pool1975 Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Krasne fotky, obzvláště ty pětky jsou moc povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2018 Díky Petře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Celé odpoledne strávené u foťáku a jediné co jsem jakž takž zachytil sem vložím. Chtěl jsem zachytit kapku jak se roztříští o hodinky, bohužel zatím jen takhle, ale nevzdávám se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Vyborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Joo tak ty vodní fotky jsou zatraceně povedené, hodně dobrá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Jak nejsem moc fotograf, tak mě možná o to víc fascinuje, jaký fotovýkony hodinky inspirujou. Ta kapka je super. Respekt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Díky pánové, jsem rád, že se líbí. Kdybych Vám tu měl napsat, kolik jsem toho musel cvaknout, abych vybral alespoň tyhle 3 fotky s kapkou, tak by jste se nasmáli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Ale nevysmali, mas luxusni fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Jestli to vidíš ještě jinak, tak se nevzdávej, ale už tak je to hodně dobrý." Není malých cílů" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Mezi tvými bezva fotkami bych si vybral zatím spíše mezi těmi čistými, bez vody. Myslím, že s těma kapkama budeš muset ještě něco nacvakat, než to sedne. Ale klobouk dolu a na mě moc nedej, já mívám názory odlišné od davu. A píšu zcela otevřeně, já moc fotit neumím, baví mě spíš syrové portréty bez úprav. Ke tvým fotkám bych se se svým cvakálkovským přístupem nejspíš nedohrabal. Takže držím pěsti, ať to přináší radost. Co se týká objektivu, jestli máš nějaký vyhlídnutý, tak zkus občas zabrousit na Paladix. Možná bys tam v bazaru něco našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Parádní to máš. Vyhrát si z kapkama může být na dlouho a pokud člověk nemá správné vybavení, tak hodně záleží i na štěstí. Málo světla = hrozně vysoké ISO a je to už na fotkách poznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 tano; Svatoslav - díky moc kluci. sodekcz: díky. Jsem rád i za kritiku, jen tak se můžu někam posunout. Paladix bedlivě sleduji každý den, díky za tip. Nooski: skvělé fotky kolego, ty jsi jiná liga, ale budu se snažit a třeba to někdy taky budu umět. Dnes jsem trénoval kapky na spb053 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Fascinující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Na jaky cas to fotis? Ty kapky jsou trochu mazle, chtelo by to zrychlit. Jako fotky krasne, o tom zadna. Jen to dopilovat. Uz si nepamatuju presne, jak jsem to delal s posledni skupinou studentu, je to uz par roku, ale myslim, ze kolem 1/2000s by to melo jit krasne zmrazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Leebauer: děkuji little_w: děkuji, určitě vyzkouším. Tohle je tuším na 1/640s a máš pravdu je to mázlé. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Uzasny ja bych na to asi nemel trpelivost a drasalo by me nervy uz jen to, ze hodinky macim. U me holt i potapky zustavaji na suchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Leebauer: děkuji little_w: děkuji, určitě vyzkouším. Tohle je tuším na 1/640s a máš pravdu je to mázlé. Díky Môžeš to aj zmraziť bleskom, fotiť na 1/200 alebo aj dlhší pre lumi, blesk na malý výkon, ISO 400, clona 11-16 (nastavenia, na ktorých sa dá začať). Blesk ideálne externý, alebo interný cez nejakú odraznú plochu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Radik: díky Radku. Už jsem si všiml, že u Tebe se hodinkám dostává luxusu :-) McStinger: externí blesk jsem bohužel rozbil, spadl mi :-/ čekám na náhradní díl od číňana, až to hodím do kupy, tak vyzkouším. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 1/2000s První foto ve stínu a potom na slunci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Super! Co zkusit mensi kapku vody? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se