Karlos Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 (upraveno) Potřebuješ vědět, jestli je vymezovací kroužek vyrobený v Číně, nebo v Polsku? A nejspíš je to malosériová výroba a něčí soukromá iniciativa. Že nemá chuť se dohadovat a babrat s posíláním drobností úplně chápu. Sklíčko sis objednal z Německa a taky nevíš kde bylo vyrobené. Upraveno 21. června 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 guzmic. kde normalne? a daju sa aj ine diely?http://www.antik-hodinky.cz/nove-nepouzite-pouzdro-na-prim-1Třeba tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 potrebujem vediet cenu. kde je vyrobene ma nezaujima ak pasuje. sklicko je sternkreuz a teda ak je original, tak je manufactured v nemecku. ja proti cine nic nemam ak sa bavime o replike. chcem to nosit, nie vystavovat. ja si ale myslim, ze malovyroba to nie je. je to prilis dobre a presne spracovane na to, aby si niekto zadal zakazku na 100ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Tak ono i prodej 100ks mezi těch pár lidí co o to mají zájem, bude chvilku trvat:) nemyslím si, že by šlo řádově o stovky kusů. Až opadne zájem a prodejce nebude vědět, co s tím má dělat, dá jedno pouzdro za 1500kč. Pak si to ze zvědavosti koupím možná i já Ing. Hněvsa by mohl vyprávět:) jednou jsem mu volal a přišla na to řeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Pěkný, taky Franta je má v prodeji. A cena jde taky dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 21. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Pánové, mám takový dotaz?O záhadném pouzdru se tady napsalo hodně, má své odpůrce a zastánce. Nikdo neví, kde se vyrábí, tak nemůžeme říct ,, Čínský šmejd.,,Může se vyrábět v Česku, Polsku, nebo i na Slovensku atd.Další pouzdro je - Možnosti Igenů, tam se to pouzdro chválí a není taky vyrobeno v Eltnu.DO JAKÉ KATEGORIE TEDY PATŘÍ TOHLE POUZDRO ? ?Proč nehaníme obě pouzdra, nebo oboje nechválíme.Mi se libí obě pouzdra. Na běžné nošení jsou dobré, do sbírky ne. Za mě patří pouzdro z Eltonu do stejné kategorie a to jich mám doma několik a aktivně je nosím Je to prostě replika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Komické je, že většina diskutujících ve zdejším vlákně namísto toho, aby byla ráda, že získá na PSI pěkné pouzdro v oceli a dobré kvalitě na běžné nošení spíše hudruje a hledá chyby a nedostatky. Taky by samozřejmě rádi získali kontakt na toho prvého že a proč to tak je netřeba řešit a rozebírat Za mne osobně si myslím, že na výstavu to není, tam prostě patří origo, tedy mosaz a chrom, ale na to běžné nošení vzhledem ke kvalitě provedení a hlavně příznivé ceně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Za mě patří pouzdro z Eltonu do stejné kategorie a to jich mám doma několik a aktivně je nosím Je to prostě replika.Za mě tedy pouzdro z Eltonu do této kategorie nespadá. Už jen proto, že je vyrobeno tam, kde se vyráběla pouzdra originální. Navíc máš k té renovaci papír původu. Cena pouzdra z Eltonu bude za pár let stejná a nebo vyšší (nebo až zkrachuje tak nejvyšší ). Naproti tomu, se ze záhadného pouzdra stane obyčejný kousek vyleštěného nespecifikovaného nerezu:) Chápu ale účel záhadného pouzdra, za levno nakoupit, ponosit, odrbat, zahodit. Nakonec, pro těžkou hrubou práci proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 vzdy je to o obchode, kde je dopyt, tam je ponuka, ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Komické je, že většina diskutujících ve zdejším vlákně namísto toho, aby byla ráda, že získá na PSI pěkné pouzdro v oceli a dobré kvalitě na běžné nošení spíše hudruje a hledá chyby a nedostatky. Taky by samozřejmě rádi získali kontakt na toho prvého že a proč to tak je netřeba řešit a rozebírat Za mne osobně si myslím, že na výstavu to není, tam prostě patří origo, tedy mosaz a chrom, ale na to běžné nošení vzhledem ke kvalitě provedení a hlavně příznivé ceně v pohodě.Přesně tak. Do hospody, na chalupu a na kolo je to pohoda. Já bych to klidně nosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Na počátku letošního roku jsem koupil nerezové Igeny od paní Hovorkové a staly se z nich prakticky moje denní hodinky. Kdybych je neměl, na každodenní nošení bych o tomto nerezovém pouzdru uvažoval taky. Všechny moje původní Igeny odpočívají v hodinkovnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Vzhledem k tomu, v jaké kvalitě nejen materiálu, ale i zpracování bylo původní pouzdro, je to záhadné pouzdro luxusní výrobek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Vzhledem k tomu, v jaké kvalitě nejen materiálu, ale i zpracování bylo původní pouzdro, je to záhadné pouzdro luxusní výrobek.Já ti nevím, měl jsem to v ruce, ale každý to asi vidíme jinak. Můj názor, tenhle shit bych nechtěl ani zadarmo, ještě jednou zdůrazňuji, ?Můj názor?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 ramon: Srovnáváš s tímto záhadným nerezovým původní pouzdro, tedy mosazné chromované ...? Ale to přece nelze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 To colommbo: a s čím bys to chtěl srovnávat, než s pouzdrem, co k těm hodinkám patří? A když už ho někdo mění, tak je to původní nenávratně v tahu, a tohle nebude horší (můj názor). Samozřejmě by se mohly tyhle hodinky renovovat pouzdrem v kvalitě Rolex, ale jaký by to mělo smysl u tohoto absolutního low-endu za pár stovek? Spíš je zarážející, že to vůbec někdo vyrábí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Dle mého soudu se tato dvě provedení pouzder Igenů právě srovnávat nedají, resp. každé z nich má svoje. Přinejmenším mosazné chromované původní originalitu, nerezové pak praktičnost pro denní nošení. U jedněch Igenů v původním pouzdru ve velmi dobrém stavu mi po pár týdnech nošení začala na hraně lunety prosvítat mosaz, proto jsem byl moc rád, že se mi podařilo pořídit ty nerezové zaplaťpánbu z produkce Eltonu a ty "původní" jsem honem uklidil. Náhrada původního pouzdra záhadným nerezovým hodnotu hodinek jako takovou určitě nezvýší, narozdíl od praktičnosti. Orig. Igenů v dobrém stavu je v dnešní době pro každodenní nošení škoda a náhrada pouzdra může být řešením. Čekačka na nerezové renovační provedení z Eltonu je delší než Lovosice, "záhada" může situaci vyřešit prakticky ze dne na den. Ale jsem rád, že se teď nemusím záhadným pouzdrem zabývat, vyřešila to za mě paní Hovorková... Myslím, že pokud v případě Igenů něco srovnávat, tož "záhadu" a Elton renovační. Orig. pouzdro jde zcela mimo a rozumný Primkař jej chrání jako oko v hlavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 No ale tak jsem to myslel. Originál pouzdro do sbírky, a na převlečení k nošení to záhadné bohatě stačí, a nemá smysl do toho valit víc peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 No ale tak jsem to myslel. Originál pouzdro do sbírky, a na převlečení k nošení to záhadné bohatě stačí, a nemá smysl do toho valit víc peněz.Vidím to úplně stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Me too! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Omlouvám se, jestli už to tady nezaznělo, ale jak je to se sklem, armovacím kroužkem a vložkou strojku? Pasují z origo PS1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se