AndyAaron Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 My ostrileni hosi si pockame na druhou vlnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Ja je koupim nakonec pravdepodobne stejne na netu, pokud budou za lepsi peniz. Ale vyzkouset potrebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Neví někdo zdali budou bb58 i v date verzi (např. příští rok)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Nikdo nic neví, vše jsou jen spekulace ohledně BW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 U Bechyněho mají jedny BB58 volně k dispozici, žádný waiting list:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Tak kde jsou nejake cerstve fotky a dojmy z BB58? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 az dalsi tyzden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Na rolexforu uz se rozjela diskuze a fotky, bohuzel tu nemam zalozky. Jinak pocit jsem z nich mel moc dobry, velikost idealni, neprisli mi na ruce mensi nez 14060, zpracovano top. Tah, korunka ani lumi bod nepusobi rusive. Jen by je to chtelo videt na dennim svetle - jak to zlato s cernou hraje a ladi:) Kazdopadne si je dokazu predstavit a mam nad cim premyslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 ja o tych BB58 vazne uvazujem. ak ma niekto nejake linky na live fotky, sem s tym... vyskusat to nebudem mat kde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 dojdi dalsi tyzden do Kosic, budu u mna jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Ked ta omrzia, vies kde ma hladat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 tie mam NAFURT !!! pevne tomu verim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 tie mam NAFURT !!! pevne tomu verim??? Mam ti pripomenout ktery vsecky si mel nafurt a uz jsou fuc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Na Tudor BB GMT Pepsi je podle zdejšího prodejního inzerátu čekačka. To jako fakt? Nevím, jak u Bechyněho, ale v Koscomu jsou normálně skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Chystal jsem se napsat to stejný. Zkoušel jsem si je tam v pátek, normálně skladem. Ani naživo mě bohužel neoslovily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Tak jsou konečně venku. To je paráda.Kdo zkusí, perte sem hned dojmy, fotky, všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Miro, vlakno na gmt tu uz davno je i s fotkama a jedny jsou v prodeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Jo to vím, ale i když se mi celkem líbí, tak hlavně skrz velikost mě mnohem víc zajímají bb58. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 az dalsi tyzden Tak uz je dalsi tyden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 zaplatene, zajtra vyzvedne kurier a v stvrtok budu u mna, hned hodim foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se