montemar Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 ta paní s drahým účesem je posl. dobou nějak sebevědomá. jestli ona se už nechystá na premiérku. to bude dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Bureše určitě ne,ale co tady čtu tak většina už je tady smířená s tou trojkou protože to a tak to bude a domluví se,prachy,zbytek bez šancí atd. Nikdo pro změnu tak to bude v prdeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 TVL, Bureš se nemá jak a s kým domlouvat. Nevím kterej magor šíří "teorii dohody". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Tak od Milouše to bude vsechno změna (krome Burese), takze za me OK. A to, ze vykrystalizujou 2 nebo 3 favoriti a pro ty se voli je snad v poradku, ne? Nebo normalni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Proč jít k volbám a volit menší zlo, tzn. cokoliv proti Babišovi je dobře rozvedeno v posledním díle podcastu Kecy & Politika. Petross tam rozvíjí teorie, jak to může dopadnout, když bude Bureš na hradě. Jen ve zkratce, rozmrdá současnou vládu, nebo jí bude až do parlamentních voleb ostřelovat a pak se může stát, že další parlamentní volby vyhraje ANO a to on chce. Tvl. mít tu Bureše na hradě a ANO jako vládní stranu s premiérem, tak k nám jezdí mafiáni z celého světa na školení. To fakt nechci. Radši to hodím generálovi. Nerudová mi příjde jako něčí projekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 (upraveno) Než si budeme moci vybírat volitelné kandidáty nezatížené ani stínem komunistické minulosti bude trvat nejméně 10+ let... Já po zvážení všech pro a proti volím generála Pavla... Upraveno 14. prosince 2022 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Taky jsem mírně favorizován Nerudovou, ale posledními výroky mě nějak vykolejila a klaním se k Pavlovi. To že jsou 3 hlavní kandidáti je fajn. Ostatní by měli vytáhnout hlavu ze zadku a odstoupit. Jsou to třeba super kandidáti, ale bohužel bez šance. Akorát budou tříštit hlasy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Ukecali jste mě, pokud do druhého kola projde Bureš, půjdu volit protivníka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 @African Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 No tak já doufám, že ten šmejd přes 1. kolo neprojde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Bureš ne to je jasný. To odstupování ? Jasně ,tříští se hlasy a to se dá aplikovat i na Nerudovou s Pavlem proti Burešovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 před 3 minutami, vraby napsal: Bureš ne to je jasný. To odstupování ? Jasně ,tříští se hlasy a to se dá aplikovat i na Nerudovou s Pavlem proti Burešovi. Tak tyhle dva jsou největší protikandidáti...a tím nic neuděláme. Kdyby tam byl Fisher a Hilser, tak napíšu to samý....ať ty ostatní sklopí uši a odejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 (upraveno) Četl jsem chytré vyjádření proč Nerudova může vyhrát Na rozdíl od těch dvou je to prázdná nádoba do které voliči vkládají své naděje a tužby Upraveno 14. prosince 2022 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 A nestačil by jeden protikandidát proti Burešovi když jsme u toho osstupovaní? Jestli Nerudová nebo Pavel? Na Bureše to bude stačit ,ale už v tom mají oba hóóódně peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 já volit nepudu. už jsem se rozhodl. maximálně jako afričan, do 2. kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Právě teď, vraby napsal: A nestačil by jeden protikandidát proti Burešovi když jsme u toho osstupovaní? Jestli Nerudová nebo Pavel? Na Bureše to bude stačit ,ale už v tom mají oba hóóódně peněz. Ano, kdyby byl poměr hlasů Bureš/kandidát 50na50 tak ano...bylo by super, aby i ostatní odstoupili. Teď ale máme 3 kandidáty s cca stejnýma preferencema... takže se tak k tomu musíme postavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 před 35 minutami, montemar napsal: ta paní s drahým účesem je posl. dobou nějak sebevědomá. jestli ona se už nechystá na premiérku. to bude dvojka A proč ne? Časový problém nebo neslouží nohy? Bylo by fajn, kdyby Bureš do druhého kola vůbec neprolezl...a to právě zajistí to prvním kolo, když rozumní lidé půjdou volit. Ve druhém kole už si pak může každý dát, co jemu po chuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Ono taky muze hrat roli, zda Pavel podpori Nerudovou, nebo Nerudova Pavla ve druhem kole proti Buresovi. To by mohlo stacit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 před 17 minutami, kuncák7 napsal: Tohle je na větší úvahu, až filosofickou. Já se např. hrozně smál politologům, co v 90 psali, že než se zbavíme všech těch návyků z volby jedné strany, že musí odpadnout i má generace a generace narozených okolo let 1980-1984, a až teprve pak to půjde. Neříkám, že tady to tak je ( nejsme, aspon si to myslím ) čítankovej příklad populace, ale když vidím své okolí ( v práci, v mančaftu, na chatě,...... ), tak se smutkem musím říct, že je to pravda ( a není to bohužel jen o vzdělání, přehledu ). Já si počkám, věřím. Tak to se politologove v 90 sekli o parník (spíš tak o deset titaniků) nebo neodhadli tu degradaci voličstva Počkáš si? No, já už jsem se smířil s tím, že to nezažiju (a to jsem životní optimista), u dětí si nejsem jist, ale to už bude jejich boj. Já jsem nějak doufal nebo i čekal, že třeba těch třicet let po revoluci už by mohl být zformovaný stabilnější demokratický model, třeba tří, čtyř velkých stran, klidně přímá volba prezidenta. Nějaká vyspělejší (těma třiceti lety trochu poučená) voličská základna. Ale ne, zatím ne. Politici, než by ty strany formovali, tak si radši pomalu každej kašpar založí stranu novou. A lidi? Maj bohužel strašně krátkou paměť. Mnohem kratší, než je doba potřebná k vytvoření nějakého stabilnějšího modelu. Kolikrát se to už opakovalo... A po kolika letech se teprve nedostali komáři ve volbách do parlamentu... A prezidentské volby? Ty dojížděj na to, že řekněme v celé té politické základně totálně vychcípali autority, ze kterých by mohli vzejít kandidáti. Autority, o kterých má voličstvo povědomí celá volební období, ne že se udělá pulroční šaráda v médiích s pár neznámými kašpárky. To ale samozřejmě neznamená rezignovat a na všechno se vysr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 (upraveno) před 7 minutami, Frantik napsal: Ono taky muze hrat roli, zda Pavel podpori Nerudovou, nebo Nerudova Pavla ve druhem kole proti Buresovi. To by mohlo stacit Stejně bych byl více v klidu, kdyby tam už Bureš nebyl.... Upraveno 14. prosince 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se