru, někdo si muže myslet, že to ti lidé dělají líp a líp, jeho názor). Takže se přiznám, že Ti od začátku Tvého vstupu nerozumím a ani Ty jsi asi neporozuměl příspěvku mému. Víc už k tomu nemám. Tedy - uvedl jsi v reakci na vedenou debatu - to znamená, že jsi reagoval na politiky, kteří teprve nastupují (o nich se totiž debatovalo). Nedal jsi jim šanci, hned Murphy ..... bla bla bla. Záměrně já jsem nedal šanci čerstvě narozenému geometrovi, a hned Murphy ..... bla bla bla. Pokud tedy mé vyjádření pokládáš za urážku, pak je vše v naprostém pořádku. Ty jsi urazil nepřítomné nastupující politiky, a já Ti to vrátil. Jednoduché, jasné. Chce se mi napsat jasné jak facka.
safi Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 (upraveno) před 9 minutami, martar napsal: Přemejšlím tu jak divej, kterej z (ne)jmenovanejch tří komunálpolitiků je u Berta natolik v oblibě, že se nechal takhle nadzvednout nepřijde mi, že by Bert měl nějakého politika v oblibě Teď trochu vážně .... jakou vidíte šanci, že se za nové vlády pohne s pražským okruhem? Protože to je jediné, co může život v Praze zlepšit.. Upraveno 14. prosince 2021 uživatelem safi
honza71 Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 před 1 minutou, Murphy97 napsal: Nekdo me hleda?
Bert Odesláno 14. prosince 2021 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 před 2 minutami, safi napsal: nepřijde mi, že by Bert měl nějakého politika v oblibě Náhodou ..... mám. A dokonce dva: 1. Sir Winston Leonard Spencer-Churchill 2. Lord Vetinari
martar Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 Jako že bys chtěl s nima spolupracovat nebo být jako oni? První možnost to asi není; druhá je lehce děsivá
Lynx12 Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 před 9 minutami, Bert napsal: Náhodou ..... mám. A dokonce dva: 1. Sir Winston Leonard Spencer-Churchill 2. Lord Vetinari na 1. se shodnem, 2. má být Jeho lordstvo Havelock Vetinari, patricij Ankh-Morporku?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se