bandicoot Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 Stejně si občas až hereticky říkám, jak moc je tažení proti těmhle obstojně zpracovaným jebkám hnáno vnitřním sžírajícím pocitem, proč jsou ty originální rolexky tak nestydatě drahý, vždyť se až tak moc neliší. Berte to prosím s nadsázkou. Ale třeba u rolexlike Steinhartů jsem u většiny měl pocit, že jsou to fakt dobře udělaný swiss hodinky za dvacetinu ceny předlohy.
dr.sphinx Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 Stejně si občas až hereticky říkám, jak moc je tažení proti těmhle obstojně zpracovaným jebkám hnáno vnitřním sžírajícím pocitem, proč jsou ty originální...Stručně: není
siwi Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 ...Ale třeba u rolexlike Steinhartů jsem u většiny měl pocit, že jsou to fakt dobře udělaný swiss hodinky za dvacetinu ceny předlohy. To souhlasím. Když jsem si onehdá šel do ChronoShopu pro pilotiy, málem jsem si odtamtud odnesl Oceany 39. Proti těm hodinkám nemůžu říct fakt ani popel.
dr.sphinx Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 Tak parametry tý diskuze jsou obecně jasný a na příslušných místech rozpitvaný. A poměr výkon cena je jen jedna z rovin, žejo.
kuncák7 Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 Tak to je jistě pravda, ani se nechystám je nějak protěžovat, chtěl jsem je vyzkoušet. Chtěl jsem si udělat názor, ten jsem si udělal, takže účel to splnilo. Myslel jsem, že je budu mít jako takové otloukánky, ale byla by to škoda, takže s největší pravděpodobností budou brzy v inzerci, protože radost mi dělat nebudou a o tom to přece je! Stále však platí, že tohle je lepší volba než Steinhart ocean one a to ve všem a za polovinu ceny...Tak tím posledním odstavcem jsi mě naštval, ale hádat se nebudu :-).Každej to máme nastavený jinak. Já mám Steiny oceán oné docela rád.
shewcza Odesláno 16. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2019 To mě mrzí Martine, naštvat jsem nikoho nechtěl. Kamarád je má, takže mohu posoudit a co se týče především detailu ciferníku, výšky indexů, tak tam je to fakt nesrovnatelný. Klidně Ti je pošlu a můžeš porovnat.
kuncák7 Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 To mě mrzí Martine, naštvat jsem nikoho nechtěl. Kamarád je má, takže mohu posoudit a co se týče především detailu ciferníku, výšky indexů, tak tam je to fakt nesrovnatelný. Klidně Ti je pošlu a můžeš porovnat.Vždyť v poho, psal jsem to nadneseně ( měl jsem je 8x gmt pepsi, 2x zelená luneta a 3x černá a vrátím se k nim ). Je to za pár kaček ( no fuj, tohle jsem si měl přečíst před 6-7 lety :-)) a mě vyhovujou. Tobě zas na chvilku tohle. Proto je to tu super.
AndyAaron Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 Ja uz jsem to psal nekolikrat. Steiny vypadaji na oko jako homage subu, ale v realu to jsou jine hodinky (pouzdro, luneta, tah). Kdyz bych chtel homage subu, tak jsou za me Tisell jednoznacna volba. Maji to kopirovani daleko lepe dotazene. Sam jsem po nich ostatne kdysi pokukoval. Za par korun obstojna kvalita a Miyota 9015/90s5 (ND) mi je sympaticka. Steiny na me prave diky tem odlisnostem vzdy pusobily jako nehezky udelanej homage Shewczu v tomhle chapu. Hodinky se mu libily, tak je proste chtel zkusit. Tecka. Kdyz se mrknete na jeho portfolio, tak to rozhodne neni zadnej fejkonosic.
kuncák7 Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 Doufám, že jsem se blbě nevyjádřil. Shewcu bych neobvinil z nošení fejků, má toho požehnaně a ostatně, ať si každej nosí co chce. Jen mě "naštvala" ta poslední poznámečka , protože já zase rád nosím k tomu co mám , Steiny.A hlavně pěkně fotí a blbě nekecá do všeho jako já
dr.sphinx Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 ... Maji to kopirovani daleko lepe dotazene....Tak jim zatleskáme Já jsem se touhle cestou nikdy nevydal, ale to neznamená, že kdo to zkusí, je nutně kkt (tady se fórové osazenstvo rozchází). Minimálně shewcza kkt stopro není. Pár drbanců do žeber a jede se dál
AndyAaron Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 Mozna ti je Shewcza pak pusti a treba na nich nebude co reklamovat. Nebo spis jak... Narozdil od Japoncu...
dr.sphinx Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 Asi jo, nejspíš na to jdu celou dobu špatně ... sorry s., že ti tady z toho děláme drbárnu
shewcza Odesláno 16. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2019 V pohodě kluci, vlastně jsem rád, že to tu konečně "žije" :-D
AndyAaron Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 To bych se mel nad sebou a svym vlaknem zamyslet... @doktore, konecne ti nekdo otevrel oci
dr.sphinx Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 Ohledně svých očí jsem tady slyšel už leccos, třeba i, že si je mám jít vypíchnout. Se ti na ty GSa jednoho dne mrknu pořádně Stejně mi to nedá: sorry shewczo
AndyAaron Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 to budu rad. Ted o vikendu mi je studovali dva chalani pod lupou. Nenasli nic, tak aspon vztekle odsekli, ze mam hodinovku do vrtule. Samozrejme neni...
petr_cha Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 Ja v patek videl dva chalany s lupou jak studovali Daytony... A nasli... Neco, co by mozna ani u tech tiselek nebylo.. :-))
petr_cha Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 Naopak.. prave ze vadu.. u neoteviranych hodinek z vyroby..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se