Skopky-Sonny Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Zdarec, letos budu mít premiéru, jedem na 2 dny čt/pá. Oproti minulému ročníku prý dost ubylo vystavujících, nicméně pořád věřím, že to bude stát za to. Chystá se někdo? Popř.nějaký rady, tipy, triky co kde a jak? www.baselworld.com A ještě appka ke stažení, kde je seznam i rozložení vystavovatelů. Jak moc je užitečná zatím nedokážu zhodnotit. Mám v plánu to projít víceméně celý.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.insideguidance.baselworld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Ahoj Skopky, budu se snazit tam otocit, pokud mit to vyjde, ozvu se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 16. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Jasně klidně se ozvi. Máme domluvený nějaký schůzky, ale pořád by tam mělo bejt dost volnýho času na scuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Budu pátek/sobota :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Nejspis se tam podivam o vikendu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 26., tj. pondělí. letos premiéra:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Jsem středa až neděle, ale čas na kávičky nebo pivko asi nebudu mít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 18. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Tak třeba se nějak haluzově potkáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 (upraveno) první ochutnávky Upraveno 19. března 2018 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 (upraveno) Mathey super, jen ta datumovka Upraveno 20. března 2018 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 VintageLover, on 20 Bře 2018 - 09:02, said:Mathey super, jen ta datumovka No ta upadlá datumovka na Navitimer 8 taky neni úplně ideál, ale víc mě drásá to víčko od piva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 No ta upadlá datumovka na Navitimer 8 taky neni úplně ideál, ale víc mě drásá to víčko od piva. Já si říkal co mi ten bezel připomíná... Pivo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Mozem byt taky smely a poprosit ucastnikov zajazdu, keby vyzistili ci nie je nieco nove v stanku Tag Heuer v pripade rady Aquaracer? Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Nevím jestli to není fake news a zakládat kvůli tomu vlákno ?Longines Baselworld 2018? se mi nechce, ale že by do heritage řady přibyla reedice Nautilus? Pokud je to pravda a nepodělají rozměry, bude to pecka! Dost podobný Oris 65... ale nic oficiálního jsem nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Nevím jestli to není fake news a zakládat kvůli tomu vlákno ?Longines Baselworld 2018? se mi nechce, ale že by do heritage řady přibyla reedice Nautilus? Pokud je to pravda a nepodělají rozměry, bude to pecka! Dost podobný Oris 65... ale nic oficiálního jsem nenašelIMG_7209.JPG krásný, ale vypadají docela macatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 A zaslouzily by si rucni natah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 A zaslouzily by si rucni natah.Vzhledem k tomu, že jde o potápky a předpokládám, že budou mít šroubovací korunku, tak bych ruční nátah nemusel. Spíš aby byly tenký, do 40 mm a neměly dlouhý nožky jako LLDčka... na instáči jsem našel ještě nějaké wristshoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Taky se mi dost zamlouvaj, ale trochu se bojim, ze zas tak maly nebudou. Pokud by udrzeli lug2lug tak na 47mm tak by to byla parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 možná by si ty Longines zasloužily svoje vlákno, Legend Diver 36mm, i v PVD úpravě a ty Skindiver nevypadají až tak veliké všechno na Instagramu Yonssona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 novinky od Orisu, pre malozapestiakov v 36mm, Big Crown Pointer Date zdroj:hodinkeehttps://www.hodinkee.com/articles/oris-big-crown-pointer-date-bronze-introducinghttps://www.hodinkee.com/articles/oris-pointer-date-heritage-introducing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se