AdaMoss Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 A pár nových Trésorů pro holky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Také tu máme nové retroseamaster small second:Chtěl jsem napsat, dobrý. Zas retro, ale prostě dobrý. A pak jsem uviděl ten průhled.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Cifr u těch bondovek se mi líbí a myslím, že live to nebude špatný. Datum na šestce je za mě supr, ale bez ostatních změn, bych se teda obešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 S hodnocením nových bondovek bych počkal na živé dojmy. Na první pohled odvážný počin. Nezdá se vám, že změnili i trochu tah? Průhled mi přijde OK, oceňuji delší rezervu chodu. Nejvíc kontroverzní tak jsou pro mě ty vlnky, to se ale určitě musí vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Hele, fakt! Ten tah je víc placatý. Za mě zatím v pohodě. Až teda na ten mm navíc a divný heliák. Nové Moony se daly čekat. Akorát to nejsou barvy pro mě. Asi mi to trošku evokuje tu otřesnost, kterou vypustil Elton (Big Shock model). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 (upraveno) Tady jedna live fotka z instáče od fratellowatches I když to z téhle fotky vypadá o něco líp, já jsem vesměs zklamanej... ty vlnky bych snesl víc nahusto jako u starých modelů, datumka na 6 je pro mě moc velký nezvyk, milimetr navíc mi vadí, ten kónickej heliák je strašnej, chybí mi plný dýnko a nelíbí se mi ani ten facelift skeletonových ruček... nemůžu si pomoct, ale ty hodinky na mě působí tak nějak "certinově"...vím, že to chce vidět naživo, ale asi si fakt budu muset pospíšit s tím šetřením na současný černý keramiky... Upraveno 21. března 2018 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Jako sorry že vám tady do toho kecám ale ta soudek korunka je docela humus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Jj, ta korunka vypada hodne divne... Komu se pozdavaji bondovky ma jeste sanci koupit bez vlnek... Podle me se po nich do par tydnu zaprasi a nebudou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Ty Speedy jsou ulet... ty zluty je tam moc... zlaty predchozi Dark side of the moon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Ale skeleton cenim, to je hodne zajimavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Dizajner neumel prestat dizajnovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Mě ty šedomodrý docela berou. Ale spíš bych uvítal nějakou nápaditější plastickou lunetu. No nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Ted az jsem si vsiml toho Zr02 na cifru, boze to jsou debili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Ten narust na 42mm mi prijde hlavne v lunete-ta se zda byt masivnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Tady jsou pěkně vidět v reálu a je to vážně celkem hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Je ten konický heliák delší (více vyčnívající) než předchozí verze?Dávalo by mi to smysl - aby se lépe ovládal konec s menším průměrem. Ale možná jen zkreslují fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Srovnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 To je nádhera, už střádám střelivo na ty černé krásky Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swa Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Ten heliák mi připomíná víčko od lepidla . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Aby se jen nehejtovalo, tak musím pochválit, že je konečně přítomna microregulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se