Dokusan Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Já mam svoje stále u sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Jadro, cez čo upravujes fotky ? Fakt ako klobúk dole. Vždy má to nadchne, že by som aj dane hodinku kúpil - nakoľko na fotke vyzerajú tie hodinky lepšie ako naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Jedny hodinky, to je pro nepostižený. Gratulace k novýmu kousku a super fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 skvěle vyvážená dvojka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Fotky jako vždy- pecka. Pozoruju na sobě, že z Tudoru jsem na chvilku asi "vyrostl", ale o to víc mě začínají přitahovat ty GS, sakra. A to značku fakt stále moc nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Díky Martine. GS určitě vyzkoušej, je to úplně něco jiného než swiss made. Cítím z toho takový jiný přístup k podstatě věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Se mi líbí, jak dovedeš podtrhnout kontrast cifru a ruček. Rád na tvoje fotky koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Sem chodim rád. Radost pohledět. Se ale opakuju. Co ale jinýho k tomu napsat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Děkuji pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Libi se mi, ze i kdyz tam napalis ty kontrasty, tak uz ty fotky nedelas tak tmave a prepalene jako ze zacatku. Vypada to ted lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Díky Ondro, se snažím, aby to bylo uvěřitelnější :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Dneska je snad jaro nebo co? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Jo, to by šlo paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Díky. I po stránce přesnosti jsem nebývale spokojen, u těch GS mě to nijak nepřekvapuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Ale ty Tudory ti jdou famozne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Asi musely někde po cestě upadnout, dle mých informací měly jít lehce do mínusu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Od posledního měření byly snad jen jednou na ruce, ale v tom vrtiči jim to "šlape" parádně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Parádní výsledky. Chce to ještě přidat pár podobnejch super fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Paráda, moje jdou zatim 1,6 s do mínusu. Objektivne fajn, ale doufám, že časem si to ještě sedne a půjde to nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se