Nick06 Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Ne. Jsme minimálně dva. Edit: ted jsem došel k Andrew, takže víc. Klídek je tam 13 lajku na trapnost a dva kterým se ten výtvor frustrace líbí. Je to dost ubohé. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk 1
ragu Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 38 minutami, kuncák7 napsal: Nebylo to na tebe, ale příspěvky k tomu ( a řeší, viz výše ). Ajo. Já to moc nečetl, mám nějakej novej fitness náramek tak se vyhýbám stresu, ono to na mě pak řve.
kuncák7 Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 6 minutami, ragu napsal: Ajo. Já to moc nečetl, mám nějakej novej fitness náramek tak se vyhýbám stresu, ono to na mě pak řve. Jojo, to byla právě rada pro ne, jak se tomu stresu vyhnout
Prochy68 Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září To ze se clovek k necemu vyjadri, jeste neznamena, ze z toho ma stres. Tak to mam teda aspon ja . 2
kloubik Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Zbrojní skupina generálním partnerem Českého olympijského výboru. Tak teď už jen zavést nové sporty. 1
skalis Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Tak aspoň by se mohlo Rusko vrátit pod svou vlajkou do soutěží neasi... (nebudu přidávat blijícího smajlíka, snad je to i tak jasný)
kuncák7 Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 1 hodinou, Prochy68 napsal: To ze se clovek k necemu vyjadri, jeste neznamena, ze z toho ma stres. Tak to mam teda aspon ja . Na všechny to nefunguje a když chceš chytat za slovo, vždy se něco najde
SUZUKIGSXR Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Nejdřív to byla hůl , posléze železná tyč, dnes viz níže. "Já myslel, že to byla dlažební kostka, řekl Babiš k útoku." A zítra očekávám protitankovou střelu, kterou hrdinně přežil. 1 2
MMCorsair Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Tak stát prý v té btc kauze uzavřel dohody s těmi kupujícími (co vydražili ty darované btc) - vrati jim peníze a pak ještě doplatí rozdíl v kurzu cca čtyřicet až padesát mil. By mě zajímalo, zda a po kom tu škodu budou vymáhat.
petr_cha Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Udelam blbeho.. jakou skodu?....P.s. a rovnou si odpovim.. prodal jsem ti vajíčko za 80.. smluvu jsme uzavírali 4 mesice.. az nakonec neuzavreli.. vajicka se mezitim prodavaji za 100.. ty my vratis vajicko, ja ti vratim 80 a doplatím 20.. ja mam v kapse vajicko za 100, ty mas penize 100... o kolik jsem prisel? 1
MMCorsair Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Jenomže ty btc jsou bezcenné, jelikož jejich původ je z toho darknetového tržiště Nucleus Market, a nikdo je nekoupí za tržní cenu. Nebo se fakt tím převodem na stát vypraly / legalizovaly? To si teda mohli ti kupující nechat a prodat za tu tržní cenu.
petr_cha Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září To uz je lepsi otazka... je stat v pozici, ze by ty btc nikdy nemohl svym jmenem prodat? Pokud ano, pak by to byla ztrata.. verim/ doufam, ze tak daleko nejsme... stat umi prodat legalne ziskane veci, ale i zabavene nelegalni veci.. jen se nejdriv musi neprustrelne stanovit, zdali se jde cestou a nebo cestou b, nemuze se to michat.. aspon tak to nyni chapu.. problem, ktery s btc nyni je, kterou spravnou cestou je prodat, ne ze by nesly nikdy prodat.. .. svym zpusobe je stat muze zlegalizovat, ale jen a pouze pro sebe, pokud dodrzi spravny postup.. ne pro nekoho jineho, jak doufal Jirikovsky..Tim neříkám, ze Blazek neni vul... jen, ze zatim bych o financich skodach z pohledu statu uplne nemluvil...A posledni poznamka.. sranda by byla, kdyby volby vyhral babis.. pravnici ministerstva to mezitim dotahli do rozumneho konce... a za par let to nekdo s velkou slavou prodal za 200... ale to uz predbiham hodne.. :-)
MMCorsair Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Podle me s tim ted nejde nakládat, ve smyslu zcizit /prokazatelny původ z trestné činnosti, a zřejmě i ta darovací smlouva bude neplatná/. Předpokládám, ze to začaly řešit očtř a skončí to u soudu, který by pak teoreticky ve vztahu k tem btc mohl uložit trest propadnutí věci - tak leda potom by se to “zlegalizovalo”. Ale otázka taky je, zda ho soud odsoudí.
