cali Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Keby tie nadory nad stezejkami clovek uflexoval boli by to mozno celkom pekne hodinky ale luneta by sa zas potom tocila volne... skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssss Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Tie P01 vyzeraju hrozne , tento rok to Tudor moc nedal. Cakal som minimalne ine farebne kombinacie BB58. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 po1Bechyne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Je to spatny, je to spatny... Konecna stanice (VC, PP) je daleko, tedy je stale pravdepodobnejsi a aktualnejsi nakup P01... A dneska se mi normalne zdalo o tom, jak si je u Bechyneho kupuju... Tohle nemuze dobre dopadnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Směle do toho, moc by mě zajímalo, jaký opravdu jsou, jak se nosí, detaily! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 nekupuj to preboha, je to blud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Jdi do toho! Jak s ženskejma.. pěkný hodinky umí nosit každej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Souhlas s Huhoušem....no vlastně i s Micim ;o)) a teď si vyber. Za sebe musím říci, že už jsem nosil všeliký bizár, ale kilo jsem za něj ještě nevypláznul. Ale jestli se Ti líbí - směle do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 (upraveno) V cervnu jsem cely mesic mimo CR, pak se vratim, kouknu se, co mi zbejva poplatit na baraku kde by v tu dobu melo byt uz vsechno hotove a zhodnotim jestli neco malo na hodinky zbylo :-D Jestli zbude, tak do toho pujdu. EDIT: Se mnou je to tezky... Motorku jsem taky koupil takovou, ktera se nikomu nelibi a pravoverni HD srdcari ji nemuzou rozdychat... A jak dobre se mi na ni jezdi Upraveno 22. května 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Treba mne se P01 libi, jdi do nich! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 (upraveno) Tak jsem v pátek volal do koscomu, co si myslí, kdy by jako mohly být... Zítra odjíždím, v červenci se vracím, tak jsem si myslel, že bych do toho po příjezdu hned praštil... A ono asi ne... prej září, říjen, no prostě konec podzimu...Než si koupím tyhle, zakázal jsem si utratit byť jen korunu za hodinky. Asi zdechnu. To je nejdýl za posledních cca osm roků. Jak já tohle vydržím. Upraveno 1. června 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se