safi Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 před 2 hodinami, odjinud napsal: Myslis dalsiho vyzirku, co firme navysi naklady a zakaznikum cenu aniz by to melo jakykoliv prinos? Jsem ajťák, tak moc už klesnout nemůžu, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Před hodinou, Bert napsal: TADY??? Jsme v žumpě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 No právě. Jsme v žumpě, a @kuncák7 píše, že se něco tady nesmí. NO, a proto píšu ono: TADY??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Jo jasne… jsem blbej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Jen bych ještě doplnil- ten smajlík jsem tam taky dal jako pokus o vtip, evidentně to nevyšlo. Safi- blbej nejsi, jen,......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 před 2 hodinami, safi napsal: Jsem ajťák, tak moc už klesnout nemůžu, ne? Muzes skoncit jen jako doplnovac papiru do tiskaren. Toner uz ne, pochopitelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Jeste hure. Muzu jen stehovat IT techniku, nebo dokonce jen tlacit vozik s IT technikou… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 (upraveno) před 7 hodinami, eloga napsal: Conrad ok, já tu s politikou jakéhokoliv druh a směru nemíním vystupovat ani se vyjadřovat. Akceptuji tvůj náhled i názor. Jen mi přijde příznačné, že politika je tady jako vlákno Tabu, ale v žumpě to zase tolik nevadí. Jinými slovy asi to sem, do žumpy, patří. Pěkný den a jedem dál. Víš politika zvláště současná mě dost sere a myslím do žumpy se dostane jen něco co už je výrazně chucpe ,takže asi tak ,no flame Upraveno 5. října 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 před 7 hodinami, safi napsal: Jsem ajťák, tak moc už klesnout nemůžu, ne? Tss, nemachruj na bezpečáka Jinak, na to se musím podívat, to by mohlo být fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Co se to zase do piči děje....? 5000 raket Palestina vs Izrael... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 před 4 minutami, Gustaf napsal: Co se to zase do piči děje....? 5000 raket Palestina vs Izrael... Potrebujou financování od arabského světa a EU na další roky, tak musí vykazovat činnost. A taky velkej stupeň mučednictví, protože teď dostanou na prdel a budou za ubozacky. To všechno bude znamenat další finance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Pánové, možná se tu přehlédlo že zrovna bylo výročí jomkipurské války. Motivy Hamasu (grantovou terminologií EU "k vykázání účelného použití investovaných prostředků") netřeba komentovat - ale s plným respektem ke schopnostem izraelských tajných služeb a (všeho)schopnosti premiéra čelícího celostátním masivním protestům mám šeredný pocit, že podobný "výroční chaos" se zrovna teď vedení obou stran konfliktu náramně hodí. A že při tom "vrtění psem" padají bomby na hlavy lidí "na té špatné straně" dávno nikoho z hlavounů netrápí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 před 1 minutou, Radek124 napsal: Pánové, možná se tu přehlédlo že zrovna bylo výročí jomkipurské války. Motivy Hamasu (grantovou terminologií EU "k vykázání účelného použití investovaných prostředků") netřeba komentovat - ale s plným respektem ke schopnostem izraelských tajných služeb a (všeho)schopnosti premiéra čelícího celostátním masivním protestům mám šeredný pocit, že podobný "výroční chaos" se zrovna teď vedení obou stran konfliktu náramně hodí. A že při tom "vrtění psem" padají bomby na hlavy lidí "na té špatné straně" dávno nikoho z hlavounů netrápí To je velmi trefny postřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 https://www.eeas.europa.eu/delegations/palestine-occupied-palestinian-territory-west-bank-and-gaza-strip/eu-announces-€296-million-support-palestinian-people_en?s=206 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Všechno šlo na rozvoj pekáren, knihoven a nemocnic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Tak určitě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Divné, že jsou Izraelci zaskočeni …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 před 25 minutami, safi napsal: Divné, že jsou Izraelci zaskočeni …. Skoro, jako kdyby selhala rozvedka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 @Radek124, nekonšpiruj toľko, tam je toľko neriadených striel a náhodných faktorov, ktoré dokážu zvrtnúť situáciu a nedá sa s nimi rátať, že to čo naznačuješ by si nikto nelajzol, nikto ani neodhadne ako by sa to nakoniec zvrtlo na domácej (v Izraeli) scéne. Možno je divné že sú až takto zaskočení, ale len pred pár dňami publikovali hodnotenie aktuálnej bezpečnostnej situácie, kde konštatovali, že Hamas je "umravnený", a jeho záujem nie je v súčasnej dobe rozpútanie konfliktu, koniec koncov poslednú dobu práve Hamas krotil ako Islamský jihád tak miestne zložky IS (s tými sa vonkomcom neráčia), o miestnom Fatahu nie je v Gaze ani sa potreba zmieňovať. Áno, boli posledne demonštracie pri plote (odhady hovoria že ich použili ako zásterku na umiestnenie náloží, ktorými teraz vytvorili priechody), ale to je dosť miestny kolorit. Je možné, že práve kvôli kvázi "jastrabiemu" zloženiu súčasnej IL vlády boli odhady, že si Hamas teraz nič nedovolí, a naplno sa prejavila miestna národná črta "spoľahni sa, nejako bude". Zároveň netreba zabúdať na skladbu Hamasu, a na to, že za týmto útokom stojí Muhammad Deif. Izrael pracuje aj s verziou, že je to taktický útok na odlákanie pozornosti a jednotiek na juh, a skutočný úder príde zo severu. Hizballah už nejakú dobu nacvičuje operácie na prienik a obsadenie Galilei, majú na to vybudované tunely pod hranicou až pod osady (na rozdiel od juhu to museli tesať do skaly, nejaké im nedávno objavili a zabetónovali), a je obava že je to celé centrálne koordinované ich sponzormi z Revolučných gárd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se