Pozorovatel Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Jenomže mě se to dařilo díky fixu v pravý čas držet hodně dole ty ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Me spis sere tech 50 miliard, ktery stat ted priznal energetickym firmam. Fakt by me zajimalo jestli vlada vubec zadala nejaky audity na ty kompenzace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 před 3 hodinami, Pozorovatel napsal: Ten Fiala je ale koko...s Potvrzeno. Ceny elektřiny od ledna stoupnou kvůli regulované složce https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/eru-oznami-rozhodnuti-o-regulovane-slozce-energii-2024.A231130_065406_ekonomika_maku A co s tím má ten pán společnýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Ten s tím má společného to, že všechny ujišťuje, že cena elektrické energie neporoste. Tak by možná příště udělal lépe, kdyby nic neříkal, protože takto se stává méně a méně důvěryhodný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Před hodinou, JR_2010 napsal: A co s tím má ten pán společnýho? Řekl by jsi to samé s doktorama, kdyby s nimi dnes nepokecal? Já myslím, ač to tak vůbec nevypadá, že je to stále premiér ČR....ale nevím. Přestávám se opět zajímat a sledovat politickou scénu pro své duševní zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 před 23 minutami, Pozorovatel napsal: Ten s tím má společného to, že všechny ujišťuje, že cena elektrické energie neporoste. Tak by možná příště udělal lépe, kdyby nic neříkal, protože takto se stává méně a méně důvěryhodný Všechny ujišťoval, po avízu ERU o zvyšování regulovaný složky, že se většině odběratelů cena nijak razantně nezvýší, jak všude uváděla média, zejména proto, že klesá silová složka. Napsat, že je Fiala kokot, protože stoupne regulovaná složka je trochu nefér. před 15 minutami, African napsal: Řekl by jsi to samé s doktorama, kdyby s nimi dnes nepokecal? Já myslím, ač to tak vůbec nevypadá, že je to stále premiér ČR....ale nevím. Přestávám se opět zajímat a sledovat politickou scénu pro své duševní zdraví To je jiná situace a pokud vím, tak i s ERU vláda dojednala nižší cenu, než byla původně připravená ke zveřejnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Napsal jsem, že je kokos, to zaprvé A pak tady máme archív a je celkem jedno, která složka se zvedne, když tvrdil obecně, že: Elektřina nezdraží o desítky procent a kdo tvrdí opak, lže, řekl premiér https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/ceny-energii-elektrina-plyn-energeticky-regulacni-urad-sikela-trh-zdrazeni-spotrebitele-firmy-dopady.A231031_134304_ekonomika_ihal Tak co je potom nefér? Mlčeti zlato! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 před 9 minutami, JR_2010 napsal: Všechny ujišťoval, po avízu ERU o zvyšování regulovaný složky, že se většině odběratelů cena nijak razantně nezvýší, jak všude uváděla média, zejména proto, že klesá silová složka. Napsat, že je Fiala kokot, protože stoupne regulovaná složka je trochu nefér. To je jiná situace a pokud vím, tak i s ERU vláda dojednala nižší cenu, než byla původně připravená ke zveřejnění. Já mám pocit, že naše vláda boj s drahými energiemi prostě prohrává na plné čáře...a můžeme o tom debatovat celé hodiny. Prostě jsou neschopný, jeden lepší jak druhý, třeba takový ministr zdravotnictví už tam nemá měsíce co dělat. A toho taky Fiala nemá možnost odvolat? Stejně jako mnoho dalších? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 před 21 minutami, Pozorovatel napsal: Napsal jsem, že je kokos, to zaprvé A pak tady máme archív a je celkem jedno, která složka se zvedne, když tvrdil obecně, že: Elektřina nezdraží o desítky procent a kdo tvrdí opak, lže, řekl premiér https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/ceny-energii-elektrina-plyn-energeticky-regulacni-urad-sikela-trh-zdrazeni-spotrebitele-firmy-dopady.A231031_134304_ekonomika_ihal Tak co je potom nefér? Mlčeti zlato! A o kolik procent tedy ta cena stoupne? Já v tom článku žádnou lež nenašel. A nefér bylo, podle mě, jak jsi to poskládal, ale to už jsem napsal, před 19 minutami, African napsal: Já mám pocit, že naše vláda boj s drahými energiemi prostě prohrává na plné čáře...a můžeme o tom debatovat celé hodiny. Prostě jsou neschopný, jeden lepší jak druhý, třeba takový ministr zdravotnictví už tam nemá měsíce co dělat. A toho