petr_cha Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Bud jsou legalni, pak darovaci smlouva plati.. nebo jsou nelegalni, darovaci smlouva tedy neplati a mely by se zabavit.. bud a nebo b... nic jiného neni.. a snad je stat v obou pripadech konecnym vlastnikem.. :-) ano, soudy mohou trvat, ale asi neni ani kam pospichat...a pak se mozna stane i ten for s cenou 200.. :-).. a kdyby cena po letech byla naopak nizsi, treba jen 70.. tak to stat furt ziskal za pomerove malo vydanych penez...
kloubik Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září V 3. 9. 2025 v 13:17, Ajaj napsal: Malá analýza - jaké 3 body jsou pro vás stěžejní pro případnou volbu? P.S. bod znamená cíl & řešení (jinými slovy “chci se mít lépe než za Fiali/Babiše) je možná cíl, ale rozhodně ne řešení jeden priklad co bych chtel videt - vyrazne snizeni poctu statnich uredniku. Reseni - brutalni digitalizace. Jen 2 nedavne priklady z meho vzdalenejsiho okoli. Pracovnik cerpani dotaci na prazske univerzite. 3 dni v tydnu home office, notebook na home office nenosi, pres 30 dni volna. Dalsi - urad vlady, plat vyrazne nad prazskym prumerem, 4 dni home office, 37 dni volna, prace na 2 hodiny denne, misto "zdedene" v rodine
petr_cha Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Ve statnim pracuje zhruba pul milionu lidi... z toho 300 tisic jsou ucitele, 80 tisic bezpečnostní sbory, 80 tisic urednici, zbytek je armada a ostatni..Ucitelum chtej vsichni pridavat.. uredniky skrtat.. kdyz srktnes 25% uredniku, tak usetris 10 mld... je to hodne, je to malo?Digitalizaci vnimam spis jako zrychleni a zpresneni... ale hlavni penize jsou ve skolstvi a jeho efektivite.. ...a hlavni casti rozpoctu rozpoctu je pak uz uplne nekdy jinde...dotace, davky, duchody...Graf 2023
kloubik Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Nekde se zacit musi, a zrovna tady si predstavuju ze by to bolelo nejmene... navic pozitivni efekt digitalizace, jak pises zpresneni, zrychleni, tedy zvyseni efektivity, snizeni prekazek pro ekonomickou cinnost firem, plus vice lidi k dispozici na pracovnim trhu. 1
geometr Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září (upraveno) Brutální digitalizace samozřejmě potřeba je. Ovšem když jsem viděl, co předvedla současná vládnoucí garnitura v resortu stavebnictví (není to zdaleka vina jednoho piráta, ten se stal akorát obětním beránkem, je to průser celé vlády), je mi úzko. Na druhé straně tam, kde to funguje, je jasně patrné, jaké všechny výhody to přináší uživatelům na obou stranách (stát x občané/firmy) a nejde jen o peníze, byť do těch se dá promítnout vše a nejdražší je čas. Já mám třeba za dobře funkční finanční správu, sociální a zdravotní pojištění. A třeba můj resort je v tom naprosto na špici. Samozřejmě, že na druhé straně jsou rizika, která je nutné dobře ošetřit, ale myslím, že výhody patrné. Upraveno 6. září uživatelem geometr 1
JR_2010 Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září před 23 hodinami, petr_cha napsal: To uz je lepsi otazka... je stat v pozici, ze by ty btc nikdy nemohl svym jmenem prodat? Pokud ano, pak by to byla ztrata.. verim/ doufam, ze tak daleko nejsme... stat umi prodat legalne ziskane veci, ale i zabavene nelegalni veci.. jen se nejdriv musi neprustrelne stanovit, zdali se jde cestou a nebo cestou b, nemuze se to michat.. aspon tak to nyni chapu.. problem, ktery s btc nyni je, kterou spravnou cestou je prodat, ne ze by nesly nikdy prodat.. .. svym zpusobe je stat muze zlegalizovat, ale jen a pouze pro sebe, pokud dodrzi spravny postup.. ne pro nekoho jineho, jak doufal Jirikovsky.. Tim neříkám, ze Blazek neni vul... jen, ze zatim bych o financich skodach z pohledu statu uplne nemluvil... A posledni poznamka.. sranda by byla, kdyby volby vyhral babis.. pravnici ministerstva to mezitim dotahli do rozumneho konce... a za par let to nekdo s velkou slavou prodal za 200... ale to uz predbiham hodne.. Já tedy ještě vidím cestu c, a ta zase tak výhodná není, ale nečetl jsem žádný spis, jak je to jenom v teoretické rovině.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se