cali Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 No vsak pisem ze ak to tesni ... ak nie tak to nestoji ani za postovne lebo sa to orosi a vnutornosti stare aj nove pojdu rychlo do kopru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Pro NEsběratele a myslivce pěkné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 (upraveno) Ty s lebkou, jestli jsou to opravdu nové ciferníky, a vypadá to že jo, tak jich museli objednat určité množství (Sto? Dvě stě?). A já dost pochybuju, že se to prodá, že se najde tolik zájemců.Na běžné nošení to není. Sběratelé repliky kupovat nebudou. A nějakých myslivců, kteří by dnes chtěli nosit něco takového, bude jen pár, spíš jen jednotky, ani ne desítky. Prostě anachronické, nepoužitelné hodinky. Upraveno 9. ledna 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 (upraveno) Myslím, že by bylo fajn, upozornit na rozdíly těchle fejků oproti originálu, aby případně naletělo, co nejmíň lidí.Tady u těchto myslivců se mi zdá, že nad C chybí háček. Takže je to 'CSSR'. V knize "Primky" tam háček (nebo jakousi čárku) docela zřetelně vidím.Jak je to s ciferníkem Igenů? U toho novějšího fejk-ciferníku s protaženým Mkem až dolů, tak jak má být, tady někdo psal, že si rozdíly oproti originálu našel. Kromě precizněji nanesené lumi je to, prosím, co? Upraveno 9. ledna 2019 uživatelem Shakur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Je to akési čudné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 (upraveno) Zapomněli na háček u Č a na svítící indexy. Ještě že to jde poznat. Jinak se jim to povedlo téměř dokonale. Ale to půjde doupravit Vzkaz pro autora, až sem zas přijde: Domaluj to. Upraveno 9. ledna 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Vypadá to, že Číňaň zatím nepobral českou diakritiku - viz. i ta dýnka pár příspěvků zpět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Ty s lebkou, jestli jsou to opravdu nové ciferníky, a vypadá to že jo, tak jich museli objednat určité množství (Sto? Dvě stě?). A já dost pochybuju, že se to prodá, že se najde tolik zájemců. Na běžné nošení to není. Sběratelé repliky kupovat nebudou. A nějakých myslivců, kteří by dnes chtěli nosit něco takového, bude jen pár, spíš jen jednotky, ani ne desítky. Prostě anachronické, nepoužitelné hodinky.Tak to by ses divil, Karlosi. Dali jsme je ke 40tinám kolegovi - myslivci srdcaři. Dal jsem si záležet - původní saturn, krabička a pohrál jsem si s replikou záručáku se "správným" datem. Byl z nich úplně vedle. Věděl, o co jde, protože je měl kdysi i jeho otec. Prý s nimi na schůzi udělal taky dojem. Myslivci jsou divný spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 (upraveno) Jo, určitě se takoví najdou, ale nechce se mi věřit, že jich bude nějak víc. Ale třeba se fakt pletu. Dnes se prodá všechno. A je tu ještě jedna možnost. Že tím autorem/prodejcem jsi ty Upraveno 9. ledna 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 No, podle obrázků to bude spíš někdo, kdo neumí diakritiku, a soudruhům blbě napsal zadání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Já jsem si jen dělal legraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Nejaka davka nostalgie tam nutne vzdy byt musi aby to aspon trochu davalo zmysel,... pripadne je to IMO celkom vdacny "unik" pre niekoho, kto uz naskrze nevie co by tak polovnikovi daroval. Inak kto chce len hodinky "do lesika na cekanou", tak za 5k nakupi omnoho lepsie u Casia, alebo u Seika, ak by teda trval na mechanike. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Ahoj, je to tak. Jedny Prim myslivec jsouna Antiku. Otazka : kde se nachazi vterinova rucicka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Pokud myslíš ty co prodává Irenka tak si myslím, že jsou O.K.Mají lumibody a rezavé ručičky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Je to tedy pravděpodobnost 1: 100, že vterinova rucka se jakoby nic nachází nad Č. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Jo, určitě se takoví najdou, ale nechce se mi věřit, že jich bude nějak víc. Ale třeba se fakt pletu.Myslivců je hóóódně!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Jako všechno, i myslivci se mění. Ti "primkoví" už jsou dávno v důchodu, flinta zamčená v trezoru (už ani nesmí viset na zdi, jako dřív). Tam možná nějaký zákazník být může.Mladší generace nejsou primkové ani náhodou, potenciálních zákazníků nula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Irenkine myslivecke su cajk, az na tu cenu samozrejme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 První je cifr bez fosforu, který je podle mě originální, kombinace barev je ale jiná než má ten cifr z Aukra - viz ten druhý. Taky ty parohy jsou udělaný trochu jinak. Nehledě k chybějící diakritice. Chtělo by to vidět i záda. Mohl by to být skutečně fík, nebo tedy dost nepovedený zmetek, uvidíme jestli se objeví další.Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Já jsem si jen dělal legraci. Myslím ale nejsi daleko od pravdy. Myslivci budou ti poslední, co to budou po aukrech nakupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se