taky Fiala nemá možnost odvolat? Stejně jako mnoho dalších? Já taky nemám radost z toho, že platím ránu za energie, ale upřímně, jak s tou cenou má ta vláda jako bojovat v modelu, kterej je nějak nastavenej? Jasně prosazením změny toho modelu, ale to fakt není prdel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 (upraveno) Před hodinou, Pozorovatel napsal: protože takto se stává méně a méně důvěryhodný To už snad ani nejde Upraveno 30. listopadu 2023 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 JR_2010 tak to se pak nemáme o čem dál bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 (upraveno) Premiér Fiala uvedl, že pro naprostou většinu zůstanou ceny energií zhruba na stejné úrovni jako letos, nebo maximálně o jednotky procent vyšší. Jsem zvědav na svoji první novou fakturu Obávám se že to bude stejné jako. Daně zvyšovat nebudeme tečka. Upraveno 30. listopadu 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 (upraveno) to Pozorovatel V pohodě, já se s tím nějak srovnám, je to určitě jednodušší řešení, když to matematicky nevychází. Upraveno 30. listopadu 2023 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 před 15 minutami, JR_2010 napsal: A o kolik procent tedy ta cena stoupne? Já v tom článku žádnou lež nenašel. A nefér bylo, podle mě, jak jsi to poskládal, ale to už jsem napsal, Já taky nemám radost z toho, že platím ránu za energie, ale upřímně, jak s tou cenou má ta vláda jako bojovat v modelu, kterej je nějak nastavenej? Jasně prosazením změny toho modelu, ale to fakt není prdel. Tak do prčic, když máme skoro nejdražší energie z celé EU, tak je asi něco blbě....a proč se furt ptáš nás, co s tím máme jako dělat? Proto jsme přeci všichni nasraní na toho Fialu a spol. když všichni vidí jak to tu jde do prdele. Poláci kámoši nás dotahují mílovími kroky a furt se mě ptají, co se u nás děje. A u pifka si dělají srandu a říkají, to Babič za vsechno může, už sami vidí jak je to trapné všechno házet na něj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 před 54 minutami, African napsal: ... Prostě jsou neschopný, jeden lepší jak druhý, třeba takový ministr zdravotnictví už tam nemá měsíce co dělat. A toho taky Fiala nemá možnost odvolat? Stejně jako mnoho dalších? Tak nějak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 před 6 minutami, African napsal: Tak do prčic, když máme skoro nejdražší energie z celé EU, tak je asi něco blbě....a proč se furt ptáš nás, co s tím máme jako dělat? Proto jsme přeci všichni nasraní na toho Fialu a spol. když všichni vidí jak to tu jde do prdele. Poláci kámoši nás dotahují mílovími kroky a furt se mě ptají, co se u nás děje. A u pifka si dělají srandu a říkají, to Babič za vsechno může, už sami vidí jak je to trapné všechno házet na něj.... Já myslím, že Poláci nás už dávno přejeli o parník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 JR_2010 asi jsi to špatně pochopil. Myslel jsem to tak, že když nevidíš rozpor v těch dvou tvrzeních, které dělí cca měsíc. Matematicky to skutečně nevychází, ale právě že premiérovi, který nikdy nelže.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Doktoři odmítli dohodu s Válkem (danou vládou), pak se do toho vloží Fiala a zvýší jim prachy na 10 mld. Být Válkem tak okamžitě rezignuji, protože od Fialy je to podraz. Názorový veletoč Fialy není třeba komentovat, stačí si poslechnout na trubce videa před několika lety a porovnat je s nynějšími. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 No, to je celkem silný kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 před 13 minutami, African napsal: Tak do prčic, když máme skoro nejdražší energie z celé EU, tak je asi něco blbě....a proč se furt ptáš nás, co s tím máme jako dělat? Proto jsme přeci všichni nasraní na toho Fialu a spol. když všichni vidí jak to tu jde do prdele. Poláci kámoši nás dotahují mílovími kroky a furt se mě ptají, co se u nás děje. A u pifka si dělají srandu a říkají, to Babič za vsechno může, už sami vidí jak je to trapné všechno házet na něj.... No, já nevím, myslím, že ceny energií máme průměrný a zase jsme u toho, rozdíly budou v jednotlivých státech v těch regulovanejch složkách a daních...co se Poláků týká, tak uvidíme, je po volbách a podle mě jim skončí rozdávání dárků od předchozí vlády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se