Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 16 minutami, Lynx12 napsal:

A navíc, asi to bude v řádu týdnů, než je přeletí do Rammsteinu, než tam z nich demntující NATO komponenty ....

Air base Ramstein. Rammstein je kapela

To jim dodaj komplet i s vercajkem a municí

Odesláno
před 1 minutou, moco napsal:

A nemyslíš si, že by jsi tímto krokem zatáhl do války i svoji, moji, jeho.... rodinu?

Zatím nepokládám tuhle variantu za tak vzdálenou. Chápu totiž, že všichni mají plnou pusu řeči o podpoře Ukrajině, ale vlastně se nás to netýká a víc neuděláme. Až bude, bude pozdě. 

Nechci malovat čerta na zeď, ale hlavu do písku strkat taky nebudu.

Pokud máš lepší řešení, nemám problém ho vyslechnout. Já ho nevidím. 

Odesláno
před 10 minutami, Conrad napsal:

Já to znám, byl jsem se tam podívat v roce 1997 ( mě tenhle konflikt hodně bral), proto jsem se v roce 1995 hlásil dobrovolně. Projel jsem celou Bosnu i Černou Horu, sledoval všechna soudní líčení v Haagu, prošel Sarajevo i celé podzemí. Není to k chlubeni, bylo to mrazivé a nechci, aby se to opakovalo na Ukrajině. 

Odesláno

MIGy - bych Ukrajině poslal v bedně jako náhradní díly, které si musí odmontovat z funkčních letounů.

- takhle nějak se to dělá, ne? Jeden vagón podvozek + druhý vagón nástvba DANA. Nic jako funkční celek jim neprodáváme.

- ala SWISS made 😀

Odesláno

Nato je obranná organizace. Spíš se bojím jádra než že Rus dojde až do Prahy, když nedojel z Běloruska ani do Kyjeva... 

Navíc ta ekonomická rovnice tomu nenasvědčuje. Taky mám obavy že Ukrajinu rozstřílí, ale spíš to vypadá, že jim brzy dojde munice.

Odesláno
před 48 minutami, Bert napsal:

Jako právník

Dnes mi náš rodinný přítel,již advokát na penzi, toto zmínil též, společně s Mnichovskou dohodou,apod. Nicméně při zmínce o uvedeném paktu chápu, proč je Polsko aktivní a pomáhá Ukrajině, aneb: kdo chce sověty za hraniční čárou, že zkušenosti?

Odesláno

Jen upřesním, nejsem zastánce rusaku a jestli to tak vyznívá, tak mi napište do SZ, nerad bych vyfasoval banán. Momentálně sem lezu abych zahnal pracovní trable.

Jsem dost vyhranenej co se týče rusů, ale mám i svůj názor, kterej se tu neslučuje s většinovým názorem, kterej mi přijde jako podcenění, tak se s tím zkuste smířit. A klidně pište do SZ, unesu to. 

Jen prosím bez slunickaru či rusofilu, to fakt nejsem.

Odesláno
před 1 hodinou, horal napsal:

OSN si nechce rozhněvat Rusko a tak svým zaměstnancům zakázala nazývat válku válkou a invazi invazí.

* co mi to jen připomíná...

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10590165/amp/UN-BANS-staff-referring-Ukraine-war-invasion-bid-avoid-angering-Russia.html

Necitaj sracky, hod tam iny vecernik. Hoax.

Odesláno
před 19 minutami, moco napsal:

A nemyslíš si, že by jsi tímto krokem zatáhl do války i svoji, moji, jeho.... rodinu? Ono ta Ukrajina je fakt kousek. 

Kuncáku, nechce se mi věřit že ve střízlivém stavu nebo pod obraz z tebe vypadne tohle.

Odesláno (upraveno)
před 8 minutami, Conrad napsal:

Kuncáku, nechce se mi věřit že ve střízlivém stavu nebo pod obraz z tebe vypadne tohle.

Co myslíš, to NATO a pomoc Ukrajině? Myslím že by jim měla pomoct, branime svoje hranice. Nebo jak to myslíš? Budeme dále strkat hlavu do písku a spoléhat na sankce+ odsuzovat střílení do civilistů jinde, jen, že se nás to netýká?? Opravdu úplně nerozumím. A jsem strizlivej, jako abstinent ostatně vždy. Občas jen nechápu to strkání hlavy do písku, jakože se nás to netýká.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno
před 2 minutami, kuncák7 napsal:

Co myslíš, to NATO a pomoc Ukrajině? Myslím že by jim měla pomoct, branime svoje hranice.

neuniká ti, že by se tak snadno z lokálního konfliktu snadno stala III WW?

Odesláno
Právě teď, Conrad napsal:

neuniká ti, že by se tak snadno z lokálního konfliktu snadno stala III WW?

Hm, nezlob se na mě, ale tohle jsem už někde četl, že by u II WW? Zachraňujeme mír pro příští generace a ono bylo pozdě ani ne za rok. No nic 

Odesláno
před 19 minutami, eskimak napsal:

Necitaj sracky, hod tam iny vecernik. Hoax.

Proč nedoplníš pramen svého poznání?

Odesláno
před 3 minutami, kuncák7 napsal:

Hm, nezlob se na mě, ale tohle jsem už někde četl, že by u II WW? Zachraňujeme mír pro příští generace a ono bylo pozdě ani ne za rok. No nic 

👍

Odesláno
před 7 minutami, kuncák7 napsal:

Jako argument proč bych si měl přát válku je to poněkud chabé. No nic

Odesláno (upraveno)
před 5 minutami, Conrad napsal:

Jako argument proč bych si měl přát válku je to poněkud chabé. No nic

Napsal jsem vstup a pomoc, argumentujes  stejně uboze tim- lokální konflikt. Též no nic. Navíc ještě urazis.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno
před 2 minutami, nickolas napsal:

Jako ze ted valka neni? Sorry, neber to osobne…

Jak celkem jasně vyplývá z předchozího ,myslím tím celosvětovou:smile_anim:

Odesláno

Jestli do toho NATO ma vstoupit uprimne nevim. Co by to prineslo v sirsich souvislostech taky netusim…jako my vsichni tady, muzem se jen domyslet a mit ruzne nazory 🤷‍♀️ O cem jsem ale presvedcen je to, ze by Rusaka dokazali zahnat domu hodne rychle. Pokud by na Ukrajine nejaky zbyl. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...